* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 شهریور، 2012 سلااااام سلااااااام، تازگیا توجه که کردم، دیدم تعداد کاربرای معماری تو انجمن خیلییی خیلییی زیاده؛ این نظر سنجی رو زدم ببینم درسته یا نه، خب ؛ شما برا کدوم تالاری؟:gnugghender:
*sepid* 9772 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 من این نظرسنجی رو قبول ندارم کامپیوتر و آی تی دو بخش مجزا هستند من شاکی هستم من شکایت دارم چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند آخه 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 شهریور، 2012 من این نظرسنجی رو قبول ندارم کامپیوتر و آی تی دو بخش مجزا هستند من شاکی هستم من شکایت دارم چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند آخه پوزش می طلبم؛ تعداد تالار ها زیاد بود ، بعضی ها رو مجبور شدم یکی کنم خب
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 معماری ایده ی خیلی خوبی بود مرسی ونوسی جونم :hapydancsmil: 7
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 شهریور، 2012 معماری ایده ی خیلی خوبی بود مرسی ونوسی جونم :hapydancsmil: معماری از همه بیشتره ؛ دست دست
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 معماررررررررررررررری :hapydancsmil: پرچم معماریا بالاست :hapydancsmil: 9
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 معماررررررررررررررری :hapydancsmil:پرچم معماریا بالاست :hapydancsmil: معماری از همه بیشتره ؛ دست دست :w330::shad: 8
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 من این نظرسنجی رو قبول ندارم کامپیوتر و آی تی دو بخش مجزا هستند من شاکی هستم من شکایت دارم چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند آخه خیلی زیادیم حالا نظر سنجی هم جدا کنن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 شهریور، 2012 چقد ما طفلکی ایم.. :there: پس بقیه بچه های معماری کجا هستن ؟ میان عزیزم، دارن پروژه هاشونو انجام میدن، تاشب 100 نفری میان :w31: بچه های معماری زیادن اونا رای بیشتر میارن 100 درصد خیلی زیادیم حالا نظر سنجی هم جدا کنن والا بخودا؛ به نفعتون شده خو
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 شهریور، 2012 چرا فقط یه دونه انتخاب داره نظر سنجیت گفتم کمتر پیش میاد کسی واسه چند تا تالار باشه، اگه هست ،خب درستش کنید به انتخاب چند گانه
hapashtia 615 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 "کَم مِن فـِـئَةٍ قــلیلةٍ غَلَبَت فئة کثیرة بإذن الله" "بسا گروه اندک که بر گروهی بسیار به اذن خدا پیروز شدند!!!" بقره/249 4
alimec 23102 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 درود بر شما من مهندسی مکانیک/ویژه هم هستم خیلی خوشم اومد که اول مکانیک رو نوشتین/جای تحسین داره این کار شما
Peyman 16150 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 تا وقتی اون متالوژی رو به واژه صحیح متالورژی تغییر ندی، نظرسنجیت تحریمه ! 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 شهریور، 2012 درود بر شمامن مهندسی مکانیک/ویژه هم هستم خیلی خوشم اومد که اول مکانیک رو نوشتین/جای تحسین داره این کار شما بس که ما معمارا فروتنیم ، آخرش گذاشتم رشتمونو تا وقتی اون متالوژی رو به واژه صحیح متالورژی تغییر ندی، نظرسنجیت تحریمه ! من دسترسی ندارم درستش کنم ، حالا ایندفعه رو وبخشین توروخودا ..........معماری........:hapydancsmil::hapydancsmil: :w31::w31::w31:
ارسال های توصیه شده