* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سلااااام سلااااااام، تازگیا توجه که کردم، دیدم تعداد کاربرای معماری تو انجمن خیلییی خیلییی زیاده؛ این نظر سنجی رو زدم ببینم درسته یا نه، خب ؛ شما برا کدوم تالاری؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من این نظرسنجی رو قبول ندارم کامپیوتر و آی تی دو بخش مجزا هستند من شاکی هستم من شکایت دارم چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند آخه 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من این نظرسنجی رو قبول ندارم کامپیوتر و آی تی دو بخش مجزا هستند من شاکی هستم من شکایت دارم چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند آخه پوزش می طلبم؛ تعداد تالار ها زیاد بود ، بعضی ها رو مجبور شدم یکی کنم خب لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ معماری ایده ی خیلی خوبی بود مرسی ونوسی جونم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ معماری ایده ی خیلی خوبی بود مرسی ونوسی جونم :hapydancsmil: معماری از همه بیشتره ؛ دست دست لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ معماررررررررررررررری :hapydancsmil: پرچم معماریا بالاست :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ معماررررررررررررررری :hapydancsmil:پرچم معماریا بالاست :hapydancsmil: معماری از همه بیشتره ؛ دست دست :w330::shad: 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ پس بقیه بچه های معماری کجا هستن ؟ 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ بچه های معماری زیادن اونا رای بیشتر میارن 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من این نظرسنجی رو قبول ندارم کامپیوتر و آی تی دو بخش مجزا هستند من شاکی هستم من شکایت دارم چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند آخه خیلی زیادیم حالا نظر سنجی هم جدا کنن 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چرا فقط یه دونه انتخاب داره نظر سنجیت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چقد ما طفلکی ایم.. :there: پس بقیه بچه های معماری کجا هستن ؟ میان عزیزم، دارن پروژه هاشونو انجام میدن، تاشب 100 نفری میان :w31: بچه های معماری زیادن اونا رای بیشتر میارن 100 درصد خیلی زیادیم حالا نظر سنجی هم جدا کنن والا بخودا؛ به نفعتون شده خو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چرا فقط یه دونه انتخاب داره نظر سنجیت گفتم کمتر پیش میاد کسی واسه چند تا تالار باشه، اگه هست ،خب درستش کنید به انتخاب چند گانه لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ "کَم مِن فـِـئَةٍ قــلیلةٍ غَلَبَت فئة کثیرة بإذن الله" "بسا گروه اندک که بر گروهی بسیار به اذن خدا پیروز شدند!!!" بقره/249 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر شما من مهندسی مکانیک/ویژه هم هستم خیلی خوشم اومد که اول مکانیک رو نوشتین/جای تحسین داره این کار شما لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تا وقتی اون متالوژی رو به واژه صحیح متالورژی تغییر ندی، نظرسنجیت تحریمه ! 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ..........معماری........:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر شمامن مهندسی مکانیک/ویژه هم هستم خیلی خوشم اومد که اول مکانیک رو نوشتین/جای تحسین داره این کار شما بس که ما معمارا فروتنیم ، آخرش گذاشتم رشتمونو تا وقتی اون متالوژی رو به واژه صحیح متالورژی تغییر ندی، نظرسنجیت تحریمه ! من دسترسی ندارم درستش کنم ، حالا ایندفعه رو وبخشین توروخودا ..........معماری........:hapydancsmil::hapydancsmil: :w31::w31::w31: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده