کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ همین طور پیش بره من کاربر تازه وارد میشم!!!!! هرکس می خواد تیمش ببره بگه من طرفدار تیم حریف بشم! 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ لذتی که در باختن است در بردن نیست...آدم با باختن نترس تر میشه اما با بردن محتاط تر 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها به همتون توصیه میکنم صبر کنین من پیش بینی کنم بعد هرچی من گفتم بگین آتروس به نفر اول در مجموع مسابقات یه مدال هم بدین ضمنا امتیاز سری قبل هم اضاف شود 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ حتماااااااااااااا باید بگم واسه چی.... واسه پااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستیله به من پاستیل نمیدی؟؟؟ تو یه دونه رو از قصد ننوشتم میباختی یا میبردی هم امتیاز بهت میدادم تازه الان فهمیدی اسمت نیست از ظهر میگم اسمارو چک کنید ببینید...هیشکی نیگا نکرد الا مینی من مینا هستم نه مینی چرا همه ما رو با هم اشتباه میگیرن :w74: *Mina*و *mini* با هم فرق داره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من مینا هستم نه مینی چرا همه ما رو با هم اشتباه میگیرن :w74: *Mina*و *mini* با هم فرق داره خو اسمت رو عوض کن بزار بلقیس شمسی خانوم هم خوبه ه ه ه 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ [h=1]در یورو 2012 طرفدار چه تیم یا تیمهایی هستید؟[/h] لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ :ws28: شب دراز است و قلندر بیدار 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دیگه نبینم کسی شاخ بشه ها... ایرلند هم باید میبرد ولی اونروز احساسی بازی کرد خلاصه امتیاز مارو بدید بریم... 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خو اسمت رو عوض کن بزار بلقیس شمسی خانوم هم خوبه ه ه ه مرسی از پیشنهادات خوب و قشنگت لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خب دیشب اکراین سوئد رو 2 بر 1 برد پیش بینی داداشتون رو دید خداییش ایمان آوردین که کل کلتون بیخودیه یه قمار باز حتی گل زن ها رم مشخص میکنه ________________________________________ کاربرانی که اعلام میکننسوئد میبره: این 12 نفر بودند که نفری 150 ازشون کم میشه Secret:Yuhanaanthonio montanaکهرباshadmehrbaz Hossein.B El Roman *Mina*hamid_shahrsaz city makersharookmission.impossible 12*150=1800 کاربرانی که اعلام میکنناکراین میبره: به این افراد نفری 300 امتیاز اضافه میشه mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a 1800 تقسیم بر 6 میکنه نفری 300 تا هورا.............. این تاپیک هم قفول میشه فکر نکنم امشب شرط بندی داشته باشیم تا به بازی های حساس برسیم 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خب دیشب اکراین سوئد رو 2 بر 1 بردپیش بینی داداشتون رو دید خداییش ایمان آوردین که کل کلتون بیخودیه یه قمار باز حتی گل زن ها رم مشخص میکنه ________________________________________ کاربرانی که اعلام میکننسوئد میبره: این 12 نفر بودند که نفری 150 ازشون کم میشه Secret:Yuhanaanthonio montanaکهرباshadmehrbaz Hossein.B El Roman *Mina*hamid_shahrsaz city makersharookmission.impossible 12*150=1800 کاربرانی که اعلام میکنناکراین میبره: به این افراد نفری 300 امتیاز اضافه میشه mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a 1800 تقسیم بر 6 میکنه نفری 300 تا هورا.............. این تاپیک هم قفول میشه فکر نکنم امشب شرط بندی داشته باشیم تا به بازی های حساس برسیم کدوم ایمان داداش تازه مساویس شدیم شبای بعدی رو داشته باش 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ کدوم ایمان داداش تازه مساویس شدیم[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]شبای بعدی رو داشته باش ایشالا از فردا شب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده