Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ یک درخت بسیار بسیار بلند نارگیل بود و 4 حیوان زیر : یک شیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک میمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک زرافه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک سنجاب آنها تصمیم گرفتند که مسابقه بدهند تا ببینند که کدامیک برای برداشتن یک موز از درخت از همه سریعتر است فکر میکنی کدامیک برنده می شود؟ جواب سوال بازگو کننده شخصیت توست پس بادقت فکر کن جواب را در زیر ببینید . . . . . . . . . . . . . . . . . اگر جوابت : شیر است = خسته و کسل هستی میمون = گيج هستی زرافه = کاملا تعطيل هستی سنجاب = ناامید هستی چرا ؟! براي اينكه : درخت نارگیل که موز ندارد !!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخصه که تحت فشارید و زیاد کار کرديد ... باید یه مدتی کار نكنيد و خستگی در كنيد .. 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ جالب بود من گیجم...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود من نکته اش رو فهمیدم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی باحال بود. من با وجودی که میدونستم سرکاریه ولی باز هرچی نگاه کردم نکته شو متوجه نشدم و سنجاب رو انتخاب کردم. :دی لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ من تعطیلم ابته شاید یکی قبلا موز رو گذاشته رو درخت نارگیل لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ تو بیکاری با مغز ملت فوتبال بازی میکنی من سنجاب و گفته بودم لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ باز خودم گفتم هیچ کدوم. البته اگه به درخت نارگیل میشد موز پیوند زد میشد جواب داد لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ هیچی رو انتخاب نکردم چون جوابشو میدونستم ازقبل جیمی میخوای بری خودت یکم استراحت کنی؟ این چند روزه بهت سخت گذشته ها لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ هیچی رو انتخاب نکردم چون جوابشو میدونستم ازقبل جیمی میخوای بری خودت یکم استراحت کنی؟ این چند روزه بهت سخت گذشته ها ای ناقلا! از پس فردا تا یه مدت طول و درازی دیگه منو اینجا کم میبینی! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ای ناقلا! از پس فردا تا یه مدت طول و درازی دیگه منو اینجا کم میبینی! چرا؟ میخوای بری پدر دانشجوهاتو دربیاری؟ بیای خب نرو اشکال نداره ..... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ چرا؟ میخوای بری پدر دانشجوهاتو دربیاری؟ بیای خب نرو اشکال نداره ..... نه بابا از کار و زندگیمون افتادیم این دو سه روز من کلی برنامه داشتم برم حرم امام، مگه گذاشتن بریم؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ نه بابا از کار و زندگیمون افتادیم این دو سه روز من کلی برنامه داشتم برم حرم امام، مگه گذاشتن بریم؟ اخی دیدی نذاشتند... اینها به روح اعتقاد ندارند...ایشالا سال دیگه قسمت میشه بری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده