آریودخت 43941 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 وقتی میخواین درد دل کنید یا رازی رو با کسی در میون بذارید یا مشکلی از مشکلاتتونو حل کنید از کی راهنمایی میخواین و با کی حرف میزنیئ؟؟؟ 4
alimec 23104 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 وقتی میخواین درد دل کنید یا رازی رو با کسی در میون بذارید یا مشکلی از مشکلاتتونو حل کنید از کی راهنمایی میخواین و با کی حرف میزنیئ؟؟؟ یه دوست دختر هم نداریم وقتی دلمون میگیره باهاش درد دل کنیم بستگی به مشکل داره..خدا/صحیفه و../پدر و مادرم/خواهرم/دوستم/ دوتا از کاربرای همین انجمن/نوشتن هم خیلی بهم کمک میکنه 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 منم کسی رو ندارم که باهاش درد و دل کنم واااااای.......من چقدر تنهام... 5
vahid88 9652 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 با خودم و چندتا از دوستای صمیمی ام ولی نمی دونم چرا احساس می کنم یه همچین تاپیکی قبلا زده شده 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 با خودم و چندتا از دوستای صمیمی ام ولی نمی دونم چرا احساس می کنم یه همچین تاپیکی قبلا زده شده چون احساست درست میگه 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 محرم اسرار درد دل آدم خودشه و خدای خودشه... من کسی رو ندارم که باهش درد و دل کنم اگرم داشتم بهش نمیگفتم... اصلا نمیدونم چه لزومی داره دردا گفته بشن 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری