poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خو ارتفاعت رو زیاد نکن درست در میاد عه اونجوری حل میشه ؟ برعکسش خیلی باحال بود:ws28: خوبه ؟ خنده دار بود ؟ خوشحال شدی ؟ بازی سوئدم برعکس میشه... :(50): من مگه نگفتم اوکراین شکم ننداز یادم رفت کدومو گفتم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ به نظر شما انگلیس فوتبال بازی کرد؟؟ یه اتوبوس آدم ریخته بود محوطه جریمه ، اون دو تا شوت بنزما هم بزور رد شد ازشون اینکه نشد بازی فرانسه بازی میکرد و انگلیس دفاعدلش خوش!!! کارشناس فوتبالم بودی ما خبر نداشتیم... نیمه اول انگلیس خوب بود با وجود تیم جوونش ولی نیمه دوم نمیدونم چون زدم اون کانال... 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ایشون پستشون رو ویرایش کردن و ار دید تیز بین آتروس پنهان نبود به همین دلیل نتونستم شرکتش بدم قانونای قمار بازیه دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون واسه توجه نه ویرایش نکردم این چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اسم منو چرا ننوشته توی لیست اعضا؟ من ک همون صفحه اول پست زدم آتــــــــروس :guntootsmiley2: الان باید اعلام کنی؟ سوئد با اکراین؟؟؟؟؟ اون پستت قبول نیس 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه داداش صبر کن وقتی اوکراین برد اینجا با هم براشون شاخ بازی در میاریم... پس چرا جک تعریف میکنی به همین خیالات باش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ایشون پستشون رو ویرایش کردن و ار دید تیز بین آتروس پنهان نبود به همین دلیل نتونستم شرکتش بدم قانونای قمار بازیه دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون واسه توجه صاب خونه شرمنده ه ه ه ه ه ه خونه ات رو بهم ریختیم به نظر شما انگلیس فوتبال بازی کرد؟؟:icon_razz: یه اتوبوس آدم ریخته بود محوطه جریمه ، اون دو تا شوت بنزما هم بزور رد شد ازشون :icon_razz: اینکه نشد بازی :icon_razz: فرانسه بازی میکرد و انگلیس دفاع:icon_razz:دلش خوش!!! :w589: راست میگه دیگه دشیب ایتالیا دفاع کرد اما بازی قفل نبود مثل امشب حداقل ضد حمله هاش خطر ناک بود اما انگلیس چی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ الان باید اعلام کنی؟ سوئد با اکراین؟؟؟؟؟اون پستت قبول نیس بین گل پسر من پست صفحه اولم رو دیشب بعد از زدن تاپیکت ارسال کردم ویرایش هم نزدم هر دوتا تیم رو دیشب گفتم الان اعلام نکردم ک 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه ویرایش نکردماین چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش حتماااااااااااااا باید بگم واسه چی.... واسه پااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستیله به من پاستیل نمیدی؟؟؟ تو یه دونه رو از قصد ننوشتم میباختی یا میبردی هم امتیاز بهت میدادم تازه الان فهمیدی اسمت نیست از ظهر میگم اسمارو چک کنید ببینید...هیشکی نیگا نکرد الا مینی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه ویرایش نکردماین چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش آقا من شاهدم حق ندارید درمورد یک طرفدار فرانسه و اوکراین اینطوری رفتار کنید 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ منکه پست دادم گفتم سوئد میبره.چرا تو شرکت کننده ها نیست اسمم؟ 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه ویرایش نکردماین چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش منم صبح پست یوحنا رو دیدم , ویرایش نکرده بود 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اسم پیانیست نیست حاامد کدومو گفتی سوئد یا اوکراین ؟ 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ منکه پست دادم گفتم سوئد میبره.چرا تو شرکت کننده ها نیست اسمم؟ نبودم داداش الان رسیدم تعقیرات داره اعمال میشه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اسم پیانیست نیستحاامد کدومو گفتی سوئد یا اوکراین ؟ اوکراین... 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ منکه پست دادم گفتم سوئد میبره.چرا تو شرکت کننده ها نیست اسمم؟ از بس تو تاپیک اسپم کردن فکر نمیکنم کسی همه پستها رو فرصت کنه بخونه به نظرم از اسپمر ها 100 امتیاز کم و به بقیه شرکت کننده ها اضافه بشه 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ عه اونجوری حل میشه ؟ خوبه ؟ خنده دار بود ؟ خوشحال شدی ؟ من مگه نگفتم اوکراین شکم ننداز یادم رفت کدومو گفتم آفرین به این حافظه آقا شما اوکراین گفتی و از اونجایی که تموم حرفاتون برعکس از آب درمیاد میشه برنده سوئد 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سوئد الان تشویق داری میکنی یا میخوای شرکت کنید ؟ 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ الان تشویق داری میکنی یا میخوای شرکت کنید ؟ من ده صفحه پیشتر شرکت کردم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده