Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ سلام میشه یکی خودش به من کمک کنه؟ خودتون ببینید تو چه زمینه ای می تونید کمک کنید یعنی چی بلدین که فکر می کنید میتونید کمک کنید یه کم خلاق باشین جواب بدین 8 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید منظوری نداشتمآخه گفتی دیگه کمکی نمیخای؟!!!! حوب گفتم حتما خسته شدین اینهمه کمک کردین خوب میخوام که از هدف اصلیمون جدا نشیم، باقی بچه ها هم که نیستن یکی ضعفای من زبان بود که شما گفتین چیکار کنم البته باید اون فایلا رو بهم بدینا حالا اگه این زبان خوندن باعث بشه نتونم به کارای دیگ برسم چی؟ و من به عنوان یه شهر مشکلات زیادی دارم مخصوصا اینکه جنسمم ایرانیه، خوب رشته شما زبانه و خوب پیش رفتین ، پس معلوم میشه ابعادی توی کمک کردن به هر چیز وجو داره که هر کسی باید با استعدادش کمک حال باشه و شهرو فقط ما شهرسازا نمیسازیم ، همونطور که نیازهای منو فقط پدر و ماردم برطرف نمیکنن و دیگرانی هم هستن که کمک کنن، خوب بازم چیزی به ذهنت میرسه؟ ببینم خلاقیتت چطوره؟ من اون حرفو زدم چون شما خودت موضوع رو بستی منم گفتم شاید شما خسته شدی ....تا آنجایی که من میبینم من از شما پیگیرترم برا حل مشکلتونا:vahidrk: از هدفم دور نمیشیم تو پست بعدی میگم 1 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من اون حرفو زدم چون شما خودت موضوع رو بستی منم گفتم شاید شما خسته شدی ....تا آنجایی که من میبینم من از شما پیگیرترم برا حل مشکلتونا:vahidrk:از هدفم دور نمیشیم تو پست بعدی میگم ممنون ازت خوب بگو دیگه شروع کن اصلا می تونی یه تیم برنامه ریز تشکیل بدی و خودت بشی سرپرستش ، چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون ازتخوب بگو دیگه شروع کن اصلا می تونی یه تیم برنامه ریز تشکیل بدی و خودت بشی سرپرستش ، چطوره؟ نه دستت درد نکنه من جنبه سرپرستی و این حرفا رو ندارم حالا پیدا میشه آدمای با جنبه هم صبر داشته باش 1 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید منظوری نداشتمآخه گفتی دیگه کمکی نمیخای؟!!!! حوب گفتم حتما خسته شدین اینهمه کمک کردین خوب میخوام که از هدف اصلیمون جدا نشیم، باقی بچه ها هم که نیستن یکی ضعفای من زبان بود که شما گفتین چیکار کنم البته باید اون فایلا رو بهم بدینا حالا اگه این زبان خوندن باعث بشه نتونم به کارای دیگ برسم چی؟ و من به عنوان یه شهر مشکلات زیادی دارم مخصوصا اینکه جنسمم ایرانیه، خوب رشته شما زبانه و خوب پیش رفتین ، پس معلوم میشه ابعادی توی کمک کردن به هر چیز وجو داره که هر کسی باید با استعدادش کمک حال باشه و شهرو فقط ما شهرسازا نمیسازیم ، همونطور که نیازهای منو فقط پدر و ماردم برطرف نمیکنن و دیگرانی هم هستن که کمک کنن، خوب بازم چیزی به ذهنت میرسه؟ ببینم خلاقیتت چطوره؟ برنامه ریزی برا چی گذاشتن جنسسم ایرانیه:اینو خوب اومدیبابت این هیچ کمکی نمیتونم بهت بکنم باید سوخت و ساخت ببین از لحاظ مالی هم باید تکمیل باشی کارو بار (شغل) چه طوره؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نه دستت درد نکنه من جنبه سرپرستی و این حرفا رو ندارم حالا پیدا میشه آدمای با جنبه هم صبر داشته باش إ باشه خوب نگفتی دیگه باید چیکار کرد دوگوله ر به کار بنداز ببینم می تونی منو عاقبت به خیر کنی 1 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ إ باشه خوب نگفتی دیگه باید چیکار کرددوگوله ر به کار بنداز ببینم می تونی منو عاقبت به خیر کنی من الان باید خودم سرپرستی قبول کنم یا به شما کمک کنم سرپرست خوبی بشید لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من الان باید خودم سرپرستی قبول کنم یا به شما کمک کنم سرپرست خوبی بشید چی نوشتی؟ تو که گیج تر از منی!!!!!1 خوب نمیدونم خودت ببین چی کار میتونی انجام بدی خوب هر دوش که سرپرستیه ببین یه تیم که به من کمک کنه یه سرپرست میخواد حالا انقد فکر نکن می ترکه ها!!!!!!!! لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چی نوشتی؟تو که گیج تر از منی!!!!!1 خوب نمیدونم خودت ببین چی کار میتونی انجام بدی خوب هر دوش که سرپرستیه ببین یه تیم که به من کمک کنه یه سرپرست میخواد حالا انقد فکر نکن می ترکه ها!!!!!!!! این حرفارو به من گفتی:vahidrk: من دیگه نیستم :4564: لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ این حرفارو به من گفتی:vahidrk:من دیگه نیستم :4564: آخه چرا انقد باعث خنده من میشی ، ممنون ازت ببخشید خوب تو خیلیم باهوشی نمیخای به من کمک کنید؟ کمک، کمک،کمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمک 1 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ آخه چرا انقد باعث خنده من میشی ، ممنون ازتببخشید خوب تو خیلیم باهوشی نمیخای به من کمک کنید؟ کمک، کمک،کمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمککمک، کمک ببین من الان تو شرط بندی هستم تیمم ببازه امتیازامو ازم میگیرن بی انصاف یک تشکر پایین پستام بزن ثواب داره به خدا منم تا تو رو به یک سروسامانی نرسانم هیچ کجا نخواهم رفت عذرخواهیم یادت رفتزود باش یک دو سه یک دو سه لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ببین من الان تو شرط بندی هستم تیمم ببازه امتیازامو ازم میگیرنبی انصاف یک تشکر پایین پستام بزن ثواب داره به خدا منم تا تو رو به یک سروسامانی نرسانم هیچ کجا نخواهم رفت عذرخواهیم یادت رفتزود باش یک دو سه یک دو سه منکه تشکر گذاشتم برا همه پستات جانم خوب چی شده ؟ راستی ما میتنیم واسه جنس ایرانی بودنمون کاری کنیم؟ من شدیدا به کمک احتیاج دارم با کی شرطبندی کردی؟ مارو تو تیمت راه نمیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ منکه تشکر گذاشتم برا همه پستاتجانم خوب چی شده ؟ راستی ما میتنیم واسه جنس ایرانی بودنمون کاری کنیم؟ من شدیدا به کمک احتیاج دارم با کی شرطبندی کردی؟ مارو تو تیمت راه نمیدی؟ سه تا بالایارو تشکر نزدی چرا فک میکنی راه نمیدم؟ ورود برای عموم آزاد است ومقدم طرفداران اسپانیا و کرواسی گلباران زود باش الان بیا اعلام آمادگی کن زود زود مگه جنسیتت چیه که بتونیم یا نتونیم براش تو ایران کاری بکنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ سه تا بالایارو تشکر نزدیچرا فک میکنی راه نمیدم؟ ورود برای عموم آزاد است ومقدم طرفداران اسپانیا و کرواسی گلباران زود باش الان بیا اعلام آمادگی کن زود زود مگه جنسیتت چیه که بتونیم یا نتونیم براش تو ایران کاری بکنیم؟ خوب من طرفدار اسپانیا و ایتالیا هستم که الان دارن باهم بای می کنن!!!!!!!1 حالا بگو من چه کنم بهم کمک کن واقعا الان گیج شدم کیو تشویق کنم!!!!!!!!! کجا بیام؟؟؟؟؟؟؟// خوب من جنسیتم ایرانیه از نوع دانشجو، باقیشم که خودت میدونی راستی همشو برای تشکرات فراوان زدم تشکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خوب من طرفدار اسپانیا و ایتالیا هستم که الان دارن باهم بای می کنن!!!!!!!1حالا بگو من چه کنم بهم کمک کن واقعا الان گیج شدم کیو تشویق کنم!!!!!!!!! کجا بیام؟؟؟؟؟؟؟// خوب من جنسیتم ایرانیه از نوع دانشجو، باقیشم که خودت میدونی راستی همشو برای تشکرات فراوان زدم تشکر میکنم ایرانیشو که میدونم:vahidrk: مذکر و مونث بودنشو میگماونقت من چی میدونم؟ من از تو هیچی نمیدونم این شاهدخت جانم نیومد یک کم تحلیلت کنه من بشناسمت خوب منم ایتالیا رو دوست دارم ولی اولویت اول اسپانیا لینکشو کجا بهت بدم بیای؟ لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ایرانیشو که میدونم:vahidrk:مذکر و مونث بودنشو میگماونقت من چی میدونم؟ من از تو هیچی نمیدونم این شاهدخت جانم نیومد یک کم تحلیلت کنه من بشناسمت خوب منم ایتالیا رو دوست دارم ولی اولویت اول اسپانیا لینکشو کجا بهت بدم بیای؟ یعنی تو نمیدونی من جنسم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خیلی گیجی یا....... خوب من مذکرم اوووووووووووووووه حالا تحلیل چی ؟؟؟؟؟؟؟؟ همینجا بده میام خوب منم اسپانیا چون شاسش بیشتره ولی ایتالیا هم خوبه لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ 7 صفحه هم رفته جلو :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ 7 صفحه هم رفته جلو :icon_pf (34): عزیزم یک کمکی یک صحبتی یک نظری یک کلامی یک تشکری بزنی بد نیستا ثوابم داره تازه 2 لینک به دیدگاه
0 .Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی تو نمیدونی من جنسم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خیلی گیجی یا.......خوب من مذکرم اوووووووووووووووه حالا تحلیل چی ؟؟؟؟؟؟؟؟ همینجا بده میام خوب منم اسپانیا چون شاسش بیشتره ولی ایتالیا هم خوبه http://www.noandishaan.com/forums/thread89303.html بازی اول که از دست دادی دومی رو بگو لااقل میدونی که انتخابت چیه 1 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ 7 صفحه هم رفته جلو :icon_pf (34): میبینی هیچکی نمیاد منو از این منجلاب نواندیشان بکشه بیرون محمد منم مثل خودش به نواندیشان معتاد کرد میخاستیم اونو بکشیم بیرون خودمم با مخ و کله رفتم توش ولی جدا کمک خاستم 2 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ عزیزم یک کمکی یک صحبتی یک نظری یک کلامی یک تشکری بزنی بد نیستاثوابم داره تازه به قول خود صاحب تاپیک ، من کمک اول رو کردم ، شما ها رو کشوندم اینجا ، تاپیک آپ بعدش دیگه میدونو میدم به جوون تر ها لینک به دیدگاه
سوال
Creative City 1017
سلام میشه یکی خودش به من کمک کنه؟
خودتون ببینید تو چه زمینه ای می تونید کمک کنید یعنی چی بلدین که فکر می کنید میتونید کمک کنید یه کم خلاق باشین جواب بدین
لینک به دیدگاه
ارسال کنندگان برتر این سوال
35
28
3
2
ارسال کنندگان برتر این سوال
Creative City 35 ارسال
.Yaprak 28 ارسال
shahdokht.parsa 3 ارسال
H O P E 2 ارسال
69 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است