Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اخ خدا عمرت بده من اینقد مشکل دارم سر جایی رفتن! نه که بیشتر تو خونه ام وجایی نمیرم هیچوقت خدا واسه یه قرار جایی به ذهنم نمیرسه! :icon_pf (34):مرسی بابت تاپیک فقط کاش یکم منسجم تر و مرتبتر بود مثلا یه فرم مانندی چیزی درست میکردی که همه طبق اون معرفی میکردن مثلا اول حتما اسم شهر و نوع مکان و ادرس نوشته بشه بعد توضیحات بیشتر قرار بگیره. مثلا امکانات خاصی داره یا ... یا حتی چه بهتر میشه اگه احیانا مسیر بدون ماشینش هم (شخصی) سرراسته، مثلا متروخوره یا بی ار تی ایستگاه داره و .. و کسی اطلاع داره گفته بشه. دیدم چند تایی اینها توش گفته شده بود و یا خیلی تابلو بود ولی اگه کلی رعایت بشه فکر کنم تاپیک خیلی کامل و خوبی بشه من تا اونجایی که رفتم و بلد بودم آدرساشون رو گقتم تا اگه کسی خواست بره راحت از همینجا بتونه آدرس و در باره و بره حال کنه خب پیشنهاد خوبی بود:icon_gol::icon_gol: دوستان از این به بعد طبق این جدول مکان رو مشخص کنند تا من خودم به مرور تو پست اول ویرایش کنم تا یه کار خوبی صورت بگیره عکسم تونستین حتما بزارین 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ کلا گیلان یا به قول معروف شمال خیلی خوشگله ولی برای عبور کردن! شاید این نظر منه ولی آب و هواش رو اصلا دوست ندارم انقدر حرصم میگیره از کلمه " شمال " ! بابا شمال می شه گیلان مازندران و گلستان ! هر کدوم اینا اسم جدا دارن به خدا...و خیلی هم با هم فرق دارن از نظر فرهنگی و ... پس خواهشا اسم بگین خب معلومه چون هواش شرجی و گرمه.کسایی که تو هوای خشک زندگی می کنن نمیتونن اون هوارو تحمل کنن و این طبیعیه...ما خودمونم نمی تونیم تحمل کنیم البته 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اورمیه کلا پاتوقه، تعریف اکلی نمیکنم اورمیه واقعا شهر زیبایی هست؛ البته خیلی زیباتر بود و یه عده خرابش کردن :icon_razz: همیشه این موقع سال که میشد هر روز مخصوصا روزای تعطیل مردم میریختن کنار دریاچه ولی دیگه خبری نیست، چون باید از لب ساحل کیلومترها پیاده روی کنن تا به آب برسن؛ آبی که انقدر غلیظ شده که دستت رو بکنی توش و دربیاری بعد خشک شدن سراسر نمک میشه چه برسه به شنا کردن!ولی از لحاظ طبیعت "فعلا" تبدیل به کویر نشده! جاهای توریستی خیلی زیبایی داره، انقدر هستن که من هنوز همه جاشو نرفتم اورمیه خیلی خوشگله و عشقه منه حتی اگه "شهر بهشت" یا "شهر آب" (معانی کلمه اورمیه) رو به کویر تبدیل کنن 4 تا عکس با آدرسو نام محل وتوضیحات بده سفر اومدیم بریم اول اونجاها.....:gnugghender: فقط بلده تعریف کنه:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ انقدر حرصم میگیره از کلمه " شمال " ! بابا شمال می شه گیلان مازندران و گلستان ! هر کدوم اینا اسم جدا دارن به خدا...و خیلی هم با هم فرق دارن از نظر فرهنگی و ... پس خواهشا اسم بگین :vahidrk: خب معلومه چون هواش شرجی و گرمه.کسایی که تو هوای خشک زندگی می کنن نمیتونن اون هوارو تحمل کنن و این طبیعیه...ما خودمونم نمی تونیم تحمل کنیم البته ایول عَرَق ملی سارا میدونی مثل چیه مثل قضیه چینی هاست که ما همشون و شبیه هم میبینیم در مئرد شمالم چون ما تو یه سال ممکنه چند بار بیشتر نیاییم واسه همین همه جاش یکیه همش دریاست و جنگل هالا گیلان و مازندران و بقیه خطه سبز زیباییست واسمون که دوسش داریم مطمنا اگه شرق بود میگقتیم بریم یه سفر لب دریا شرق 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ فشمم خوبه _ روستای لالون :hapydancsmil: ادرس: انتهای بلوار ارتش-فشم- اواسطه فشم سمته چپ تابلو داره روستای لالون... رسیدیم 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ پارک جنگلی لویزان کافه نادری این دوتا جارو حتما یه بار برید گرگانم ما امسال رفتیم عالی بود واقعا فکرشو نمی کردم انقد توپ باشه- پارک ناهارخوران، جنگل هزار پیچ، النگدره، روستای زیارت، شصت کلا و... 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ کافه نادری . آدرس دومی؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آدرس دومی؟؟؟؟ خیابان جمهوری، بين 30 تير و چهارراه استانبول 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ سعادت آباده یه بار رفتم جای دنجیه از یادگار امام به سمت بلوار پیام باید بریم بالا دیگه دوستان هرجایی رو که میگن با آدرس بدن بقیه ام که نرفتن برن ببینن دیگه کجاها میری با رفیقات دود میکنی پرواز میکنی؟؟؟؟ ما فقط سالم کار میکنیم...یه خونه خالی تو دماوند داریم با رفیقامون میریم اونجا:gnugghender:هر سری هم با همسایه دعوامون میشه دماوند هم خوبه...چشمه اعلا-جیلارد...البته آخرای هفته یکم خز بازاره:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ساوه نیایید که اصلا جای دیدنی نداره البته توی شهرش ولی روستاهای خلی خوش اب هوایی اطارفش هست با کلی میوه گوناگون خود ساوه هم قد کف دست میمونه یه بام ساوه و یه دریاچه مصنوعی داره که معمولا پاتوقه عکسی ازشون ندارم گرفتم میذارم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ساوه نیایید که اصلا جای دیدنی نداره البته توی شهرش ولی روستاهای خلی خوش اب هوایی اطارفش هست با کلی میوه گوناگون خود ساوه هم قد کف دست میمونه یه بام ساوه و یه دریاچه مصنوعی داره که معمولا پاتوقه عکسی ازشون ندارم گرفتم میذارم عجب تعریفی این بام ساوست این هم سد ساوه 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خبرگزاری مهر: پارک جنگلی طالقانی در مرکز تهران هر روز میهمان افراد زیادی است که برای تفریح و ورزش به این پارک می آیند. با گرم شدن هوا نیز اغلب خانواده های پایتخت نشین ترجیح می دهند شام را در فضای سبز این پارک صرف کنند و حضور شبانه خانواده ها در این پارک افزایش یافته است. در حالی که شهروندان از امنیت این پارک گله دارند شامگاه جمعه حمله گروهی از اراذل و اوباش به این پارک باردیگر زنگ خطر درباره امنیت در این تفرجگاه را به صدا درآورد. این افراد به راحتی به شهروندان حمله کرده و پس از آسیب رساندن به چند دستگاه خودرو از آنجا متواری شدند. علی یکی از شاهدان این حادثه به خبرنگار مهر گفت:همراه خانواده ام زمان حادثه برای استراحت در پارک حاضر بودیم که حدود 20 نفر از اراذل و اوباش با چند دستگاه موتو سیکلت وارد محوطه پارک شدند و با عربده کشی و تهدید شروع به شکستن شیشه های خودروهای پارک شده در حاشیه پارک کردند. متاسفانه هیچ پلیسی نیز با وجود ایستگاه سیار پلیس در پارک وارد عمل نشد و برخی از شهروندان که به رفتار این افراد اعتراض کردند مورد حمله اراذل قرار گرفتند. این افراد پس از چند دقیقه قدرت نمایی بدون اینکه ماموری در محل حاضر باشد پارک را ترک کردند. :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ آدرس بده همدان 4 راه پاستور پائین تر از برج پاستور خیلی دنج و ساکته گنج نامه هم هست که بهشته آدرسشم گنج نامه است 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ ساوه نیایید که اصلا جای دیدنی نداره البته توی شهرش ولی روستاهای خلی خوش اب هوایی اطارفش هست با کلی میوه گوناگون