رفتن به مطلب

سرما رو بیشتر میتونید تحمل کنید یا گرما رو؟

alimec

سرما یا گرما؟  

45 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. سرما یا گرما؟

ارسال های توصیه شده

من تقریبا هردوتارو مدتی تجربه کردم ،

هم جایی بودم که ازسرما مجبور بودم ریش بزارم و تمام ریش و سبیلم از سرما یخ میزد....

هم جایی بودم که تابستون بدون آتیش میشد تخم مرغ نیمرو کرد(جنوب ایران-عسلویه).

ولی تحمل گرما برام راحت تر بود. تو گرمای بالای 50 درجه بازم بعضی ها به فعالیتشون ادامه میدادن ولی تو سرمای زیاد تقریبا همه کارا متوقف میشد و حتی امکان شستشو هم از بین میرفت...

میشه اینارو 1کوچولو توضیح بدی:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میشه اینارو 1کوچولو توضیح بدی:ws52:

وقتی یه جای خیلی سرد باشی به طوری که آب در زمان کمی یخ بزنه ،یه سرمای سوز آوری داره (مخصوصا اگه فقط کمی باد بیاد)که صورت آدمو میسوزونه ،برای همین باید صورتو پوشوند ،ریش هم تا حدی کمک میکنه. رطوبت هوا روی ریش آدم یخ میبنده ،ودیگه اینکه وقتی آدم نفس میکشه رطوبت نفسش روی ریش و سبیلش یخ میبنده.

در مورد گرمای 50 درجه من زیاد دیدم که کارگرا کار میکردن(خودمم کار کردم)...

• Like 6
لینک به دیدگاه
وقتی یه جای خیلی سرد باشی به طوری که آب در زمان کمی یخ بزنه ،یه سرمای سوز آوری داره (مخصوصا اگه فقط کمی باد بیاد)که صورت آدمو میسوزونه ،برای همین باید صورتو پوشوند ،ریش هم تا حدی کمک میکنه. رطوبت هوا روی ریش آدم یخ میبنده ،ودیگه اینکه وقتی آدم نفس میکشه رطوبت نفسش روی ریش و سبیلش یخ میبنده.

اگر روسری و مانتو داشته باشی اونوقت درک میکنی چقدر سخته تو اون هوای گرم کار کردن:icon_razz::ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگر روسری و مانتو داشته باشی اونوقت درک میکنی چقدر سخته تو اون هوای گرم کار کردن:icon_razz::ws3:

کاملا قبول دارم ،خیلی سخته،

حتی واسه من که مانتو و روسری نداشتم :biggrin:

ولی کلا گرمای زیاد هم عذاب آوره ،مخصوصا وقتی که آدم تو گرما فعالیت میکنه خیلی زود خسته میشه و زمان خیلی طولانی بنظر میاد و کار هم خیلی کند پیش میره....

• Like 6
لینک به دیدگاه

من واقعا معنی ریش گذاشتن رو نمیدونستم، البته حدس میزدم! ممنون از توضیحت:a030:

ولی اصلا گرمارو قبول ندارم، کلا نو دمای خیلی زیاد و پایین که کار سخته، ولی اگه بخوایم بین هوای گرم و سرد مقایسه کنیم هوای سرد بهتر میشه کار کرد و حتی اینو به عنوان 1اصل مطرح میکنن. شما در مورد جبر جغرافیایی چیزی شنیدین؟؟ 1موضوع جالب و شیرینه :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من واقعا معنی ریش گذاشتن رو نمیدونستم، البته حدس میزدم! ممنون از توضیحت:a030:

ولی اصلا گرمارو قبول ندارم، کلا نو دمای خیلی زیاد و پایین که کار سخته، ولی اگه بخوایم بین هوای گرم و سرد مقایسه کنیم هوای سرد بهتر میشه کار کرد و حتی اینو به عنوان 1اصل مطرح میکنن. شما در مورد جبر جغرافیایی چیزی شنیدین؟؟ 1موضوع جالب و شیرینه :w16:

درود بر شما

من که نشنیدم لطفا توضیح بدین

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58:

درست عکس العمل خواهرم وقتی چیزی برای گفتن نداره:ws37: البته چشاشو اینقدر ضایع نمی کنه:ws3:

خب بلدی بگو دیگه:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من به شدت گرماییم ولی نتقطه مقابل من وحید:icon_razz:

انقدر سخته نمیتونیم به تفاهم برسیم:ws3:

منم یه بنده خداهایی رو میشناختم اینجوری بودن:whistle:

آخرش زنه تسلیم مرده شد ...:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
درست عکس العمل خواهرم وقتی چیزی برای گفتن نداره:ws37: البته چشاشو اینقدر ضایع نمی کنه:ws3:

خب بلدی بگو دیگه:w000:

:w58: چرا عصبی میشی عزیزم؟!!!:w58:

خوب 1جغرافیدان بزرگ برگشت گفت که انسانها تحت سلطه طبیعت هستن و شرایط طبیعی خصوصا آب و هوا روی پیشرفت و حتی اخلاق و حتی آداب و سنن و حتی دینشون تاثیر میذاره. آب و هوای معتدل که بهشته!! و بین آب و هوای سرد و گرم، پیشرفت از آن مردمی هست که تو آبو هوای سردن. گرم کردن راحتتر از خنک کردن محیطه، و آدم تو دمای کمتر نسبت به دمای بیشتر، با نشاط تر و پر انرژی تره و ....

اینم بگم که این نظریه کشک نبودها!!! سرمنشاء خیلی اتفاقات تو تاریخ بوده و هست:whistle:

خلاصه اینکه بدلایلی همیشه این موضوع سر کلاس ها بحث برانگیزه:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...