poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ همینو میخواستم ببینم کی جا میزنید مردم مردای قدیییییم........................ خب کل کل کن من میگم توام بگو هی بی ادب بی ادب راه ننداز الان یکی اشنا ندونه میخونه میگه چی بوده بحث در صورتی که شوخی بی سروته هست شیر فهم ؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چی شد من نفهمیدم کی و اخراج میکنه ؟فک کردم منو امید و میگه ابرو میبریم اخراج شیم اگه شماها رو گفته که راست گفته بی تربیتید دیگه هیچ خوشم نمیاد گاهی آدم باید از کوچیکتر از خودش کتک بخوره...... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم همینطور که میگی باشه من که با این شرط بندیام دارم به غلط کردن میفتم... من دیشب 150 تایی که دادم و امروز با 10 صفحه و اسپم و 10 - 15 تا تاپیک جبران کردم بازم بپره دیگه رسما میگم چیز خوردم و با جام کلا خدافظی میکنم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ترسیدیدنه... ترس ماله شما پسراست 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خب کل کل کنمن میگم توام بگو هی بی ادب بی ادب راه ننداز الان یکی اشنا ندونه میخونه میگه چی بوده بحث در صورتی که شوخی بی سروته هست شیر فهم ؟ بیا بزن....؟ :vahidrk: :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ بیا بزن....؟ :vahidrk: :icon_razz: از این بچه دهن لقا نباش مثل من همه جا گند بزن به رو خودتم نیار بی ادب میگی صدای گند کاریام زود تر در میاد حالا سرت و بیار بزنم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سید تو که از راه به در شدی رفت:icon_pf (34): مگه چیکار کردم... من که طرف شمام... 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ از این بچه دهن لقا نباش مثل من همه جا گند بزن به رو خودتم نیار بی ادب میگی صدای گند کاریام زود تر در میاد حالا سرت و بیار بزنم با ادب.............. :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چیکار کردم... من که طرف شمام... ایشششششش 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چیکار کردم... من که طرف شمام... دارم میبینم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ترس ماله شما پسراست فعلا که عکسشو داریم میبینیم... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ با ادب.............. :vahidrk: خب بحث ها ی ارتفاع دار و قایم کنین که خانومم داره میاد و همه با هم یکصدا پوریای با ادب پوریای با ادب 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دارم میبینم من که گفتم اخراجشون میکنم... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ایشششششش چیه.....؟ کتک میخوای........؟ با کمال میل.........:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خب بحث ها ی ارتفاع دار و قایم کنین که خانومم داره میاد و همه با هم یکصدا پوریای با ادب پوریای با ادب :mrsbeasley: خانوم آقا پورییاااااا من ......من....... باهاتون کار دارم................ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چیه.....؟ کتک میخوای........؟ با کمال میل.........:vahidrk: من همیشه مظلومم اقا ما اومده بودیم امتیازات بر باد رفته رو با اسپم برگردونیم که برگشت بریم دیگه تا تاپیک فردا شب شب همگی خوش 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چیکار کردم... من که طرف شمام... مشخصه با اون تیم انتخاب کردنت:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مشخصه با اون تیم انتخاب کردنت:vahidrk: قضیه تیم فرق میکنه... بحث با ادب بودن،بود که من طرف شمام... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده