رفتن به مطلب

اسپین، اولین تبلت ایرانی

Mr. Specific

ارسال های توصیه شده

تبلت کامپیوتر قابل حمل با صفحه لمسی است که بسیاری از قابلیت های یک نوت بوک را دارد.در واقع دستگاهی است ما بین کامپیوتر های شخصی و تلفن همراه هوشمند که خلا موجود در این بین را پر می کند.

در گذشته به جای کامپیوترهای خانگی(PC) لپ تاپ ها پا به عرصه فناوری گذاشتند اما چندی بعد لپ تاپ ها نیز جای خود را به تبلت ها دادند. در مقایسه تبلت ها با لپ تاپ ها باید گفت که در درجه اول وزن آنها حدود یک دهم وزن یک لپ تاپ است(حدود 350 گرم در مورد اسپین و 380-700گرم سایر تبلت ها)؛همچنین میزان عمر باتری آنها از یک لپ تاپ بیشتر است و نیز گرمای ساطعه از یک لپ تاپ حدود 8 برابر بیشتر از تبلت ها پیش بینی شده است.

از ویژگی های کلی این دستگاه می توان به وزن و قطر بسیار کم آن اشاره نمود که این قابلیت را به کاربر می دهد تا آن را در هر جا و مکان به همراه داشته باشد و از آن استفاده کند؛همچنین صفحه لمسی آن امکان دسترسی بیشتر و سریعتر به برنامه ها،نرم افزار ها و ... را ایجاد می کند؛نکته دیگر قیمت بسیار مناسب در عین ارائه امکانات ویژه به کاربر است.

1.jpg

• Like 11
لینک به دیدگاه

Espin(Nick Model) ME-503

سیستم عامل: Android Gingerbread

CPU: 1Ghz

RAM:512MB DDR II

حافظه داخلی: 4GB(قابلیت ارتقا تا 32 GB)

صفحه نمایش:2/7 اینچ واید (مولتی تاچ)

Wi-Fi جهت اتصال به اینترنت از طریق اینترنت وایرلس،وایمکس و... اتصال LANجهت استفاده از اینترنت ADSL و اتصال به شبکه ها کامپیوتری قابلیت اتصال EXTERNAL 3Gجهت استفاده از اینترنت همراه از طریق سیم کارت ایرانسل،همراه اول و اپراتورها آینده تلفن همراه در ایران و سراسر جهان اتصال USB 2.0 (برای اولین بار در تبلت ها )

دوربین جهت ارتباط تصویری،چت و ویدئو کنفرانس به همراه نرم افزارهای جانبی از جمله Skype

امکان اتصال حافظه خارجی وحافظه تلفن های همراه جهت افزایش حافظه تا 32 GB

دارای میکروفن ،بلندگو استریو و امکان اتصال گوشی،هدفون و...

دارای G-Sensor جهت چرخش صفحه به هر سمت دلخواه و دیگر نرم افزارهای کاربردی با سرعت و عملکرد سریع

و بسیاری از امکانات دیگر

• Like 8
لینک به دیدگاه

امکان اتصال به اینترنت در هر مکان و زمان به وسیله فناوری های 3G،Wi-Fi و LAN

استفاده از کلیه سایت های اینترنتی داخلی و خارجی با پشتیبانی کامل از زبان های مختلف از جمله زبان فارسی و دیگر زبان های زنده دنیا

اجرای برنامه های فلش با استفاده از آخرین ورژن نرم افزار FLASH

امکان ارتباط نوشتاری(چت)،صوتی و تصویری(ویدئو کنفرانس) با بهترین کیفیت از طریق نرم افزارهای معروف Skype،Yahoo Messenger،Gtalk و...

امکان مطالعه کتب الکترونیکی فارسی و لاتین با فرمت های مختلف نوشتاری

قابلیت اجرای فایل های نرم افزارهای مجموعه OFFICE(WORD,POWER POINT,EXCEL)

پخش ویدئو با فرمت های MP4/SP/AVI(XVID,H.263,DIVX)/MKV,FLASH ,…

پخش عکس با فرمت های JPG,BMP,PNG,GIF

پخش صوت با فرمت های MP2,MP3,WMA,OGG,AAC,M4A,MA4,FLAC,APE

قابلیت استفاده از دیکشنری های زبان های مختلف از جمله فارسی،انگلیسی،عربی، فرانسه و...

قابلیت استفاده از نرم افزارهای نقشه خوان از جمله google maps

قابلیت نصب نرم افزارهای مذهبی و قرانی مختلف موجود از جملهi quran و...

قابلیت اجرای بسیاری از بازی های رایانه ای معروف از جملهangry birds و...

و قابلیت اجرای هزاران نرم افزار فارسی وانگلیسی ANDROID به همراه بسیاری از نرم افزارهای گوشی های تلفن همراه

[h=2]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

3.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه
ببخشید یه سؤال:

:ws37:

یعنی میشه اعتماد کرد و خریدش؟

نمیدونم..

باید توی دست گرفت اول و یه تست کرد:w16:

من خودم خیلی دوست دارم تستش کنم :ws3:

امکاناتش که خوبه

فقط باید کیفیت ساختش رو دید:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیدونم..

باید توی دست گرفت اول و یه تست کرد:w16:

من خودم خیلی دوست دارم تستش کنم :ws3:

امکاناتش که خوبه

فقط باید کیفیت ساختش رو دید:ws37:

ممنون :icon_gol:

منم بدم نمیاد تستش کنم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببخشید یه سوال فنی :

اگه ایران تا این حد تو ساخت کام و لب و حالا تبلت پیشرفته هس پس چرا هنوزتوانایی تولید میکرو پردازنده ها رو نداره ؟

واقعا پردازنده اش ساخت ایرانه یا ..؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید یه سوال فنی :

اگه ایران تا این حد تو ساخت کام و لب و حالا تبلت پیشرفته هس پس چرا هنوزتوانایی تولید میکرو پردازنده ها رو نداره ؟

واقعا پردازنده اش ساخت ایرانه یا ..؟

ایران فکر نکنم ساخته باشه.

ولی یه نکته ای که باید بهش توجه کرد اینه که کمپانی های بزرگ لپ تاپ و گوشی و اینا دارن مونتاژ میکنند. قدرت مونتاژ و طراحی اون سیستم هستش که تفاوت قیمت بوجود میاره.

مثلا مادربورد ها اینتل هستند و اینتل هم شرکتی آمریکایی. حالا کمپانی دل و سونی و ایسر و ... میان و از این مادر بورد استفاده میکنند.

ایران هم همینطور. از قطعات موجود در بازار دارند مونتاژ میکنند. البته سر هم بندی حرفه ای سخت افزارهای موجود در بازار واقعا کار هر کسی نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ایران فکر نکنم ساخته باشه.

ولی یه نکته ای که باید بهش توجه کرد اینه که کمپانی های بزرگ لپ تاپ و گوشی و اینا دارن مونتاژ میکنند. قدرت مونتاژ و طراحی اون سیستم هستش که تفاوت قیمت بوجود میاره.

مثلا مادربورد ها اینتل هستند و اینتل هم شرکتی آمریکایی. حالا کمپانی دل و سونی و ایسر و ... میان و از این مادر بورد استفاده میکنند.

ایران هم همینطور. از قطعات موجود در بازار دارند مونتاژ میکنند. البته سر هم بندی حرفه ای سخت افزارهای موجود در بازار واقعا کار هر کسی نیست.

ولی محصولات اینتل که ساخت امریکایی ها نیس:w58: تا اونجایی که من میدونم تایوان سازننده اصلی و طراح اصلی این میکرو پردازنده ها و مدارات پیچیده هس

• Like 1
لینک به دیدگاه
وسوسم کرد ولی نمیدونم می ارزه یا نه :ws38:

آقا پوریا صب کنید خوب تو کل دنیا سروصدا کنه بعد

اگه راست باشه یعنی سازننده اش داره غول هایی چون اپل و سامسونگ و غیره رو به رقابت دعوت می کنه کم ادعایی نیس

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی محصولات اینتل که ساخت امریکایی ها نیس:w58: تا اونجایی که من میدونم تایوان سازننده اصلی و طراح اصلی این میکرو پردازنده ها و مدارات پیچیده هس

تا اونجایی هم که من میدونم آمریکاییه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

:ws3:

حالا کارت گرافیک های nVidia

هم سونی، هم دل و هم بقیه کارخانجات لپ تاپ از این کارت گرافیک استفاده میکنند.

کلا منظور من قدرت مونتاژ قطعات توسط شرکت های مختلفه سارا خانم :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...