R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ ولی خدا خیرشون بده حداقل باعث شدن یه دل سیر این ماه قشنگ رو نگاه کنیم و اینجا یکم دور هم اسکل بشیم اینم از اسامی : همینطور سارا افشار , پسر ایرانی , شاروک و ... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ هه هه هه هه....... من نبوددددددم:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ اینم از اسامی : همینطور سارا افشار , پسر ایرانی , شاروک و ... من نبودماااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ :ws28::ws28: بچه ها اشکال نداره... :(50): 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ :)))) یعنی ملت ما همیشه بنیه سرکار رفتن رو دارن! ولی حالا رفتین بیرون لوگو که هیچی! ولی ماهو دیدید حداقل یه الله اکبر بفرستید اتحاد ملیمون رو واسه سرکار رفتن رو به رخ جهانیان بکشیم! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من نبودماااااااااااااااا حالا بودی یا نبودی چه فرقی میکنه؟ :viannen_38: از پنجره که بیرونو نگا کردم ملتی داشتن از پشت پنجره هاشون به آسمون نگا میکردن اگه همه جا اینطوری اتحاد داشتیم الان بجا آرم پپسی ما ایرانیا روی ماه بودیم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ حالا بودی یا نبودی چه فرقی میکنه؟ :viannen_38: از پنجره که بیرونو نگا کردم ملتی داشتن از پشت پنجره هاشون به آسمون نگا میکردن اگه همه جا اینطوری اتحاد داشتیم الان بجا آرم پپسی ما ایرانیا روی ماه بودیم بابا بزرگ میگم نبودم بگو چشم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ حالا بودی یا نبودی چه فرقی میکنه؟ :viannen_38: از پنجره که بیرونو نگا کردم ملتی داشتن از پشت پنجره هاشون به آسمون نگا میکردن اگه همه جا اینطوری اتحاد داشتیم الان بجا آرم پپسی ما ایرانیا روی ماه بودیم ما ایرانیها در طول تاریخ همواره ثابت کردیم که در سرکار رفتن بسیار بسیار متحد هستیم 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من تازه الان امیدومو از دست دادم ....تا الان مشغول تماشای ماه بودم..... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خدا رو شکر درگیر ترول زدن شدم یادم رفت برم واسه سرکار رفتن 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من تازه الان امیدومو از دست دادم ....تا الان مشغول تماشای ماه بودم..... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من دیگه پپسی نمیخورم . . . . . . . .دکتر شریعتی بالای پشت بوم 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من دیگه پپسی نمیخورم. . . . . . . .دکتر شریعتی بالای پشت بوم بترکیییییییییی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ منکه آرم زمزمه رو دیدم شماها رونمیدونم بچه ها فکرکنم انداختند اون طرف ماه که ما دید نداشتیم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ منکه آرم زمزمه رو دیدم شماها رونمیدونمبچه ها فکرکنم انداختند اون طرف ماه که ما دید نداشتیم توجیه جالبی بود.............. من که آبجیمو اجیر کردم دم پنجره باشه..... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ توجیه جالبی بود.............. من که آبجیمو اجیر کردم دم پنجره باشه..... کوتاه بیا قربونت 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بترکیییییییییی دستت درد نکنه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده