رفتن به مطلب

نابغه حروم زاده !!!!

ارسال های توصیه شده

زن و مردی چند سال بعد از ازدواجشون صاحب پسری میشن و چند روز بعد از تولد بچه متوجه میشن که اون یه نابغه اس

بچه در یک سالگی مثل یک آدم بزرگ شروع به حرف زدن میکنه و در دوسالگی به اکثر زبانها حرف میزنه

در سه سالگی با اساتید دانشگاه به بحث و تبادل نظر میپردازه و در چهار سالگی پیش بینی های باور نکردنی راجع به علم و پیشرفت اون میکنه

در جشن تولد 5 سالیگش در حضور همه فامیل اعلام میکنه :

من دقیقا یک سال دیگه میمیرم ، مادرم 18 ماه بعد از من میمیره و پدرم یک سال بعد از مرگ مادرم میمیره !!

پسر بچه همون طور که گفته بود در شش سالگی میمیره و مرد بلافاصله در چندین شرکت بیمه همسرش رو بیمه عمر میکنه

طبق پیش بینی بچه مادرش هم در تاریخی که گفته بود میمیره و ثروت هنگفتی بخاطر بیمه عمر زن نصیب مرد میشه !

مرد تصمیم میگیره یک سال باقی مانده از عمرش رو به خوشی بگذرونه ، پس به سفرهای تفریحی زیادی میره ، در بهترین هتلهای جهان اقامت میکنه ، گران ترین خودروهای دنیا رو برای خودش میخره و در آخرین روز عمرش تمام دوستان و آشنایانش رو دعوت میکنه ، مهمونی مفصلی میگیره و آخرین شب زندگیش رو با یک دختر زیبا مشغول خوشگذرونی میشه ...

صبح با صدای جیغ دختره از خواب پا میشه و در حالی که تعجب کرده بود که چرا هنوز زنده اس میپرسه چی شده ؟

دختره جواب میده : وکیل خانوادگی شما تو راهرو افتاده و هیچ حرکتی نمیکنه ، فکر کنم فوت شده !!!!!!!!! :whistle:

:ws3:

• Like 26
لینک به دیدگاه
کوفت!

اینو کپی کردی رو والت, لایک کردم بی‌‌خودی!:banel_smiley_4::ws3:

شقایق این حامد دزده, بگیرش!!!:))

وقتی یک مدیر ارشد استاتوس من از فیسبوک رو اینجا کپی میکنه تاپیک میکنه منم این حق رو دارم از یه سبز دیگه کپی کنم بزارم فیسبوک:ws3:

ضمنا از دیروز تا حالا 25 تا پیج این متن رو استاتوس کردن در نتیجه خوش شقی هم از فیسبوک دزدیده، پس همه این سبزها دزدن:ws3:

لینک به دیدگاه
وقتی یک مدیر ارشد استاتوس من از فیسبوک رو اینجا کپی میکنه تاپیک میکنه منم این حق رو دارم از یه سبز دیگه کپی کنم بزارم فیسبوک:ws3:

ضمنا از دیروز تا حالا 25 تا پیج این متن رو استاتوس کردن در نتیجه خوش شقی هم از فیسبوک دزدیده، پس همه این سبزها دزدن:ws3:

سبزو آبی‌ و قرمزش مهم نی‌ دیگه!:ws3:

پ نه پ خود شقایق نشسته اینو نوشته!! بیکاره مگه؟:w02:

من کار ندارم تو حق داری یا نه! فقط شقایق باید در جریان می‌بود:whistle::biggrin:

لینک به دیدگاه

ای بی چشم و رو

من از اون سایته که یه کاربر به اسم نسترن داره با عکس لب برداشتم سووت

لینک به دیدگاه
این به اون دزدیه من در:دی

تیتر: و اینگونه شد که نسل مردانه جنتلمن منقرض شد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ای بترکی:ws28:

لینک به دیدگاه
چند بار داستانو خوندم ؛ اما نگرفتم چی شد hanghead.gif

با توجه به عنوان تاپیک و اینکه باید مرده میمرد ولی وکیل خونوادگیشون مرد باید به نتایج خوبی برسی... :whistle:

لینک به دیدگاه
ای بی چشم و رو

من از اون سایته که یه کاربر به اسم نسترن داره با عکس لب برداشتم سووت

:ws28: یادم نبود همچین سایتی هم داریم :ws28: خااااااااااااااااک:ws28:

لینک به دیدگاه
:ws28: یادم نبود همچین سایتی هم داریم :ws28: خااااااااااااااااک:ws28:

کوفت

استعفادادم اونجا واسه دزدی خوبه فعالیت فایده نداره:w02:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
با توجه به عنوان تاپیک و اینکه باید مرده میمرد ولی وکیل خونوادگیشون مرد باید به نتایج خوبی برسی... :whistle:

:ws28:

آآ ونوس

یعنی بچه واسه وکیله بوده زنش با وکیل بوده!:banel_smiley_4:

وااااایicon_pf%20(34).gif؛ گرفتم :ws28::ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
میدونی بچه چطوری به دنیا میاد؟‌ :icon_pf (34):

:ws3:

آره، یه سال پیش تنظیم خانواده پاس کردم:w02: ، پایین ترین نمره در طول دوران تحصیلم از همین درس و 13 بود، منی که معدلم 18 بود 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...