خود ساوه هم قد کف دست میمونه یه بام ساوه و یه دریاچه مصنوعی داره که معمولا پاتوقه عکسی ازشون ندارم گرفتم میذارم دمت گرم خیلی باحالی:ws28:خیلی صادقانه گفت یه پاساژ معروفی داره اسم اون چیهبوتیکای قشنگی داره 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خبرگزاری مهر: پارک جنگلی طالقانی در مرکز تهران هر روز میهمان افراد زیادی است که برای تفریح و ورزش به این پارک می آیند. با گرم شدن هوا نیز اغلب خانواده های پایتخت نشین ترجیح می دهند شام را در فضای سبز این پارک صرف کنند و حضور شبانه خانواده ها در این پارک افزایش یافته است.در حالی که شهروندان از امنیت این پارک گله دارند شامگاه جمعه حمله گروهی از اراذل و اوباش به این پارک باردیگر زنگ خطر درباره امنیت در این تفرجگاه را به صدا درآورد. این افراد به راحتی به شهروندان حمله کرده و پس از آسیب رساندن به چند دستگاه خودرو از آنجا متواری شدند. علی یکی از شاهدان این حادثه به خبرنگار مهر گفت:همراه خانواده ام زمان حادثه برای استراحت در پارک حاضر بودیم که حدود 20 نفر از اراذل و اوباش با چند دستگاه موتو سیکلت وارد محوطه پارک شدند و با عربده کشی و تهدید شروع به شکستن شیشه های خودروهای پارک شده در حاشیه پارک کردند. متاسفانه هیچ پلیسی نیز با وجود ایستگاه سیار پلیس در پارک وارد عمل نشد و برخی از شهروندان که به رفتار این افراد اعتراض کردند مورد حمله اراذل قرار گرفتند. این افراد پس از چند دقیقه قدرت نمایی بدون اینکه ماموری در محل حاضر باشد پارک را ترک کردند. :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: الان ضد حال جاهای دیدنی وگفتی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ جاده زیبای اسالم-خلخال اسالم یکی از شهرای استان گیلان و خلخال یکی از شهرای استان اردبیله. مسیر پیاده روی این جنگل حدود 18-20 ساعت بوده که ترکیبی از کوه نوردی و جنگل نوردی در مسیرهای سنگین و سبک می باشد. در مسیرهای پیاده روی امکانات رفاهی خاصی وجود ندارد. در طول مسیر چشمه های آب وجود دارد. دلم اینقده خواست که دارم چت میزنم 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ پل سفید اهواز ـ جنوب غربی ایران در تاریخ ۱۰ خرداد سال ۱۳۱۲ از طرف ریاست اداره بهره برداری راه آهن ناحیه جنوب – اهواز ( اریک کسوندسن) قدمتشو عشقه 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ جاده زیبای اسالم-خلخال اسالم یکی از شهرای استان گیلان و خلخال یکی از شهرای استان اردبیله. مسیر پیاده روی این جنگل حدود 18-20 ساعت بوده که ترکیبی از کوه نوردی و جنگل نوردی در مسیرهای سنگین و سبک می باشد. در مسیرهای پیاده روی امکانات رفاهی خاصی وجود ندارد. در طول مسیر چشمه های آب وجود دارد. دلم اینقده خواست که دارم چت میزنم اینجا کجاشه دقیقا؟؟ ما جاده اسالم خلخالو رفتیم یه بار ولی همچین جایی ندیدم!!! 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ اینجا کجاشه دقیقا؟؟ ما جاده اسالم خلخالو رفتیم یه بار ولی همچین جایی ندیدم!!! قلعه رودخان موقعيت جغرافيايي : قلعه عظيم رودخان يكي از با شكوه ترين بناهاي تاريخي گيلان زمين است اين دز بر فراز كوهي در 25 كيلومتري جنوب غرب شهر فومن در محدوده دهستان گوراب پس از توابع بخش مركزي شهرستان فومن وجود دارد . ارتفاع قلعه از سطح درياهاي ازاد بين 655 تا 715 متر است كه در خط الراس يكي از ارتفاعات منطقه با نام محلي « قلعه ژيه » واقع شده است. در جهت شمال غرب قلعه رودخانه اي با همين نام جاري است كه از ارتفاعات پشت كوه و ماسوله داغ تالش ( حد فاصل استان گيلان و زنجان ) سرچشمه ميگيرد . بنایی عجیب در گیلان معرفی قلعه رودخان (1) قلعه رودخان با مساحتی در حدود 6/2 هکتار، سراسر کوه را به وسیله 52 برج و بارو، و دیواری به طول 1550 متر، که از پستی و بلندی های کوه و عوارض طبیعی تبعیت کرده، احاطه می کند. این بنا به وسیله سنگ و آجر ساخته شده و در بخش های آسیب پذیر و نقاط حساس، سنگ با ملات ساروج به کار رفته، اما در مسیر اطاق ها، برج ها و سقف های گنبدی شکل از آجر، گچ و ملات ساروج استفاده شده است. ارتفاع دیوارها متفاوت و از 3 تا 10 متر متغیر است و در نقاط نفوذ پذیر قلعه، دیوارها و باروها قطور و ارتفاع بیشتری دارند.انتخاب مکان مناسب، بهره گیری از مصالح مقاوم، استفاده از شیوه های مختلف معماری و ایجاد اشکال هندسی متنوع، عظمت خاصی به این مجموعه داده است. فرم کلی قلعه نامنظم است و از دو بخش شرقی و غربی تشکیل شده است. موقعیت جغرافیایی قلعه عظیم رودخان یکی از باشکوه ترین بناهای تاریخی گیلان زمین است، این دژ بر فراز کوهی در 25 کیلومتری جنوب غرب شهر فومن، در محدوده دهستان گوراب پس، از توابع بخش مرکزی شهرستان فومن قرار دارد. ارتفاع قلعه از سطح دریاهای آزاد بین 655 تا 715 متر است که در خط الرأس یکی از ارتفاعات منطقه با نام محلی "قلعه ژیه" واقع شده است. در جهت شمال غرب قلعه، رودخانه ای به همین نام جاری است که از ارتفاعات پشت کوه و ماسوله داغ تالش - حد فاصل استان گیلان و زنجان - سرچشمه می گیرد.دکتر منوچهر ستوده در جلد یک کتاب"از آستارا تا استرآباد" نوشته شده، ارتفاع قلعه از شهر رشت 680 متر است، در جهت شمالی قلعه، رودخانه ای به نام قلعه رودخان وجود دارد که با اندک باران، آب آن دو برابر می شود؛ به طوری که آب نسبتاً زیاد این رودخانه در گذشته مانع حرکت سربازانی بوده که به طرف این قلعه می رفته اند. جنگل های انبوه قدیمی نیز مانع دیگری برای حرکت مردان جنگی بوده است، به همین خاطر این دژ در دوران آبادانی ممتد خود کمتر مورد حمله متجاوزین قرار گرفته است. گردشگران و علاقمندان به دیدن قلعه، بعد از شهر فومن جاده آسفالته مسیر قلعه را در جهت جنوب طی می نمایند. پس از عبور از روستاهای گشت، کرد محله، گشت رودخان، سیه کش، گوراب پس، ملسکام، سعید آباد و قلعه رودخان به روستای حیدرآلات می رسند و پس از گذر از میان این روستا، جاده را تا اراضی پارک جنگلی قلعه رودخان می پیمایند و بالاخره مسیر 5/1 کیلومتری صعود تا قلعه را با پای پیاده و از طریق پله های احداث شده طی می کنند. وجه تسمیه قلعه رودخان از آنجا که این قلعه تاریخی، در کنار رودخانه ای بنا شده به قلعه رودخان معروف است. کلمه رودخان مخفف رودخانه و قلعه رودخان، یعنی قلعه ای که در نزدیکی رودخانه است. این قلعه در ادوار تاریخی به نام های قلعه "هزار پله"، "حسامی"و "***ار" نیز نامیده شده است.در فرهنگ تاریخ و جغرافیای شهرستان های ایران، تألیف عبدالرفیع حقیقت رفیع نیز آمده است، «روستای قلعه رودخان، قلعه ای قدیمی دارد که به نام ***ار معروف است، در جنوب آبادی و روی قله کوه بنا گردیده است».تهیه و تنظیم: زهره پری نوش 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ما با رفقا ميرم مزرعه / خونه باغ كوه پارك ميريم دانشگاه ميريزيم توي خونه دانشجويي بچه ها / پاسور ، شلم / قليون / بزن بكوب بخون / جيغ / خواب خلاصه علاف و آويزون بيشتر معرفي كنيد تا ما هم پاتوق هامون بيشتر بشه / البته اگه بنزين ياري كنه ما رو براي رسيدن به مقصد :دي لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده