آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی میخواین درد دل کنید یا رازی رو با کسی در میون بذارید یا مشکلی از مشکلاتتونو حل کنید از کی راهنمایی میخواین و با کی حرف میزنیئ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی میخواین درد دل کنید یا رازی رو با کسی در میون بذارید یا مشکلی از مشکلاتتونو حل کنید از کی راهنمایی میخواین و با کی حرف میزنیئ؟؟؟ یه دوست دختر هم نداریم وقتی دلمون میگیره باهاش درد دل کنیم بستگی به مشکل داره..خدا/صحیفه و../پدر و مادرم/خواهرم/دوستم/ دوتا از کاربرای همین انجمن/نوشتن هم خیلی بهم کمک میکنه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ منم کسی رو ندارم که باهاش درد و دل کنم واااااای.......من چقدر تنهام... 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ با خودم و چندتا از دوستای صمیمی ام ولی نمی دونم چرا احساس می کنم یه همچین تاپیکی قبلا زده شده 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ با خودم و چندتا از دوستای صمیمی ام ولی نمی دونم چرا احساس می کنم یه همچین تاپیکی قبلا زده شده چون احساست درست میگه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ چون احساست درست میگه تایید میشه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ محرم اسرار درد دل آدم خودشه و خدای خودشه... من کسی رو ندارم که باهش درد و دل کنم اگرم داشتم بهش نمیگفتم... اصلا نمیدونم چه لزومی داره دردا گفته بشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده