.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ پس جدی نگیر چرا؟؟؟؟؟ خنده داشت :vahidrk: چرا چی؟ خوب چشات درست خونده" ایتالیای مشنگ":ws28: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خنده داشت :vahidrk:چرا چی؟ خوب چشات درست خونده" ایتالیای مشنگ":ws28: حقیقت تلخه..... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خنده داشت :vahidrk:چرا چی؟ خوب چشات درست خونده" ایتالیای مشنگ":ws28: داشت که خندیدم باید واقع گرا باشی تا درک کنی چرا شک نکنم به نوشته های تو؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ حقیقت تلخه..... باخت امشبتون هم همینطور 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ داشت که خندیدمباید واقع گرا باشی تا درک کنی چرا شک نکنم به نوشته های تو؟ یک کم واقع بین باش پسر واقع بین باش و درمورد اسپانیا شک نکن که امشب میبره 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یک کم واقع بین باش پسر واقع بین باش و درمورد اسپانیا شک نکن که امشب میبره یه تاپیک بود شخصیت بود کاملا ادم واقع بین و عقل گرا بودم با این واقع بینی که دارم به این نتیجه می رسم که تو دچار احساس زدگی شدی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یه تاپیک بود شخصیت بود کاملا ادم واقع بین و عقل گرا بودم با این واقع بینی که دارم به این نتیجه می رسم که تو دچار احساس زدگی شدی امشب که تیم ما برد زدیم تو برجکت انوقت میفهمی کی واقع بین و عقل گراست کی احساس زده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ امشب که تیم ما برد زدیم تو برجکت انوقت میفهمی کی واقع بین و عقل گراست کی احساس زده چرا ارزوی محال می کنی البته ارزو بر جوانان عیب نسیت 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چرا ارزوی محال می کنیالبته ارزو بر جوانان عیب نسیت عیب نداره ایشالا خدا امید رو ازت نگیره این چند ساعتم امیدوار باش حالا تا شب ام یک فکری به حالت میکنم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عیب نداره ایشالا خدا امید رو ازت نگیره این چند ساعتم امیدوار باش حالا تا شب ام یک فکری به حالت میکنم معنی سوتت اینه اینه که غیر مستقیم گفتی بعد باخت اسپانیا بیا دلداریم بده؟ (سوت معمول 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عیب نداره ایشالا خدا امید رو ازت نگیره این چند ساعتم امیدوار باش حالا تا شب ام یک فکری به حالت میکنم اونوقت معنی سوتت ایهام داره؟ سوت به معنی 1-استفاده از افعال معکوسه 2-کسی چیزی نفهمه پس یک معقول تره 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ معنی سوتت اینه اینه که غیر مستقیم گفتی بعد باخت اسپانیا بیا دلداریم بده؟(سوت معمول عجب ان برای تو بود که ناامید میشی شب و امتیازاتو میخوای بدی اصلا حرفی از اسپانیا بود:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عجب ان برای تو بود که ناامید میشی شب و امتیازاتو میخوای بدیاصلا حرفی از اسپانیا بود:vahidrk: یه کم درکش سخته فکر کن درباره اش اگه ربطش رو فهمیدی امتیازت رو بت برمی گردونم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ قصد نداری بری بازی رو ببینی؟ من که دارم میرم فعلا بعدش خیلی حال کردم امروز کل کل و اسپم روح انجمنه یه مدتیه انجمن دچار کمبود روح شده متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یه کم درکش سخته فکر کن درباره اش اگه ربطش رو فهمیدی امتیازت رو بت برمی گردونم چی میگی منظور 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ missionnnnnnnnnnnnnnnnn هنوز بگم اسپانیا کرواسی ؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ missionnnnnnnnnnnnnnnnn هنوز بگم اسپانیا کرواسی ؟ آره بوگو لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اسپانیا کرواسی کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی اسپانیا کرواسی 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عجب ان برای تو بود که ناامید میشی شب و امتیازاتو میخوای بدیاصلا حرفی از اسپانیا بود:vahidrk: من اینجا چی کار کنم الن ما اومدیم تو تیم شما 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده