رفتن به مطلب

سرما رو بیشتر میتونید تحمل کنید یا گرما رو؟

alimec

سرما یا گرما؟  

45 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. سرما یا گرما؟

ارسال های توصیه شده

درود بر اهالی دهکده ی سرسبز نواندیشان:w000:

من خودم سرما رو بیشتر می تونم تحمل کنم.تو زمستون راحتترم. تابستون پشه هست. مگس ها جولان میدن. سردرد های ناشی از گرمای شدید..شاید برا زمستون هم بشه یه لیست منفی ردیف کرد ولی باز به نظرم کمتر از تابستون میشه. زمستون بارون زیاد میزنه یه جورایی صداهایی دیگه رو خنثی میکنه. بواسطه بارون رفت و آمد ها کمتر میشه و این خیلی برام مهمه.

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من بچه کوهستانم:ws3: معلومه که تحمل سرما رو بیشتر دارم، حتی سرما رو دوست دارم:icon_redface:

البته اینم بگم سرما رو در شرایطی دوست دارم که لباس گرم و سوخت به راحتی پیدا میشه، وگرنه سرما کشنده تر از گرماست:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من سرما رو بیشتر ترجیح میدم . توی هوای سرد میشه خودت رو یه جوری گرم کنی ولی گرما رو نه :5c6ipag2mnshmsf5ju3

مخصوصا اگر بیرون بخوای بری :4564:میمیریم از گرما :sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من خودم گفتم سرما بعدش یاد این پیر زن پیر مردایی افتادم که تو روستاهای دور افتاده کوهستانی تو یه خونه قدیمی پر از سوراخ سنبه زندگی میکنن و تا آخر زمستون فقط 1 بشکه نفت دارن:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من خودم گفتم سرما بعدش یاد این پیر زن پیر مردایی افتادم که تو روستاهای دور افتاده کوهستانی تو یه خونه قدیمی پر از سوراخ سنبه زندگی میکنن و تا آخر زمستون فقط 1 بشکه نفت دارن:hanghead:

ای بابا چشم تو دنباله کیه؟حرف حساب تو چیه؟:dancegirl2:برای چیه خوشت می آد با من بگو مگو کنی:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...