Creative City 1017 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 سلام میشه یکی خودش به من کمک کنه؟ خودتون ببینید تو چه زمینه ای می تونید کمک کنید یعنی چی بلدین که فکر می کنید میتونید کمک کنید یه کم خلاق باشین جواب بدین 8
0 .Yaprak 15748 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 اولین کمک من به شما اینه که بری بگری واسه خودت یک هدف مشخص کنی بعدش یک موضوع انتخاب کنی بعد بیای اینجا بگی مارو از سردرگمی نجات بدی:icon_pf (34): 6
0 shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 خدا یعنی آخر وعاقبت هممونو بخیر بگذرونه بیا اول یه لیوان آب بخور تا بهتر بتونیم درباره اش بحث کنیم 5
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 به به دست شما درد نکنه خیلی ممنون وای میدونی ما یزدیا اگه یکی یه لیوان آب بده دستمون چقد ازش ممنون میشیم دلیل داره معلومه چون آب کمه تو یزد خوب حالا فکر کردین ببنید چه کمکی می تونید برسونید إربنیسم اولین کمکو کردا اگه فهمیده باشین رفت باقیو خبر کرد اومدن برای کمک به من . حالا فکرامونو بکنیم که من متوجه نیستم به چیا احتیاج دارم ولی یکم فکر کنید من خودم بتونم واسه خودم کمک رسون باشم و شرکت کنم حالا ببینم می تونید یه روندیو درست بریم یا نه 5
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 اولین کمک من به شما اینه که بری بگری واسه خودت یک هدف مشخص کنی بعدش یک موضوع انتخاب کنی بعد بیای اینجا بگی مارو از سردرگمی نجات بدی:icon_pf (34): باشه هدف من اینه که خوب بشه زندگیم حالا تنهایی می تونم اینکار بکنم خوب گفتیا بهم گفتی برو هدفتو معلوم کن خوب بنظرت نباید که تو باهام حرف بزنی تا بهتر ابهاماتم برطرف بشه به همه میگما 4
0 .Yaprak 15748 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 باشه هدف من اینه که خوب بشه زندگیم حالا تنهایی می تونم اینکار بکنم خوب گفتیا بهم گفتی برو هدفتو معلوم کن خوب بنظرت نباید که تو باهام حرف بزنی تا بهتر ابهاماتم برطرف بشه به همه میگما میخوام الان کمکت کنما ولی از این جمله های بالاتون اصلا سردر نیاوردم آخه نقطه و ویرگول برا چی گذاشتند یک کم نگارشتونو درست کنید 4
0 shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 خب اول کار داری؟ درس میخونی؟ امتحاناتتو دادی؟ دیگه چه خبرها 4
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 میخوام الان کمکت کنما ولی از این جمله های بالاتون اصلا سردر نیاوردمآخه نقطه و ویرگول برا چی گذاشتند یک کم نگارشتونو درست کنید با تشکر از شما آفرین به نکته خوبی اشاره کردی سردرگمی، و دلیلشو تو این دیدی که تو نوشته هام نقطه ویرگول نیست حالا نقطه ویرگول میذارم سردرگم نشی 4
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 خب اول کار داری؟درس میخونی؟ امتحاناتتو دادی؟ دیگه چه خبرها آفرین داری یخورده فکر میکنیا ولی سوالاتتو باید دسته بندی کنیا فکر کن داری پرسش نامه درست می کنی خوب کار کلن سرکاریم درس هم که همیشه یه جوون سر درسشه امتحاناتم بعضیا بی برنامه بودن هنوز ندادیم خبر خبر سلامتی تازه دماغم هم چاقه 4
0 .Yaprak 15748 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 با تشکر از شما آفرین به نکته خوبی اشاره کردی سردرگمی، و دلیلشو تو این دیدی که تو نوشته هام نقطه ویرگول نیست حالا نقطه ویرگول میذارم سردرگم نشی خوب حالا شد شما با نقطه ویرگولت منو از سردرگمی درار منم یک جور دیگه تلافی می کنم کمکتون می کنم 4
0 shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 آفرین داری یخورده فکر میکنیاولی سوالاتتو باید دسته بندی کنیا فکر کن داری پرسش نامه درست می کنی خوب کار کلن سرکاریم درس هم که همیشه یه جوون سر درسشه امتحاناتم بعضیا بی برنامه بودن هنوز ندادیم خبر خبر سلامتی تازه دماغم هم چاقه خب توکاری به دسته بندیش نداشته باش فعلا...دارم تحلیلت میکنم سؤالاتو پیدا کنی خب... شخص خاصی تو زندگیت هست؟ چشت و گرفته ... چندسالشه ؟بهت توجه نمیکنه؟ جزوه نداری ؟ خانوادهش مخالفند! تحقیق انجام نشده داری؟چندتا یوزر داری تو انجمن؟ اینها رو بجواب تا بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
0 .Yaprak 15748 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 ببین سرعتتم خیلی پایینه یک کم سرعتتو ببر بالا نقطه ویرگولارو بذار ... چندبار اینکارو بکنی دستت روان میشه 3
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 خب توکاری به دسته بندیش نداشته باش فعلا...دارم تحلیلت میکنم سؤالاتو پیدا کنی خب... شخص خاصی تو زندگیت هست؟ چشت و گرفته ... چندسالشه ؟بهت توجه نمیکنه؟ جزوه نداری ؟ خانوادهش مخالفند! تحقیق انجام نشده داری؟چندتا یوزر داری تو انجمن؟ اینها رو بجواب تا بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منو خندوندیا اولین کمکو بهم کردی اول اینکه چطور بفهمم کسی تو زندگیم خاصه؟ خیلیا بهم توجه میکنن جزوه معمولا ندارم نمیدونم از خداشونه دارم انجامشون میدی یکی دارم بخدا خوب جواب دادم تحلیل کن ببینم 3
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 خوب حالا شد شما با نقطه ویرگولت منو از سردرگمی درار منم یک جور دیگه تلافی می کنم کمکتون می کنم باشه، همشو میذارم واست، حالا چطوری تلافی میکنی؟ 3
0 .Yaprak 15748 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 باشه هدف من اینه که خوب بشه زندگیم حالا تنهایی می تونم اینکار بکنم خوب گفتیا بهم گفتی برو هدفتو معلوم کن خوب بنظرت نباید که تو باهام حرف بزنی تا بهتر ابهاماتم برطرف بشه به همه میگما قربونت این جمله رو نقطه ویرگول بزار ببینم هدفت از آن نوشته چی بوده...... خوب با کمک کردن دوباره ام درباره موضوع دیگه ای تلافی میکنم 3
0 Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 من کمکمو کردم، زیر این همه اسپم تشکر زدم سرکار گذاشتی ملتو؟ :vahidrk: هنوز که امتحانا شروع نشده بگم فشار اوناس :there: 4
0 .Yaprak 15748 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 سرکار گذاشتی ملتو؟ city maker این حرف ارشد انجمن درست بود اعتراف کن 2
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 قربونت این جمله رو نقطه ویرگول بزار ببینم هدفت از آن نوشته چی بوده......خوب با کمک کردن دوباره ام درباره موضوع دیگه ای تلافی میکنم باشه، هدف من اینه که خوب بشه زندگیم ،حالا تنهایی می تونم اینکار بکنم؟ خوب گفتیا !بهم گفتی برو هدفتو معلوم کن، خوب، بنظرت نباید تو باهام حرف بزنی؟ تا بهتر ابهاماتم برطرف بشه ، به همه میگما!!!!!!!!!!!! 2
0 Creative City 1017 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 من کمکمو کردم، زیر این همه اسپم تشکر زدم سرکار گذاشتی ملتو؟ :vahidrk: هنوز که امتحانا شروع نشده بگم فشار اوناس :there: من ؟ من؟ بخدا مشکل دارم کسی سر کارم نذاشتم این محمد با من همش سر دعوا داره تازه هر شب سر جای خاب با من کل کل مینازه 2
سوال
Creative City 1017
سلام میشه یکی خودش به من کمک کنه؟
خودتون ببینید تو چه زمینه ای می تونید کمک کنید یعنی چی بلدین که فکر می کنید میتونید کمک کنید یه کم خلاق باشین جواب بدین
ارسال کنندگان برتر این سوال
35
28
3
2
ارسال کنندگان برتر این سوال
Creative City 35 ارسال
.Yaprak 28 ارسال
shahdokht.parsa 3 ارسال
H O P E 2 ارسال
69 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده