Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من همه اینایی که گفتی دمه دست دارم غیر شوید و ریحون جای این دو تا چیکار می شه کرد ؟ راه حل بدی، همین فردا درست می کنم. 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تاپیکای آبدو خیاری و عشقه ما با سنگک میخوریم ولی اون حالی که کله پاچه میده این نمیده هیچ وقت 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من همه اینایی که گفتی دمه دست دارم غیر شوید و ریحونجای این دو تا چیکار می شه کرد ؟ راه حل بدی، همین فردا درست می کنم. نعناع بریزید 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من همه اینایی که گفتی دمه دست دارم غیر شوید و ریحونجای این دو تا چیکار می شه کرد ؟ راه حل بدی، همین فردا درست می کنم. هیچ فرقی نداره کلا اون خیلر و دوغه اصل کاریه یه نونم پیدا کن با یه نوع سبزی و یخ بزن تنگ هم بزن به بدن حالشو ببر دادا یاد ماهم بکن 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من همه اینایی که گفتی دمه دست دارم غیر شوید و ریحون جای این دو تا چیکار می شه کرد ؟ راه حل بدی، همین فردا درست می کنم. پاسخ شما داده شد ( ستاد نظم بخشی و جدی گرفتن صنعت آبدوغ خیار) 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ ضمنا شوید و ریحان رو میتونید از سبزی فروشی های سراسر کشور تهیه کنید، تو هر کشوری که باشید 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ به نکته بسیار کلیدی اشاره کردی آخجون یادمون رفت خستتون نباشه...یادتون اومت حالا؟ تازشم ما با برنج میخوریم آبدوغ خیارو نه با نون 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ آخجون خستتون نباشه...یادتون اومت حالا؟ تازشم ما با برنج میخوریم آبدوغ خیارو نه با نون یعنی چی ؟ جای خورشت؟ نههههههههههههه نونش خوشمزه تره 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی چی ؟ جای خورشت؟ نههههههههههههه نونش خوشمزه تره نخیرررررررررم...مثلا ما الان یه کاسه آبدوغ خیارِ آماده داریم بعد یک مقداری داخلش برنج میریزیم بعد نوشِ جان میکنیم تو یه بار با برنج امتجان کن بعد دیگه با نون نیخوری پسر جون 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ نخیرررررررررم...مثلا ما الان یه کاسه آبدوغ خیارِ آماده داریم بعد یک مقداری داخلش برنج میریزیم بعد نوشِ جان میکنیمتو یه بار با برنج امتجان کن بعد دیگه با نون نیخوری پسر جون و چنین شد که آبدوغ خیار به کیم چی تبدیل شد 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ نخیرررررررررم...مثلا ما الان یه کاسه آبدوغ خیارِ آماده داریم بعد یک مقداری داخلش برنج میریزیم بعد نوشِ جان میکنیمتو یه بار با برنج امتجان کن بعد دیگه با نون نیخوری پسر جون یعنی دیگه نمیخواد نون بریزیم توش؟ یعنی فقط برنج و آب دوغ باشه؟یه چیز تو مایه های شیر برنج درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ و چنین شد که آبدوغ خیار به کیم چی تبدیل شد اصنم تبدیل نشد ک یعنی دیگه نمیخواد نون بریزیم توش؟ یعنی فقط برنج و آب دوغ باشه؟یه چیز تو مایه های شیر برنج درسته؟ نه دیگه نمیخواد...آب و ماست و خیارو پیازچه و نعنا اینارو ک با هم مخلوط کردیم بعد برنج و میریزیم توش بعد چون همون موقع خورده میشه برنجش ک له نمیشه ک مثلِ شیر برنج شه خو!!! 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ اصنم تبدیل نشد ک نه دیگه نمیخواد...آب و ماست و خیارو پیازچه و نعنا اینارو ک با هم مخلوط کردیم بعد برنج و میریزیم توش بعد چون همون موقع خورده میشه برنجش ک له نمیشه ک مثلِ شیر برنج شه خو!!! آره خب راست میگی... حتما امتحانش میکنم،امیدوارم که باحال شه... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ من کلا با پدیده ای که حاصل مشترک آب و ماست باشه مشکل دارم .... دوغ هم باید آماده بخورم ..اونجوری مزه آب میده چطوری اینقدر دوست دارید؟ از اینها گذشته اینجور غذاها برای من سمه بخورم دراز کش میشم و میمیرم.کاملا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ سمش که آب دوغ و خیاره! زیتون و سیر و ... نداره من آخرین بار قبل از عید ساعت 2 شب خوردم عجیب چسبید! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده