poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اوکراین... همینه که عاشقتم آفرین به این حافظهآقا شما اوکراین گفتی و از اونجایی که تموم حرفاتون برعکس از آب درمیاد میشه برنده سوئد واقعا ها شک کردم اوکراین همین وبس 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ایشون پستشون رو ویرایش کردن و ار دید تیز بین آتروس پنهان نبود به همین دلیل نتونستم شرکتش بدم قانونای قمار بازیه دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون واسه توجه پوریا الان یکی دو تا از این مدیر های کله گنده اینجا هستن نمیشه ادامه بحث قبل فوتبالمون رو بریم فردا ساعت 19:30 وعده ما همین تاپیک :gnugghender: خو این بازی که مساوی شدددددددددددددد بازی بعد رو کل کل کنیم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ همینه که عاشقتم واقعا ها شک کردم اوکراین همین وبس آخ قربون حواس جمع عجب طرفداری هستی شمابگو سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ همینه که عاشقتم واقعا ها شک کردم اوکراین همین وبس اوکراین بودی...:icon_pf (34): پس از صبح چرا تیمتو تشویق نمیکنی...:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ پوریا الان یکی دو تا از این مدیر های کله گنده اینجا هستن نمیشه ادامه بحث قبل فوتبالمون رو بریم فردا ساعت 19:30 وعده ما همین تاپیک :gnugghender: خو این بازی که مساوی شدددددددددددددد بازی بعد رو کل کل کنیم :hapydancsmil: اره برو بعدا نگا میکنم ببینم چی داری چی نداری 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ آخ قربون حواس جمع عجب طرفداری هستی شمابگو سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه برو بابا تو پستو قایم شو توام مثل دوستت بازی تموم شد نتیجه رو میگیم بهت اوکراین بودی...:icon_pf (34): پس از صبح چرا تیمتو تشویق نمیکنی...:vahidrk: اخه بحث طول و عرض و ارتفاع شد پاک یادم رفت اخ پسر این ارتفاع با ادم چه ها که نمیکنه ! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه داداش صبر کن وقتی اوکراین برد اینجا با هم براشون شاخ بازی در میاریم... همین الانشم داریم شاخ بازی در میاریم... از همین الانشم باید اوکراینو برنده دونست... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ برو بابا تو پستو قایم شو توام مثل دوستتبازی تموم شد نتیجه رو میگیم بهت قشنگ بود مرسی... اخه بحث طول و عرض و ارتفاع شد پاک یادم رفت اخ پسر این ارتفاع با ادم چه ها که نمیکنه ! ارتفاع با آدم چه ها میکنه یا آدم با ارتفاع... 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ زمان شرکت در مسابقه تمومه پولا پیش من میمونه تا بعد بازی بیام و به همه اونایی که گفتن سوئد بخندم این 6 نفر تا 2ساعت دیگه رستگار میشوند mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ حتماااااااااااااا باید بگم واسه چی.... واسه پااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستیله به من پاستیل نمیدی؟؟؟ تو یه دونه رو از قصد ننوشتم میباختی یا میبردی هم امتیاز بهت میدادم تازه الان فهمیدی اسمت نیست از ظهر میگم اسمارو چک کنید ببینید...هیشکی نیگا نکرد الا مینی کوفتتتتتتت عمــــــرا دیگه بهت پاستیل بدم خو نابغه من تازه اومدم دیدم که اسمم نیست از صب که خونه نبودم کلا ک بتونم بیام نت نظرسنجی رو بذار سرجدت وگرنه همینجوری شرمنده چشای تیزبینت میشی:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ برو بابا تو پستو قایم شو توام مثل دوستتبازی تموم شد نتیجه رو میگیم بهت اخه بحث طول و عرض و ارتفاع شد پاک یادم رفت اخ پسر این ارتفاع با ادم چه ها که نمیکنه ! :vahidrk: دوست من به خاطر این ادب شماها رفت:icon_pf (34): سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ زمان شرکت در مسابقه تمومه پولا پیش من میمونه تا بعد بازی بیام و به همه اونایی که گفتن سوئد بخندماین 6 نفر تا 2ساعت دیگه رستگار میشوند mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a :hapydancsmil::hapydancsmil: فقط خدایش باختین بعد بازی هم بیاین ببینیم چقد رستگار شدید 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ کارشناس فوتبالم بودی ما خبر نداشتیم... نیمه اول انگلیس خوب بود با وجود تیم جوونش ولی نیمه دوم نمیدونم چون زدم اون کانال... جون خودم از مهدوی کیا و استیلی و محصصص و اینا بهتر کارشناسی میکنم کلا بسته بازی کرد ، البته کلا بازی نکرد فقط دفاع کرد 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk: دوست من به خاطر این ادب شماها رفت:icon_pf (34): سوئد برنده میشه سوئد برنده میشه ادب داریم خوبم داریم ارتفاع با آدم چه ها میکنه یا آدم با ارتفاع... فکر کنم دومی کاربردش بیشتره 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ادب داریم خوبم داریم فکر کنم دومی کاربردش بیشتره الان کجا جاش گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ الان کجا جاش گذاشتی پیش اون عکس امید 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ فقط خدایش باختین بعد بازی هم بیاین ببینیم چقد رستگار شدید آخ آخ،فقط بعد بازی در نریا...:vahidrk: اصن پایه ای شرطو بیشترش کنیم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ آخ آخ،فقط بعد بازی در نریا...:vahidrk: اصن پایه ای شرطو بیشترش کنیم... یکدونه یار پیدا کردی انوقت کل میندازی با من من پایم بگو ببینم شرط چی هست 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ آخ آخ،فقط بعد بازی در نریا...:vahidrk: اصن پایه ای شرطو بیشترش کنیم... بعد بازیم باز خودم و خودت و امیدیم مجبوریم حرفای طول دار بزنیم اینا همشون جیم میشن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ بعد بازیم باز خودم و خودت و امیدیم مجبوریم حرفای طول دار بزنیم اینا همشون جیم میشن مهدی قاطی بی ادبیای خودتون نکنیدا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده