رفتن به مطلب

دفتر مدیر روابط عمومی تالار عمران

pme

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

لطفا هرگونه سوال ، پيشنهاد و انتقاد در جهت پربار كردن تالار عمران در اين تاپيك اعلام كنيد.

منتظر نقطه نظرات شما برا بهبود وضعيت این تالار هستم.
:ws37:

در ضمن این تاپیک پل ارتباطی این تالار با سایر تالار ها و کاربر ها هست .:w73:(
اینم شکلک مخصوص امیر رضا بنیان گذار این تالار...یاد میتی کومان افتادم
:ws3:
)

سپاس
:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

خب کسی در مورد اینکه چه تاپیکایی برای کاربران تازه وارد باید ارسال بشه نظری نداره؟نظر خودم فعلن این دو تاست:

حدس عکس عمرانیا

بیا استاد شیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

آره ...اولی یادم نبود..بهانه ای میشه که فعالیت کنن:w16:

دومی میفرستادم ...محض خالی نبودن عریضه زبان فارسیشم برای چند نفری فرستادم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
یاسی صفحه دانلود مجلات عمران رو هم برا کاربرای تازه بفرست :a030:

انجام می شود:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب کسی در مورد اینکه چه تاپیکایی برای کاربران تازه وارد باید ارسال بشه نظری نداره؟نظر خودم فعلن این دو تاست:

حدس عکس عمرانیا

بیا استاد شیم

من قبلا یه سری از تاپیکایی مهمی که تو همون تاپیک مرجع هست رو میفرستام به اضافه اینکه تاپیک معرفی رو به صورت خاصتر

اما الان که تاپیک جامع زده شده میشه همون تاپیک رو ارسال کرد ضمن اینکه یه سری تاپیک که حداکثر 2-3 تا باشه که مهمتر هست رو جدابفرستی...و صرف فرستادن لینک نباشه پیام خوش آمد گویی و خوش و بش هم باشه که جو صمیمی بشه فک کنم خوب باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
من قبلا یه سری از تاپیکایی مهمی که تو همون تاپیک مرجع هست رو میفرستام به اضافه اینکه تاپیک معرفی رو به صورت خاصتر

اما الان که تاپیک جامع زده شده میشه همون تاپیک رو ارسال کرد ضمن اینکه یه سری تاپیک که حداکثر 2-3 تا باشه که مهمتر هست رو جدابفرستی...و صرف فرستادن لینک نباشه پیام خوش آمد گویی و خوش و بش هم باشه که جو صمیمی بشه فک کنم خوب باشه

مرسی عزیزم...بالاخره باید از تجربه های پیشکسوت ها استفاده کرد دیگه:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب با توجه به کاربران جدیدی که به تالار پیوستن s.z.e و J/\/\D و همچنین حضور آنتونی (:ws3:) و بهرام عزیز و مهندس زارعی که مقداری مشکوک میزنن :ws38: در نظر گرفتم که این تاپیک :

دوباره راه اندازی کنم .

منتظر انتقاد و پیشنهادتون در این زمینه هستم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...