poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 اوکراین... همینه که عاشقتم آفرین به این حافظهآقا شما اوکراین گفتی و از اونجایی که تموم حرفاتون برعکس از آب درمیاد میشه برنده سوئد واقعا ها شک کردم اوکراین همین وبس 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 ایشون پستشون رو ویرایش کردن و ار دید تیز بین آتروس پنهان نبود به همین دلیل نتونستم شرکتش بدم قانونای قمار بازیه دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون واسه توجه پوریا الان یکی دو تا از این مدیر های کله گنده اینجا هستن نمیشه ادامه بحث قبل فوتبالمون رو بریم فردا ساعت 19:30 وعده ما همین تاپیک :gnugghender: خو این بازی که مساوی شدددددددددددددد بازی بعد رو کل کل کنیم :hapydancsmil: 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 همینه که عاشقتم واقعا ها شک کردم اوکراین همین وبس آخ قربون حواس جمع عجب طرفداری هستی شمابگو سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 همینه که عاشقتم واقعا ها شک کردم اوکراین همین وبس اوکراین بودی...:icon_pf (34): پس از صبح چرا تیمتو تشویق نمیکنی...:vahidrk: 3
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 پوریا الان یکی دو تا از این مدیر های کله گنده اینجا هستن نمیشه ادامه بحث قبل فوتبالمون رو بریم فردا ساعت 19:30 وعده ما همین تاپیک :gnugghender: خو این بازی که مساوی شدددددددددددددد بازی بعد رو کل کل کنیم :hapydancsmil: اره برو بعدا نگا میکنم ببینم چی داری چی نداری 4
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 آخ قربون حواس جمع عجب طرفداری هستی شمابگو سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه برو بابا تو پستو قایم شو توام مثل دوستت بازی تموم شد نتیجه رو میگیم بهت اوکراین بودی...:icon_pf (34): پس از صبح چرا تیمتو تشویق نمیکنی...:vahidrk: اخه بحث طول و عرض و ارتفاع شد پاک یادم رفت اخ پسر این ارتفاع با ادم چه ها که نمیکنه ! 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 نه داداش صبر کن وقتی اوکراین برد اینجا با هم براشون شاخ بازی در میاریم... همین الانشم داریم شاخ بازی در میاریم... از همین الانشم باید اوکراینو برنده دونست... 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 برو بابا تو پستو قایم شو توام مثل دوستتبازی تموم شد نتیجه رو میگیم بهت قشنگ بود مرسی... اخه بحث طول و عرض و ارتفاع شد پاک یادم رفت اخ پسر این ارتفاع با ادم چه ها که نمیکنه ! ارتفاع با آدم چه ها میکنه یا آدم با ارتفاع... 1
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 زمان شرکت در مسابقه تمومه پولا پیش من میمونه تا بعد بازی بیام و به همه اونایی که گفتن سوئد بخندم این 6 نفر تا 2ساعت دیگه رستگار میشوند mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a :hapydancsmil::hapydancsmil: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 حتماااااااااااااا باید بگم واسه چی.... واسه پااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستیله به من پاستیل نمیدی؟؟؟ تو یه دونه رو از قصد ننوشتم میباختی یا میبردی هم امتیاز بهت میدادم تازه الان فهمیدی اسمت نیست از ظهر میگم اسمارو چک کنید ببینید...هیشکی نیگا نکرد الا مینی کوفتتتتتتت عمــــــرا دیگه بهت پاستیل بدم خو نابغه من تازه اومدم دیدم که اسمم نیست از صب که خونه نبودم کلا ک بتونم بیام نت نظرسنجی رو بذار سرجدت وگرنه همینجوری شرمنده چشای تیزبینت میشی:4chsmu1: 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 برو بابا تو پستو قایم شو توام مثل دوستتبازی تموم شد نتیجه رو میگیم بهت اخه بحث طول و عرض و ارتفاع شد پاک یادم رفت اخ پسر این ارتفاع با ادم چه ها که نمیکنه ! :vahidrk: دوست من به خاطر این ادب شماها رفت:icon_pf (34): سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 زمان شرکت در مسابقه تمومه پولا پیش من میمونه تا بعد بازی بیام و به همه اونایی که گفتن سوئد بخندماین 6 نفر تا 2ساعت دیگه رستگار میشوند mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a :hapydancsmil::hapydancsmil: فقط خدایش باختین بعد بازی هم بیاین ببینیم چقد رستگار شدید 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 کارشناس فوتبالم بودی ما خبر نداشتیم... نیمه اول انگلیس خوب بود با وجود تیم جوونش ولی نیمه دوم نمیدونم چون زدم اون کانال... جون خودم از مهدوی کیا و استیلی و محصصص و اینا بهتر کارشناسی میکنم کلا بسته بازی کرد ، البته کلا بازی نکرد فقط دفاع کرد 3
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 :vahidrk: دوست من به خاطر این ادب شماها رفت:icon_pf (34): سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه ادب داریم خوبم داریم ارتفاع با آدم چه ها میکنه یا آدم با ارتفاع... فکر کنم دومی کاربردش بیشتره 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 ادب داریم خوبم داریم فکر کنم دومی کاربردش بیشتره الان کجا جاش گذاشتی 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 فقط خدایش باختین بعد بازی هم بیاین ببینیم چقد رستگار شدید آخ آخ،فقط بعد بازی در نریا...:vahidrk: اصن پایه ای شرطو بیشترش کنیم... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 آخ آخ،فقط بعد بازی در نریا...:vahidrk: اصن پایه ای شرطو بیشترش کنیم... یکدونه یار پیدا کردی انوقت کل میندازی با من من پایم بگو ببینم شرط چی هست 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 آخ آخ،فقط بعد بازی در نریا...:vahidrk: اصن پایه ای شرطو بیشترش کنیم... بعد بازیم باز خودم و خودت و امیدیم مجبوریم حرفای طول دار بزنیم اینا همشون جیم میشن 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بعد بازیم باز خودم و خودت و امیدیم مجبوریم حرفای طول دار بزنیم اینا همشون جیم میشن مهدی قاطی بی ادبیای خودتون نکنیدا:vahidrk: 1
ارسال های توصیه شده