anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خونواده من کهخدای همین فاز منفیهان.واقعا هر چقدم ذهنت قوی و نیرومند باشه تحت تاثیر قرار میگیری. مادرم ی ضرب المثل داره(درباره لجبازیای برادرزادم مقابل من) معتقده که:مارو با زبون خوش میشه از لونش بیرون کشید. بنظرم این سیر منطقی باشه.اول بخای دلیل مخالفتشون بگن و بعد با استدلالت بهشون ثابت کنی در اشتباهن.اگه نتیجه نداد یکم قربون صدقشون بری در ی حد منطقی اگه واقعا کارت گیره(این مرحله خودبخود در مورد من حذف شدس).حتی اگه لازم شد تطمیعشون کنی(در صورت نیاز) در نهایت اگه جواب نداد چاره جز همینی که بچه ها میگن نمیمونه"حذف". کار خودتو بکن 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ در همچین مواقعی آدم میتونه که فقط شنونده باشه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ جدیدا یه سری آدمهای جدیدی دیدم که خودشون فاز منفی میدهند و بعد شاکی هستند که ما داریم فاز منفی میدیم خدائیش من یکی موندم چکارکنم با این افراد فقط و فقط یکار تونستم انجام بدم : بعد از تحمل کردن حرفهاشون در جاهای مختلف و سکوت کردن .. با یه حرف جدی و با یه حالت تمسخر مجبور شدم مشکلشون رو بهشون گوشزد کنم. نتیجه اش : یه گروه :سکوت بود و اینکه بعد از یه مدت خواهان حل مشکل شدند.. شایدم شرمنده شدند.. گروه بعدی : هنوز با پافشاری بر حقانیتشون زبونشون دراز تر و پرخاش گرتر شدند. دسته بعدی هنوز نداریم.. من خودم فازم ضربدر شده یه چیزی بین منفی و مثبت موندم چه کنم با باقیه منفیها 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ یه سوال در مورد فاز منفی که حاصل افکار منفی خودمونو چه راه حلهایی داریم برای رفعش 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ باید خفشون کنیم این بهترین راه حله جواب میده اساسی 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ واااااااااای خدا که این فاز منفیا شادیه آدمو ازش میگیرن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ فاز منفی میدونیین چطور بوجود میاد و یه نفر چرا دوست داره فاز منفی بده ؟؟؟؟؟ شاید نداشته های درونی شاید یه عقده درونی و شاید.... یه زخم کهنه .... و بعد اینکه فاز رو میده وفتی در مرکز کانون توجه البته نه واقعی بلکه کاذب قرار میگیره ... راضی هست و دوست داره همه رو به سمت افکار منفی بکشونه و هرکی درمقابل قرار میگیره مهم نیست و با ضربه زدن و کنایه و ترور شخصیتی اونو هرجور که میخواد از میدان به در میکنه ولی در اخر کیه که طرد میشه ؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ فاز منفی میدونیین چطور بوجود میاد و یه نفر چرا دوست داره فاز منفی بده ؟؟؟؟؟ شاید نداشته های درونی شاید یه عقده درونی و شاید.... یه زخم کهنه .... و بعد اینکه فاز رو میده وفتی در مرکز کانون توجه البته نه واقعی بلکه کاذب قرار میگیره ... راضی هست و دوست داره همه رو به سمت افکار منفی بکشونه و هرکی درمقابل قرار میگیره مهم نیست و با ضربه زدن و کنایه و ترور شخصیتی اونو هرجور که میخواد از میدان به در میکنه ولی در اخر کیه که طرد میشه ؟؟؟؟؟؟؟ سوال بسیار تخصصیه نظر من به عنوان یک انسان غیرمتخصص: در ابتدای امر و تا دوران قبل از ورود به اجتماع به طور رسمی چه در قالب رفتن به دانشگاه و چه کار و فعالیت اجتماعی، ریشه افکار و فاز منفی تو خانواده س و فقط در خانواده باس جستجو کرد. نوع ترتبیت خانواده و نوع برخورد اعضای خانواده با هم، امکاناتی که میشد باشه و در اختیار قرار نگرفت، خاطرات و حوادث ناگوار و ..... اما بعد از ورود به جامعه، سرخوردگیهایی که ایجاد میشه به خاطر شرایط ناهمگون جامعه، بزرگتر شدن دنیای شخص و مقایسه کردنهایی که بهرحال و طبیعتا در ذهن شخص انجام میشه(مقلیسه خود با دیگران و مقایسه دیگران با دیگران) نحوه برخوردم: اصولا از ارتباط با افراد فاز منفی فرار میکنم چون هر اندازه که شخصیت شخص قوی باشه باز هم این افراد منفی باف تاثیرشون رو میگذارند. اوایل در دوران جهولی مدرسه به این حقیقت واقف نبودم و بعد از وارد شدن ضربات متعدد، بالاخره چندسال پیش ارتباطم را با نزدیک ترین و قدیمی ترین رفیقم قطع کردم. که الان افسوس میخورم کاش زودتر این ارتباط دوستانه را قطع مینمودم.. اما خب تجربهای بود که حاصل گشت و نوجوانی و جوانی که بهرحال شرایط خود را دارد.... اما حقیقتی وجود داره که شدیدا قبول دارم و اینکه 90 درصد به بالای افراد فاز منفی جزء افراد باهوش و تیزهوش هستند. ارتباط مستقیمی میان هوش بالا و فاز منفی دهندگی وجود دارد. البته از اونا باهوش تر اونایی هستند که نکات منفی رو می بینن و یا باهاش مقابله میکنند و یا به صورت مناسب و با کمترین هزینه و آسیبی با آن نکات منفی کنار میآیند. و اجازه نمیدهند بر اطرافیانشون تاثیر بدی گذاشته شود. (اینا خیلی باحالن و باارزش و ادم پیداشون کنه نباس ولشون کنه. البته از این دست آدما زیاد نداریم در اطرافمون به نظرم )... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ سوال بسیار تخصصیه نظر من به عنوان یک انسان غیرمتخصص: در ابتدای امر و تا دوران قبل از ورود به اجتماع به طور رسمی چه در قالب رفتن به دانشگاه و چه کار و فعالیت اجتماعی، ریشه افکار و فاز منفی تو خانواده س و فقط در خانواده باس جستجو کرد. نوع ترتبیت خانواده و نوع برخورد اعضای خانواده با هم، امکاناتی که میشد باشه و در اختیار قرار نگرفت، خاطرات و حوادث ناگوار و ..... اما بعد از ورود به جامعه، سرخوردگیهایی که ایجاد میشه به خاطر شرایط ناهمگون جامعه، بزرگتر شدن دنیای شخص و مقایسه کردنهایی که بهرحال و طبیعتا در ذهن شخص انجام میشه(مقلیسه خود با دیگران و مقایسه دیگران با دیگران) نحوه برخوردم: اصولا از ارتباط با افراد فاز منفی فرار میکنم چون هر اندازه که شخصیت شخص قوی باشه باز هم این افراد منفی باف تاثیرشون رو میگذارند. اوایل در دوران جهولی مدرسه به این حقیقت واقف نبودم و بعد از وارد شدن ضربات متعدد، بالاخره چندسال پیش ارتباطم را با نزدیک ترین و قدیمی ترین رفیقم قطع کردم. که الان افسوس میخورم کاش زودتر این ارتباط دوستانه را قطع مینمودم.. اما خب تجربهای بود که حاصل گشت و نوجوانی و جوانی که بهرحال شرایط خود را دارد.... اما حقیقتی وجود داره که شدیدا قبول دارم و اینکه 90 درصد به بالای افراد فاز منفی جزء افراد باهوش و تیزهوش هستند. ارتباط مستقیمی میان هوش بالا و فاز منفی دهندگی وجود دارد. البته از اونا باهوش تر اونایی هستند که نکات منفی رو می بینن و یا باهاش مقابله میکنند و یا به صورت مناسب و با کمترین هزینه و آسیبی با آن نکات منفی کنار میآیند. و اجازه نمیدهند بر اطرافیانشون تاثیر بدی گذاشته شود. (اینا خیلی باحالن و باارزش و ادم پیداشون کنه نباس ولشون کنه. البته از این دست آدما زیاد نداریم در اطرافمون به نظرم )... اینی که سبز نوشتین قبول دارم البته نیازی نیست دنبالشون بگردیم هستن همه جا و نیاز هم هست چون همه بله روبگن خوب بحثی پیش نمیاد و مقابله مثبت و منفی هم بسیار دیدنیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده