Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ آقا پوریا صب کنید خوب تو کل دنیا سروصدا کنه بعد اگه راست باشه یعنی سازننده اش داره غول هایی چون اپل و سامسونگ و غیره رو به رقابت دعوت می کنه کم ادعایی نیس در اون حد فکر نکنم باشه دیگه در حال حاضر مارک های مختلفی از تبلت توی بازار هست که فقط 2-3 ماکرشون سروصدا کردند. مارکهایی مثل: Archos ، HTC ، Acer ، Motorola ، MSI و .... و فقط Ipad و Galaxy و تا حدودی Asus سر و صدا راه انداختند بی تربیت ها 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ آقا پوریا صب کنید خوب تو کل دنیا سروصدا کنه بعد اگه راست باشه یعنی سازننده اش داره غول هایی چون اپل و سامسونگ و غیره رو به رقابت دعوت می کنه کم ادعایی نیس حس میکنم یه چیزی تو مایه های جی ال ایکسه نوع اولش خیلی مال نبود ولی تکنولوژی ساخت باطری موبایل و ایران پیدا کرده اونش خیلی خوشم اومد سری دوم جی ال ایکس و نداشتم اما شنیدم برابری میکنه با قابلیت های گوشی های خوب سامسونگ نمیدونم اینم همون طوریه یا نه 2 لینک به دیدگاه
chool 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید یه سؤال: یعنی میشه اعتماد کرد و خریدش؟ به نظر من که دیمو از این خیلی بهتره و خوشگل تره-قابل اعتماد تر هم هست. 1 لینک به دیدگاه
mohsen116 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ از طرف یه آدم پشیمون از خریدن تبلت اسپین ( بخونید خیلی خیلی خیلی خیلی پشیمون ) به شما دوستانی که میخواید از این شرکت تبلت بخرید توصیه می کنم به هیچ وجه نخرید! اگه می خواهید پولتون رو تو آشغالی بریزید من هیچ منعی نمی کنم ولی اگه می خواهید از این تبلت های ایرانی بخرید و برای خودتون آینه دق درست کنید، آقا نخرید نخرید نخرید! هر کی خواست من حاضرم براش بادلیل و مدرک ثابت می کنم و حتی حاضرم تلفنی براش توضیح بدم. امضاء : ( باور کنید من الان این شکلی شدم از ناراحتی) 4 لینک به دیدگاه
mohsen116 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید یه سؤال: یعنی میشه اعتماد کرد و خریدش؟ تو رو خدا نه نمیشه اعتماد کرد نخریدها مثل من پشیمون میشید!!:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ از طرف یه آدم پشیمون از خریدن تبلت اسپین ( بخونید خیلی خیلی خیلی خیلی پشیمون ) به شما دوستانی که میخواید از این شرکت تبلت بخرید توصیه می کنم به هیچ وجه نخرید!اگه می خواهید پولتون رو تو آشغالی بریزید من هیچ منعی نمی کنم ولی اگه می خواهید از این تبلت های ایرانی بخرید و برای خودتون آینه دق درست کنید، آقا نخرید نخرید نخرید! هر کی خواست من حاضرم براش بادلیل و مدرک ثابت می کنم و حتی حاضرم تلفنی براش توضیح بدم. امضاء : ( باور کنید من الان این شکلی شدم از ناراحتی) اوووووخی چه دلی داری تووو میشه دلایل رو بگید. بابام خواست بخره نخرید منم نمیتونم به همین راحتی ها اعتماد کنم ولی حالا شما تجربه خودتو در اختیار ما قرار بده عزیز 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ ایران خوب پیشرفت کرده کرده ها!! سیستم عامل قاصدک هم زده خوب چیزیه شنیدم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ بله اقای شهرساز ماربردوش ایران چرخ رو هم دوباره اختراع می کنه 1 لینک به دیدگاه
xaxine 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام یه سری اینجا بزنی همه چی دستگیرت میشه داداش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و من الله توفیق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده