شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ زن و مردی چند سال بعد از ازدواجشون صاحب پسری میشن و چند روز بعد از تولد بچه متوجه میشن که اون یه نابغه اس بچه در یک سالگی مثل یک آدم بزرگ شروع به حرف زدن میکنه و در دوسالگی به اکثر زبانها حرف میزنه در سه سالگی با اساتید دانشگاه به بحث و تبادل نظر میپردازه و در چهار سالگی پیش بینی های باور نکردنی راجع به علم و پیشرفت اون میکنه در جشن تولد 5 سالیگش در حضور همه فامیل اعلام میکنه : من دقیقا یک سال دیگه میمیرم ، مادرم 18 ماه بعد از من میمیره و پدرم یک سال بعد از مرگ مادرم میمیره !! پسر بچه همون طور که گفته بود در شش سالگی میمیره و مرد بلافاصله در چندین شرکت بیمه همسرش رو بیمه عمر میکنه طبق پیش بینی بچه مادرش هم در تاریخی که گفته بود میمیره و ثروت هنگفتی بخاطر بیمه عمر زن نصیب مرد میشه ! مرد تصمیم میگیره یک سال باقی مانده از عمرش رو به خوشی بگذرونه ، پس به سفرهای تفریحی زیادی میره ، در بهترین هتلهای جهان اقامت میکنه ، گران ترین خودروهای دنیا رو برای خودش میخره و در آخرین روز عمرش تمام دوستان و آشنایانش رو دعوت میکنه ، مهمونی مفصلی میگیره و آخرین شب زندگیش رو با یک دختر زیبا مشغول خوشگذرونی میشه ... صبح با صدای جیغ دختره از خواب پا میشه و در حالی که تعجب کرده بود که چرا هنوز زنده اس میپرسه چی شده ؟ دختره جواب میده : وکیل خانوادگی شما تو راهرو افتاده و هیچ حرکتی نمیکنه ، فکر کنم فوت شده !!!!!!!!! 26 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ کوفت! اینو کپی کردی رو والت, لایک کردم بیخودی! شقایق این حامد دزده, بگیرش!!!:)) لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ کوفت! اینو کپی کردی رو والت, لایک کردم بیخودی! شقایق این حامد دزده, بگیرش!!!:)) وقتی یک مدیر ارشد استاتوس من از فیسبوک رو اینجا کپی میکنه تاپیک میکنه منم این حق رو دارم از یه سبز دیگه کپی کنم بزارم فیسبوک ضمنا از دیروز تا حالا 25 تا پیج این متن رو استاتوس کردن در نتیجه خوش شقی هم از فیسبوک دزدیده، پس همه این سبزها دزدن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی یک مدیر ارشد استاتوس من از فیسبوک رو اینجا کپی میکنه تاپیک میکنه منم این حق رو دارم از یه سبز دیگه کپی کنم بزارم فیسبوکضمنا از دیروز تا حالا 25 تا پیج این متن رو استاتوس کردن در نتیجه خوش شقی هم از فیسبوک دزدیده، پس همه این سبزها دزدن سبزو آبی و قرمزش مهم نی دیگه! پ نه پ خود شقایق نشسته اینو نوشته!! بیکاره مگه؟ من کار ندارم تو حق داری یا نه! فقط شقایق باید در جریان میبود:biggrin: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اخه یه مصلب برای عهد تیر کمون رو چرا میبرید این ور اون ور کپی میکنی حامد :ws3: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چند بار داستانو خوندم ؛ اما نگرفتم چی شد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این به اون دزدیه من در:دی تیتر: و اینگونه شد که نسل مردانه جنتلمن منقرض شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی یک مدیر ارشد استاتوس من از فیسبوک رو اینجا کپی میکنه تاپیک میکنه منم این حق رو دارم از یه سبز دیگه کپی کنم بزارم فیسبوکضمنا از دیروز تا حالا 25 تا پیج این متن رو استاتوس کردن در نتیجه خوش شقی هم از فیسبوک دزدیده، پس همه این سبزها دزدن ای بی چشم و رو من از اون سایته که یه کاربر به اسم نسترن داره با عکس لب برداشتم سووت لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این به اون دزدیه من در:دی تیتر: و اینگونه شد که نسل مردانه جنتلمن منقرض شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای بترکی لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چند بار داستانو خوندم ؛ اما نگرفتم چی شد با توجه به عنوان تاپیک و اینکه باید مرده میمرد ولی وکیل خونوادگیشون مرد باید به نتایج خوبی برسی... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چند بار داستانو خوندم ؛ اما نگرفتم چی شد آآ ونوس یعنی بچه واسه وکیله بوده زنش با وکیل بوده! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ای بی چشم و رومن از اون سایته که یه کاربر به اسم نسترن داره با عکس لب برداشتم سووت یادم نبود همچین سایتی هم داریم خااااااااااااااااک لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ یادم نبود همچین سایتی هم داریم خااااااااااااااااک کوفت استعفادادم اونجا واسه دزدی خوبه فعالیت فایده نداره لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چند بار داستانو خوندم ؛ اما نگرفتم چی شد میدونی بچه چطوری به دنیا میاد؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ با توجه به عنوان تاپیک و اینکه باید مرده میمرد ولی وکیل خونوادگیشون مرد باید به نتایج خوبی برسی... آآ ونوسیعنی بچه واسه وکیله بوده زنش با وکیل بوده! وااااای؛ گرفتم :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ میدونی بچه چطوری به دنیا میاد؟ :icon_pf (34): آره، یه سال پیش تنظیم خانواده پاس کردم ، پایین ترین نمره در طول دوران تحصیلم از همین درس و 13 بود، منی که معدلم 18 بود لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ این بچه فقط بوجود اومده بوده که ابروی ننهشو ببره.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده