anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ درود دوستان نظر به ایکه چندی پیش در لابلای حرف یکی از دوستانم متهم به پر توقعی شدم(درست یا غلط؟) بر ان شدم که این تاپیک بزنم تا شاید قدری موضوع برام شفافتر بشه.(چقدم با خودم کلنجار رفتم) بازار سواستفاده از کلمات همیشه بازار پررونقی بوده چه خاسته چه ناخاسته!و خیلی ازین سواستفاده ها به خاطر درک نادرست ما از معنی کلمات وموقعیتها پیش میاد. "توقع نابجا"هم دستاویز خوبی شده برای کسایی که میخان شونه از زیر بار مسئولیتها و تعهداتشون خالی کنن. تعهداتی که شرط قویتر شدن و ماندگاری ارتباطها و دوستیهاست.انتظارات متقابل ما از همدیگه. این مقدمه ادبیداشته باشید و به این سوالات کمی فک کنید: 1.ملاک سنجش شما برای تشخیص توقعات نابجا از بجا چی هست؟ 2.طرز برخورد شما با اینگونه افراد و انتظارات چگونه میباشد؟ با تشکر از حضور همگی. وسلام 12 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ درود دوستان نظر به ایکه چندی پیش در لابلای حرف یکی از دوستانم متهم به پر توقعی شدم(درست یا غلط؟) بر ان شدم که این تاپیک بزنم تا شاید قدری موضوع برام شفافتر بشه.(چقدم با خودم کلنجار رفتم) بازار سواستفاده از کلمات همیشه بازار پررونقی بوده چه خاسته چه ناخاسته!و خیلی ازین سواستفاده ها به خاطر درک نادرست ما از معنی کلمات وموقعیتها پیش میاد. "توقع نابجا"هم دستاویز خوبی شده برای کسایی که میخان شونه از زیر بار مسئولیتها و تعهداتشون خالی کنن. تعهداتی که شرط قویتر شدن و ماندگاری ارتباطها و دوستیهاست.انتظارات متقابل ما از همدیگه. این مقدمه ادبیداشته باشید و به این سوالات کمی فک کنید: 1.ملاک سنجش شما برای تشخیص توقعات نابجا از بجا چی هست؟ 2.طرز برخورد شما با اینگونه افراد و انتظارات چگونه میباشد؟ با تشکر از حضور همگی. وسلام تو مقدمه ادبي شما 3 غلط املايي هست آتوسا خانوم خاسته:بلند شده خواسته:درخواست,خواستن,چيزي كه مورد خواستن است ميخان:واژه اي بي معني مي خواهند:فعل مضارع استمراري سوم شخص جمع كه اگر بطور آميانه نيز نوشته شود مي شود مي خوان 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خود واژه توقع بار منفی داره بنابراین توقع به جا به نظرم مفهومی نداره. در مورد سوال دوم، ساده ترین جوابش اینه اگر من یه کاری برای شما انجام دادم، و بعد حتی تو یه شرایط سخت، از شما توقع انجام کاری رو داشتم، از من دوری کن. مطمئن باش من آدم مریضیم ! 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ 1.ملاک سنجش شما برای تشخیص توقعات نابجا از بجا چی هست؟ 2.طرز برخورد شما با اینگونه افراد و انتظارات چگونه میباشد؟ 1.اگه طرف مقابل احتمال بده از عهده کاری بر نیام و ازم انتظار داشته باشه که حتما اون کارو انجام بدم من میزارم پای پر توقع بودنش 2.اگه طرف تیز باشه از جواب دادنم میفهمه ولی اگه تیز نباشه بهش میفهمونم که نمیتونم و یا اینکه میپیچونمش...... 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تو مقدمه ادبي شما 3 غلط املايي هست آتوسا خانومخاسته:بلند شده خواسته:درخواست,خواستن,چيزي كه مورد خواستن است ميخان:واژه اي بي معني مي خواهند:فعل مضارع استمراري سوم شخص جمع كه اگر بطور آميانه نيز نوشته شود مي شود مي خوان درود البته صفت ادبی یه شوخی بود و شکلک کناریشم شاهد بود! بله متوجه هستم ولی دیگه اینروزا زبان نوشتار و گفتار و محاوره همه با هم قاطی شدن و باعث قاطی کردن میشن! 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ کلا از مردم توقع ندارم چون می ترسم ناراحت شن ولی خودم اگه کسی چیزی بخواد انجام میدم براش البته بعضی موقع ها می گم نه ولی همیشه بعد اینکه گفتم نه پ 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ خود واژه توقع بار منفی دارهبنابراین توقع به جا به نظرم مفهومی نداره. در مورد سوال دوم، ساده ترین جوابش اینه اگر من یه کاری برای شما انجام دادم، و بعد حتی تو یه شرایط سخت، از شما توقع انجام کاری رو داشتم، از من دوری کن. مطمئن باش من آدم مریضیم ! توقع داشتن=چشم براه بودن.امید داشتن.انتظار داشتن/دهخدا بار منفیش کجا بود؟ حالا منفی یا مثبت کلمه اییه که مردم استعمال میکنن در خیلی موارد همیشه که قرار نیست کاری برای هم انجام بدیم.طرز حرف زدن نگاه کردن راه رفتن...رفتارمون و خیلی چیزای دیگه هم مشمول میشن. چرا؟انتظار کمک داشتن از دوستان چیز نادرستیه؟حالا چه ما کمکی کرده باشیم یا نه. این رویه باعث نمیشه که خیلیا به فکر استفاده کرن از شما بیفتن؟شایدم محدودیتها و مرزهایی چه در اشخاص چه در کاری که میکنین براش گذاشته باشین که این به همون مقوله انتظار داشتن برمیگرده! 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اگه طرف مقابل احتمال بده از عهده کاری بر نیام و ازم انتظار داشته باشه که حتما اون کارو انجام بدم من میزارم پای پر توقع بودنش لبخند زدن چیزی نیست که از عهده کسی برنیاد(گرچه الان جز شاقترین کارها به حساب میاد) ولی تو بعضی شرایط ما اینو به حساب خودخواهی و پر توقعی دیگران میزاریم. خیلی کارها از پس همه بر میاد ولی شرایطشو میطلبه. 2.اگه طرف تیز باشه از جواب دادنم میفهمه ولی اگه تیز نباشه بهش میفهمونم که نمیتونم و یا اینکه میپیچونمش...... 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ 1.ملاک سنجش شما برای تشخیص توقعات نابجا از بجا چی هست؟ 2.طرز برخورد شما با اینگونه افراد و انتظارات چگونه میباشد؟ با تشکر از حضور همگی. وسلام علیکم سلام و رحمته الله و برکاته ملاک بنده! شناخت هست و صداقت. وقتی شناخت باشه کم پیش می آد توقع های نابه جا پیش بیاد. باید با دوستانی ارتباط داشته باشین که به این درک رسیده باشن که در چه زمان چه توقعی داشته باشن. حالا می گین بابا نمی شه الک کرد! من می گم می شه،من الک کردم... شده ولی یک وقتایی تو اوایل یک ارتباط دوستانه این اتفاق می افته،اون موقع به نظرم می شه در کمال آرامش با حفظ ادب سعی کرد فهموند که داداش یا آبجی توقعت زیاده و اگه با رعایت شما باز حس کردین بر خورد بهش،خوب در این مواقع باید عطای این دوستی رو به لقاش ببخشین بعد اگه دو طرف صادق باشن که از همون شناخته می آد،دیگه این سوتفاهمات پیش نمی آد.این قضاوت ها از عدم صداقت می آد.حالا می تونه از هر کدوم از دو طرف باشهیعنی ممکن هست دو طرف یک بی صداقتی از هم دیده باشن که این پیش زمینه رو ایجاد کنه. در مورد سوال دومتون که حس کنم طرف توقع اش بالاست،می گم میره تو قسمت الک شدن،البته کم پیش اومده چون بیشتر اطرافیان نسبت به اخلاقم و من نسبت به اخلاقشون آگاهم،و چون آدم رکی هستم می دونن وقتی می گم نمی تونم این کار رو انجام بدم اون ها کاملا می دونن واقعا نمی تونم. ولی خودم هیچ وقت کاری نمی کنم که این حس در دیگری پیش بیاد چون به غیر از خودم از دیگری توقعی ندارم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ لبخند زدن چیزی نیست که از عهده کسی برنیاد(گرچه الان جز شاقترین کارها به حساب میاد) ولی تو بعضی شرایط ما اینو به حساب خودخواهی و پر توقعی دیگران میزاریم.خیلی کارها از پس همه بر میاد ولی شرایطشو میطلبه. اینجوری لبخند بزنم خوبه؟!!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ 1.ملاک سنجش شما برای تشخیص توقعات نابجا از بجا چی هست؟ والا من کاری که از بربیاد انجام میدم مگه اینکه یه جورایی حس کنم طرف منو احمق فرض کرده 2.طرز برخورد شما با اینگونه افراد و انتظارات چگونه میباشد؟ دوری ما ادما کافیه تو برخوردمون با اطرافیان , شعور و درک طرف مقابل رو دست کم یا نادیده نگیریم همه بی احترامی و ناسپاسی رو زود می فهمن همین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده