pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ روح انجمن بیا شرط ببند... بزار یه خورده از اون امتیازات بیاد تو جیب ما... چ انشالله تعالی دور یک چهارم با ایتلیا و هلند در خدمتتون هستیم اخه بقیه تیم نیستن ن ن ن ن ارزششون رو ندارن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk: اینجا خانواده رد میشه بی ادب:icon_razz: تو نمی دونی من چی میگم :vahidrk: خودت رو میندازی وسط:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه بهش میگن روح نه بهش میگن روح ترسوووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ تو نمی دونی من چی میگم :vahidrk: خودت رو میندازی وسط:vahidrk: :vahidrk: به تو چه دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه بهش میگن روح ترسوووووووووووو خودت میدونی که نیستم خودت رو هم خسته نکن عمرا جو گیر بشم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk: به تو چه دوس دارم پس نخون اگر هم میخونی تحلیلشون نکن اگر هم تحیلی میکنی بکن چیکارت کنیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ارتفاع رو عمرا بتونی ی ی ی ی عه ؟ ببینم اگه راس میگی :vahidrk: اینجا خانواده رد میشه بی ادب:icon_razz: افرین واقعا که این پسرای الان شرم و خوردن و حیا رو قی کردن تو نمی دونی من چی میگم :vahidrk: خودت رو میندازی وسط:vahidrk: دروغ میگه منظورش همون بود که فهمیدیم 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ توی بازی اول طرفدار فرانسه بازی دوم طرفدار سوئد 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه بهش میگن روح ترسوووووووووووو بزارید در نقش تشویق کننده فرانسه باشه ان از آدم فروشی بهتره 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چ انشالله تعالی دور یک چهارم با ایتلیا و هلند در خدمتتون هستیم اخه بقیه تیم نیستن ن ن ن ن ارزششون رو ندارن آفرین بر روح انجمن...تیم فقط ایتالیا... حالا بیا این دفعه رو رو فرانسه شرط ببند....بزار یه خورده از اون ستاره هات کم شه که دیگه اسپم نکنی امتیاز بگیری... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بزارید در نقش تشویق کننده فرانسه باشه ان از آدم فروشی بهتره :icon_razz: باشه فقط به خاطر تو 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ توی بازی اول طرفدار فرانسه بازی دوم طرفدار سوئد احسنت با این انتخاب... بعد بازی میبینمت.... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ توی بازی اول طرفدار فرانسه بازی دوم طرفدار سوئد دم شما گررررررم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ عه ؟ ببینم اگه راس میگی افرین واقعا که این پسرای الان شرم و خوردن و حیا رو قی کردن :icon_razz: دروغ میگه منظورش همون بود که فهمیدیم راستی بگو ببینم کلات کوووووووووووووووووو منظورم چی بود حالاااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ راستی بگو ببینم کلات کوووووووووووووووووو منظورم چی بود حالاااااااااااااااااااااااااااااااا عکس بی سانسورت و بذار تا برات بگم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ احسنت با این انتخاب... بعد بازی میبینمت.... سید فقط دعا کن برنده بشی وگرنه تا آخر عمر ولت نمیکنم با این اعتماد به نفست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بزارید در نقش تشویق کننده فرانسه باشه ان از آدم فروشی بهتره شدی صفر صفر:vahidrk: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ عکس بی سانسورت و بذار تا برات بگم دوستان بیخیاااااااااااااال لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ عکس بی سانسورت و بذار تا برات بگم تو دستت با اون شااروک تو یه کاسه هستش که میخواین من رو اخراج کنید :icon_pf (34): عمرا بزام 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ عه ؟ ببینم اگه راس میگی افرین واقعا که این پسرای الان شرم و خوردن و حیا رو قی کردن دروغ میگه منظورش همون بود که فهمیدیم :vahidrk: امید بی تربیت شقییییییی............ بیا اینو اخراج کن امتیازاشو بده به من 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده