.MohammadReza. 19850 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ فک نمیکنم کسی این روزا در دنیای مجازی رفت و آمد داشته باشه و با ترول ها و عکس هایی که در عمر کوتاه خودشون طرفدارای زیادی پیدا کردن رو ندیده باشه یا حتی به اونا نخندیده باشه! این تاپیک رو ایجاد کردم که ترول هایی با موضوع انجمن که خودمون طراحی میکنیم رو اینجا قرار بدیم کار سختی نیست فقط یکم خلاقیت میخواد با دانلود کردن فونت meme از لینک زیر و یک نرم افزار ساده مثل Paint میتونید سوژه مورد نظر خودتون رو طراحی کنید _______________________________ پ.ن: فرجه ترم 8! ایده ترول ----------------------------- ویرایش توسط Abolfazl_r : با اجازه محمد رضا و با توجه به اینکه این ایده بسیار جالبی بود من پستهایی رو که حاوی مطالبی غیر از ترول های ساخته شده توسط بچه ها بود پاک کردم که تاپیک از کیفیت بهتری برخوردار باشه. پس خواهش میکنم جز طراحی های خودتون هیچ پست دیگه ای ندید و از هم نقل قول نگیرید. فکر میکنم این تاپیک ظرفیت اینو داره که مثل تاپیک سوتی و تاپیک های دیگه بتونه شکل جامع و خوبی به خودش بگیره. با عرض معذرت از استارتر و کلیه دوستانی که پستهاشون پاک شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 70 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اولیش کار خودمه :دی 71 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اینم اولین ترول از مجموعه ترول های یک سبز 63 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ هرکی اخطار بده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 76 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اینم ترولهای گفتگوی ازاد:ws3: الته بار اوله از این کارا میکنم شاید جالب نباشه 61 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ این فقط یک شوخیست، تمامی شباهت ها اتفاقی میباشد، در ضمن این پست تست جنبه نیز میباشد 68 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خونم حلال شد 50 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 50 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اینم اولین کارمن خیلی توش حرف داره ... 43 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اینم اولین کار من :hapydancsmil: 47 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اینم دومیش:hapydancsmil: 43 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ اینم سومی:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 32 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده