shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ مهند زمان مسابقه خیلی بدههههههههههههههه پنج شنبه جمعه ها شماها مهمونی نمیریییییید من همیشه شنبه میرسم دیگه مناسبترین زمان ممکنه ، چون فرداش تعطیله فرصت هست که سر بزنن به نت ، از طرفی هم چون اکثر بچه ها مجردن سرشون اینجا گرم میشه کمتر غصه ی شب جمعه و اینجور داستانارو میخورن ! اوری حالا تو بلا استثنا هر هفته 5شنبه جمعه ها باید بری مهمونی ؟ خب بعضی وقتا هم به جای اینکه بری مهمونی مهمونو دعوت کن خونه تون با هم دیگه تو مسابقه شرکت کنید اصلا بابا قانون بزار هر کس فقط و فقط یه حدس بیشتر نمیتونه بزنه نمیشه که...مسابقه ست ، باید یه فرقی بین آهنگ شناسای حرفه ای و ضعیفتر باشه هممم میگم میشه یه کاری کرد که پستای این تاپیک بعد از تایید مدیر نشون داده بشن یعنی میان تو پست اول رو میبینن...بعد هر کی پستشو میده بعد مدیر یکی 2 روز بعد میاد همه رو تایید میکنه اینجوری بحث اول دوم گفتن و دیر رسیدم و اینا میره ولی یه مشکلی داره که تاپیک از این هیجان و صحبتا و اینا میوفته بی مزه میشه پیشنهاد خوبیه ولی دو تا مسئله هست ، اول همونکه خودتم گفتی تاپیک بی مزه و سرد میشه و دوم که از اول مهمتره اینکه نمیشه فقط واسه پستهای یه تاپیک خاص تایید گذاشت باید کل تالارو تاییددار کرد اون وخ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ دوم که از اول مهمتره اینکه نمیشه فقط واسه پستهای یه تاپیک خاص تایید گذاشت باید کل تالارو تاییددار کرد اون وخ میشه یه زیر تالار اگه درس شه مثلا به اسم مسابقه...بعد این تاپیکا اونجا باشه میشه. ادمین گفت واسه تاپیک خاص نمیشه ولی برای زیر تالار و بخش و اینا میشه همچین کاری کرد 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ میشهیه زیر تالار اگه درس شه مثلا به اسم مسابقه...بعد این تاپیکا اونجا باشه میشه. ادمین گفت واسه تاپیک خاص نمیشه ولی برای زیر تالار و بخش و اینا میشه همچین کاری کرد منم همینو گفتم دیگه حالا برم تالار بزنم واسه خاطر یه مسابقه ؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ منم همینو گفتم دیگه حالا برم تالار بزنم واسه خاطر یه مسابقه ؟ تالار نیست که...زیر تالاره یه مسابقه هم نیست که....هر هفته هست برو مکانیک بین چند تا زیر تالار داره 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ تالار نیست که...زیر تالاره یه مسابقه هم نیست که....هر هفته هست برو مکانیک بین چند تا زیر تالار داره بابا زیر تالارو رو تالار نداریم که به همه شون میگن تالار دیگه میدونم ولی من خیلی بدم میاد زیرشاخه های الکی زیاد بشه توی تالارها تازه مشکل اول کماکان پابرجاست 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ بابا زیر تالارو رو تالار نداریم که به همه شون میگن تالار دیگه میدونم ولی من خیلی بدم میاد زیرشاخه های الکی زیاد بشه توی تالارها تازه مشکل اول کماکان پابرجاست [FLASH=width=80 height=80] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (Trimmed).swf[/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ شادی کجایی؟ بیا اعلامکن خیالم راحت بشه برم بخوابم من که همش با دوساعت تأخیر میرسم هیچی به هیچی 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: و کسانی که میخواستن و نتونستن نمیشه مسابقه تلفنی یا اس ام اسی هم بذارید؟ با تلفن قسمت خالی آهنگارو گوش کنیم با اس ام اس جواب رو بدیم 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ و کسانی که میخواستن و نتونستن نمیشه مسابقه تلفنی یا اس ام اسی هم بذارید؟ با تلفن قسمت خالی آهنگارو گوش کنیم با اس ام اس جواب رو بدیم چراااااااا میشه....جایزه شم اینه که یه ماه پول تلفن منو بپردازی 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ چراااااااا میشه....جایزه شم اینه که یه ماه پول تلفن منو بپردازی جایزه رو به برنده میدن نه برگزار کننده مسابقه یه کاری هم میتونی کنی که پول برات نیفته موقعی که مسابقه رو خواستی شرو کنی میس بنداز شرکت کننده ها خودشون تماس میگیرن اونوقت قسمت خالی آهنگ رو براشون پخش کن حله دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil: بالاخره یه بار منم موفق شدم برنده بشم ...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ جایزه رو به برنده میدن نه برگزار کننده مسابقه یه کاری هم میتونی کنی که پول برات نیفته موقعی که مسابقه رو خواستی شرو کنی میس بنداز شرکت کننده ها خودشون تماس میگیرن اونوقت قسمت خالی آهنگ رو براشون پخش کن حله دیگه؟ خب منم قبض مو میدم برنده پرداخت کنه دیگه ! اون کارم بکنم باز جایزه تغییری نمیکنه ... اتقاقا صورت حساب این دوره رو هنوز ندادم فکر خوبیه از سری بعد این طرحو پیاده میکنم ! حلّه ... این سری هم تموم شد برو خونه تون تا هفته ی بعد که مسابقه تموم شد با یه پیشنهاد جدید دیگه برگردی ! 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ خب منم قبض مو میدم برنده پرداخت کنه دیگه ! اون کارم بکنم باز جایزه تغییری نمیکنه ... اتقاقا صورت حساب این دوره رو هنوز ندادم فکر خوبیه از سری بعد این طرحو پیاده میکنم ! حلّه ... این سری هم تموم شد برو خونه تون تا هفته ی بعد که مسابقه تموم شد با یه پیشنهاد جدید دیگه برگردی ! :ws28:بترکی آها از اون لحاظ ؟! نه قربونت اصن کی حرف از جایزه زد ما برای رضای خدا در این مسابقه شرکت میکنیم ، بدون هیچ چشمداشت دیگه من احساس مسئولیت میکنم نسبت به این مسابقه ، تا نیام یه پیشنهاد ندم دلم آروم نمیگیره بدرود تا آخر مسابقه بعدی 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ هوراااااااااااااااا 50 امتیاز :lol::4chsmu1::shad: مرسی مهند جان :w72: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ دیگه مناسبترین زمان ممکنه ، چون فرداش تعطیله فرصت هست که سر بزنن به نت ، از طرفی هم چون اکثر بچه ها مجردن سرشون اینجا گرم میشه کمتر غصه ی شب جمعه و اینجور داستانارو میخورن ! اوری حالا تو بلا استثنا هر هفته 5شنبه جمعه ها باید بری مهمونی ؟ خب بعضی وقتا هم به جای اینکه بری مهمونی مهمونو دعوت کن خونه تون با هم دیگه تو مسابقه شرکت کنید اصلا البته دیگه ما مهمونیامون و رفتیم نوبت بقیست که بیان خونه ما حالا میخوای زمانش و عوض نکن :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه اینه که ، از حمید عسکری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ دوم مرغ شیدا ، از محسن نامجو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ سوم Jai Ho ، از The P**ycat Dolls برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ چهارم بی قرار ، از معین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ پنجم گل گلخونه ، از عارف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ ششم مجنون لیلی ، از مازیار فلاحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ هفتم دل من ، از لیلا فروهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ هشتم دو هفته ، از علیرضا قمیشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ نهم آشفته بازار ، از داریوش قفلیده شد :icon_pf (44): 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده