رفتن به مطلب

به نظر شما بچه حزب اللهی ها چه جور آدمایی هستند؟؟

hapashtia

اولین تصویری که از بچه حزب اللهی به ذهنتون میاد چیه؟(از   

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اولین تصویری که از بچه حزب اللهی به ذهنتون میاد چیه؟(از

• 22
    • 1
    • 13
    • 0

ارسال های توصیه شده

سلام...

:icon_gol:دوستان عزیز این نظرسنجی بخشی از داده های یه مقاله دانشجوییه،پس حتما با دقت:ws38:،بدون جهت گیری خاص و کاملا با رجوع به ناخودآگاهتون جواب بدین:w16:.برای این کار بهتره که همون اولین جوابی که به ذهنتون میادو انتخاب کنین.

اگه خواستین توضیح خاصی بدین یا انتقاد و پیشنهادی هم داشتین حتما بنویسین...ممنون:a030:

((ضمنا اگه تونستین کاری کنین که تاپیک تا یه مدت بالا بمونه تا نتایج نظرسنجی واقعی تر و یه دست تر بشه و تحقیقم هم به ثمر بشینه، واقعا ممنون میشم)):w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوست عزیز فکر نکنم جواب درستی تو اینجا پیدا کنی اولین تصویرمن یه بسیجی به نظر میاد که خودشم معلوم نیست دنبال چی و کیه؟؟؟ کسی که سر چهارراه وای میسه با چفیه جولو ملت و میگره زل میزنه به دخترمردم و هرچی از دهنش در میاد میگه که بخواد دین رو ح مثلا حفظ کنه

یه موتوریی که با باتوم میزنه تو سر هم کلاسیش یکی که منتظره یه نقر حرف بزنه و اون باگریه بزنه تو سر و صورت خودش یکی که خیلی متحجر کلا گزینه های 1- 4 و هر صفت بدی که تو یه آدم میتونه باشه به تصورم میاد:a030:

بعد یه سوال دقیقا واسه چه ارگانی این تحقیق و میخوای؟؟؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

(قبل از اینکه این متن رو بخونید بدونید که این متن بدون حب و بغض نوشته شده! باور کنید! چون گفتید برای یه تحقیق علمی میخواید من صریح مینویسم. امیدوارم به این نوشته ارزشی نگاه نشود)

اولین چیزی که به ذهنم میرسه خشک و غیرقابل انطاف پذیره چون هیچ وقت از اعتقادات خودش کوتاه نمیاد!

مثلا یکی به یه بچه حزب اللهی بگه خدا وجود نداره به نظرتون چه عکس العملی نشون میده؟

1- طرف رو در راه رضای خدا به فحش میگیره

2-یه لبخند میزنه (ولی تو دلش طرف رو به فحش میگیره)

3- یه لبخند میزنه (ولی تو دلش میخواد خدا هدایتش کنه)

4- از خدا جلوی روی خودش میخواد که هدایتش کنه

5- بغض میکنه و به مظلومیت خدا گریه میکنه

6- جهاد میکنه در راه خدا و طرف رو میگیره میزنه

و n حالت مختلف که به خاطر خدا انجام میده...

هر حالتی که فکر میکنی میبینی که باز خدا توش نقش داره چون حزب الله ایه!

از طرف به شدت تقدس گراس و برخی از انسانهای روی زمین رو مقدس میدونه

همچنین حاضره در راه اعتقاداتش آدم هم بکشه!

و چون حزب الله ایه طرفدار یه ایدوئولوژِی خاص و به اصول اعتقاد داره

و اصول هم چون از دگماتیسم میاد پس یه انسان حزب الله ای یه انسان دگمه.

ممنون از توجه تون.

• Like 19
لینک به دیدگاه

درود بر شما

برای تحقیقات نمونه های آماری و تجربی هم کمک می کنه/فرم نظر سنجی هم خیلی باید قوی باشه/من یه نمونه تجربی از نوع منفی اش رو میگم:

اولین تصویر من بر می گرده به سال 88/پردیس دانشگاه مازندران-بابلسر/در دانشگاه رو بستن/نمی زاشتن داشنجوها بیان بیرون(خواهر منم جز اونا بود و رایش هم سفید بود)/ یه مدتی گذشت یه سری ناشناس اومدن..شروع کردن به کتک زدن دانشجوها و بردنشون داخل ون..بعضی از دانشجوها زرنگی کردن که باعث شد بعضی ها از اون ناشناس ها، شناسایی بشن..

• Like 8
لینک به دیدگاه

اولین تصوری که از یه حذب ا.. تو ذهنم میاد یه ادم با صورتی پر از پشم که بهش میگن محاسن حتی اگر یارو دو تا پشم هم تو صورتش باشه اون رو کوتاه نمیکنه تا گنته کنه

البته همیشه هم به خودشون سفید کننده میزنن تا نورانی به نظر بیان این تصور منه

• Like 7
لینک به دیدگاه

حزب اللهی ها آدمای معمولی نیستن

به نظر من به دو گروه کاملا جدا از هم تقسیم میشن

گروه اول آدمای پاک و ساده ای هستن که صرف نظر ازینکه راهشنونو درست انتخاب کردن یا غلط درکل تو راه رسیدن به خدا تلاش میکنن.

سعی میکنن ساده باشن، با مشکلات کنار بیان، در مورد خودشون خیلی با گذشت باشن... در عین حال خونشون برای راهی که دارن زود بجوش میاد.

از ترس اینکه نکنه تو راهشون اشتباه کنن به راهنماشون بیشتر از حد اعتماد دارن...

اما گروه دوم آدمای خطرناک و دنبال قدرتن که برای همه شناخته شده هستن و ترجیه میدم حرفی در موردشون نزنم

متاسفانه تو ایران بدلیل جو و قدرتی که براشون وجود داره گروه دوم خیلی بیشتر از گروه اولن...

شاید بشه گفت تعداد آدمای حزب اللهی تو کشورای کفار بیشتر از کشورای اسلامی باشه

چون گزینه های انتخاب کامل نیست من بخاطر گروه اول گزینه ی دومو انتخاب میکنم

اگر متقلب بود ترجیه میدادم اونو انتخاب کنم

• Like 9
لینک به دیدگاه

منظور شما از حزب اللهی چه اشخاصی هستن؟ فکر نمیکنم ما اطرافمون حزب اللهی دیده باشیم چون تو جامعه ما اگه کسی ادعای حزب اللهی بودن داشت یه ریاکار و حقه بازه

کسی که با تکیه بر توهم اینکه از نظر دینی کاملتره و تنها عملکردی که میبینیم همون امر به معروف و نهی از منکره نمیشه حزب اللهی اسم گذاشت

شما اگه حزب اللهی هستین خوب باشین تا بقیه خوب بودن رو یاد بگیرن

برید مناطق محروم برای مردم کار کنین

به جای هول برداشتن برای گرفتن پست و مقام در مقابل ناعدالتی ها جبهه بگیرین

چشمها رو از تعصب کورتون بشورین تا ببینین چطور بقیه رو از حتی خدا دور کردین

• Like 8
لینک به دیدگاه

رو این موضوع فکر کنید

کسی تا حالا حزب اللهی خوشتیپ دیده؟

من خیلی به این موضوع دقت کردم معمولا آدمایی هستند که چهره جذابی ندارند، و میشه نتیجه گرفت احتمالا تعداد زیادی از این افراد دارای عقده محبت و عقده جنسی هستند (که این ضعف جامعه ما رو میرسونه)

البته اوایل انقلاب فکر کنم آدمهایی بودند که فکر میکردند راه درست رو میروند و شاید هم میرفتند و منحرف شدند، ولی الان کاملا آگاهانه دارن حرکت میکنند

عقده قدرت هم میتونه باعث حزب اللهی شدن بشه، چون کوتاهترین و راحت ترین راه رسیدن به قدرت این راه هست

و البته کم بود اطلاعات و بسته بودن ذهن

• Like 10
لینک به دیدگاه

اول از همه یه آدم خیلی معمولی و در مرحله بعد به دو گروه تقسیم میشن: یک گروه شوخ و شنگ و یک گروه خشک و عبوس. هر دو گروه تو بحثا غیر قابل انعطافن. به شدت متعصبن و البته برای دگراندیشان غیر قابل اعتماد. و البته همونطور که نوترون گفت دگم هستند چون کافیه حاج آقا یا حاج خانمی مطلبی رو بیان کنه تا بدون لحظه ای تامل بپذیرن و متعصبانه برای دیگران تکرار کنن. دیدشون به شدت محدوده و فکرشون بسته.

طرز تفکر یک خانم حزب اللهی تیپیک: اگر زنی بدون حجاب بره خیابون و مردی مزاحمش بشه، اون زن آزادی اون مرد رو محدود کرده و اون مرد حق داره از آزادیش با تجاوز به حریم شخصی خانم دفاع کنه. :|

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه حزب اللهی میتونه پولدار بشه، ولی یه پولدار حزب اللهی نمیشه، خیلیاشون بچه های پایین شهر هستن، مخصوصا تو تهران، چرا؟ چون فاصله طبقاتی تو تهران بیداد میکنه و چون مرفهین جامعه همیشه تحقیر آمیز جنوب شهر رو نگاه کردن، و یه جنوب شهری میتونه با بسیجی شدن به بالاشهریا گیر بده!

این نظر منه که در به وجود آمدن قشری به اسم حزب اللهی همه مقصر هستند، پایگاه بسیج پایگاه عقده هاست و در به وجود اومدن این عقده ها محیط موثر هست

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه حزب اللهی میتونه پولدار بشه، ولی یه پولدار حزب اللهی نمیشه، خیلیاشون بچه های پایین شهر هستن، مخصوصا تو تهران، چرا؟ چون فاصله طبقاتی تو تهران بیداد میکنه و چون مرفهین جامعه همیشه تحقیر آمیز جنوب شهر رو نگاه کردن، و یه جنوب شهری میتونه با بسیجی شدن به بالاشهریا گیر بده!

این نظر منه که در به وجود آمدن قشری به اسم حزب اللهی همه مقصر هستند، پایگاه بسیج پایگاه عقده هاست و در به وجود اومدن این عقده ها محیط موثر هست

پس وقتی پولدار شد هم حزب اللهی هست هم پولدار دیگه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس وقتی پولدار شد هم حزب اللهی هست هم پولدار دیگه:banel_smiley_4:

خوب اون از فقر رسیده به پولداری، یعنی یه روزی فقیر بوده و شمای مرفه بی درد تحقیرش میکردی و بهت حسودی میکرده:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب اون از فقر رسیده به پولداری، یعنی یه روزی فقیر بوده و شمای مرفه بی درد تحقیرش میکردی و بهت حسودی میکرده:banel_smiley_4:

یعنی چه؟

من مرفه هرگز فقرا رو تحقیر نمیکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب

نظرات رو خوندم اما برخی ها دچار اشتباه شدند! اصولا حزب اللهی ها رو نمیتونیم بسیجی های این دورو زمونه فرض کنیم که اگر فرض کنید و نظر بدید ناشی از عقدهای گره خورده در رابطه با سیاست هستش

در دوران دانشجویی خودم با آدمهای حزب اللهی زیادی برخورد داشتم از کله گندهاشون که رییس بسیج دانشگاه تهران و ... فرقی بین حزب اللهی با برادرهای حزب اللهی نمای امروزه هستند

انسانهایی که در طریق خدا گام بر میدارن که عدشون هم کم هستند انسانهای بسیار روشنفکر اهل مطالعه و بسیار جذاب هستند و پای کامل بحث و من در زندگیم این عده رو بیشتر از همه دوست دارم و هوز هم با چندتا از بچه های طلبه قم در رابطه هستم که بسیار خردمند هستند و بارها و بارها به مدرسف فیضیه قم رفتم در زمان فراقتم با با برخیشون در مورد مسائل مهمی چون اگزیستانسیالیسم و ریشه های امانیستی ، نظریه های داوکینز ، سکولاریسم و لائیسیته،پراگماتیسم و تاثیر آن بر ج.امع مدرن بحث کردیم.

انسانهای اهل مطالعه ای هستند و به جد میتونم بگم در راس این انسانهای واقعی آیت الله جوادی عاملی قرار داره که 3 باری با ایشون ملاقات داشتم در قم.

اما برادر های بسیجی امروز که ادای حزب الله ای بودن رو در میارن ریشه های با سیاست دارند خیلی قوی ، برای حفظ ارزش های انقلاب به گفته خودشون حاضرن هر کاری بکنند از تعرض تا قتل که برای همه ما آشکار هست اما به نظر من اینها بیمار های روانی اند و دچار مازوخیسم و سادیسم شدید هستند و نیاز به معالجه دارند و نوعی تفکر دگر پرستی دارند که خودشون هم نمیتونند حلش کنم.

البته اینها هم سیر اندیشه ای دارند یعنی در مراحل اولیه میتونیم با صحبت و بحث منطقی از غرق شدنشون جلوگیری کنیم

سیر همه آدمها به شرح زیر هستند

- دکسا :هوا ، دکسالوژی | در قرآن :ظن و گمان

- ایدیا:غبار ، ایده لوژی

- دکترینال:خمیر ، دکترینالوژی | در قرآن:یقین

- تنت:کلوخ ، تنتالوژی

- دگما:سنگ ، دگمالوژی | در قرآن :تحجر

اما جالب ترین موضوع این هست که همه ما به نوعی تحجر داریم بعد میایم اونارو نقد می کنیم!! با دوتا کتاب خوندن روشنفکر نمی شیم... ، حداقل از نظرات دوستان این فیدبک به من رسید در آخر هم میگم انسانهای حزب اللهی واقعی بسیار انعطاف دارند و خیلی صفات خوبه دیگه این ما هستیم که تحجری ناشی از عقده های کره خورده از سیاست کنونی نمیذاره برخی واقعیت ها رو ببنیم.

موفق باشید

• Like 10
لینک به دیدگاه

حزب الهی تا وقتی که برای خودش یه سری اصول داره و تحت هر شرایطی بهش پایبنده دگم به حساب میاد

نه تنها حزب الهی بلکه هر انسان اصول باور دیگری.

"من به بد و خوب دگم بودن کاری ندارم."

بحث انعطاف پذیری توی انسانهای دگم محلی از اعراب نداره. "چون اصول تغییرناپذیر هستند."

ما این رفتار رو توی پان ها یا ناسیونالیست ها هم به وفور مشاهده می کنیم.

انسانهای اصولگرا معمولا دو سر پاره خط گیر میکنند و به صورت "دوقطبی" فکر میکنند."خوب" و "بد"، "بهشت" و "جهنم"، "خدا" و "شیطان"، "سیاه" و "سفید"، "کافر" و "دین دار". این انسان روی عقاید خودش "تعصب" داره و بطور عام "نظر مخالف" رو برنمیتابه.

اما انسانی که دگم نیست به Principles اعتقاد داره. که توی فارسی میتونیم اسمش رو بذاریم "موازین" (و متاسفانه اصول ترجمه شده) . این انسان به رفتارهای مکان و زمان محور اعتقاد داره و تعصب براش بی معنی هست. کما اینکه چیز سفت و سختی هم توی ذهنش وجود نداره که بشه قلقلکش داد.

و صد البته در همین تفکر هم چیزی داریم به نام "نسبیت رادیکال" که در هر صورت به نسبیت اعتقاد داره که این خودش نشون دهنده یک نوع "اصل" هست. این انسان به یک طیف فکری از انسان ها اعتقاد داره.

اما خب به قول مارکس خاصیت مدرنیته اینه که توش "هرچه سخت و استوار است، دود می شود و به هوا میرود"

و صد البته به خاطر همین قضیه جامعه ی دین باور در برابر مفاهیمی مثل آزادی های مختلف مثل آزادی همجنسگرایان، آزادی زنان در حجاب داشتن، آزادی ابراز عقاید ضد دین، آزادی انتشار و ... به شدت مقاومت می کنه، چون جامعه ی دین باور یک جامعه دگم هست، چون همه ی این ها برخلاف اصولشه.

(پ.ن: یک تحلیل کاملا شخصی بود. این چیزها فقط اظهار نظره و به خوب و بد ماجرا کاری نداره! انسانهای دگم و انسانهای انعطاف پذیر هر دو برای جامعه مفید هستند! باور کنید!)

• Like 8
لینک به دیدگاه
حزب الهی تا وقتی که برای خودش یه سری اصول داره و تحت هر شرایطی بهش پایبنده دگم به حساب میاد

نه تنها حزب الهی بلکه هر انسان اصول باور دیگری.

"من به بد و خوب دگم بودن کاری ندارم."

بحث انعطاف پذیری توی انسانهای دگم محلی از اعراب نداره. "چون اصول تغییرناپذیر هستند."

ما این رفتار رو توی پان ها یا ناسیونالیست ها هم به وفور مشاهده می کنیم.

انسانهای اصولگرا معمولا دو سر پاره خط گیر میکنند و به صورت "دوقطبی" فکر میکنند."خوب" و "بد"، "بهشت" و "جهنم"، "خدا" و "شیطان"، "سیاه" و "سفید"، "کافر" و "دین دار". این انسان روی عقاید خودش "تعصب" داره و بطور عام "نظر مخالف" رو برنمیتابه.

اما انسانی که دگم نیست به Principles اعتقاد داره. که توی فارسی میتونیم اسمش رو بذاریم "موازین" (و متاسفانه اصول ترجمه شده) . این انسان به رفتارهای مکان و زمان محور اعتقاد داره و تعصب براش بی معنی هست. کما اینکه چیز سفت و سختی هم توی ذهنش وجود نداره که بشه قلقلکش داد.

و صد البته در همین تفکر هم چیزی داریم به نام "نسبیت رادیکال" که در هر صورت به نسبیت اعتقاد داره که این خودش نشون دهنده یک نوع "اصل" هست. این انسان به یک طیف فکری از انسان ها اعتقاد داره.

اما خب به قول مارکس خاصیت مدرنیته اینه که توش "هرچه سخت و استوار است، دود می شود و به هوا میرود"

و صد البته به خاطر همین قضیه جامعه ی دین باور در برابر مفاهیمی مثل آزادی های مختلف مثل آزادی همجنسگرایان، آزادی زنان در حجاب داشتن، آزادی ابراز عقاید ضد دین، آزادی انتشار و ... به شدت مقاومت می کنه، چون جامعه ی دین باور یک جامعه دگم هست، چون همه ی این ها برخلاف اصولشه.

(پ.ن: یک تحلیل کاملا شخصی بود. این چیزها فقط اظهار نظره و به خوب و بد ماجرا کاری نداره! انسانهای دگم و انسانهای انعطاف پذیر هر دو برای جامعه مفید هستند! باور کنید!)

نیوترون جان یه کمی از موضوع تاپیک دور شدین

من نمیگم شما مهر تایید زدین بر صفر و یک یا سیاه سفید بودن دین و مخصوصا دین اسلام..

ولی میگم ژورنالهایی که در مورد منطق فازی دین اسلام و قرآن هست رو هم مطالعه کنید..

خواستم مطالبی در این مورد بنویسم دیدم هم تاپیک منحرف میشه هم اطلاعاتم کم و ناقص...

• Like 4
لینک به دیدگاه

بحث به نظرات رادیکالی کشیده شده و نمیشه در موردش بحث کرد!!

استبداد فکری را حداقل به الیگارشی بدهیم تا اندکی روشن فکر تر باقی بمانیم! مونارشی پیشکش

• Like 3
لینک به دیدگاه
نیوترون جان یه کمی از موضوع تاپیک دور شدین

من نمیگم شما مهر تایید زدین بر صفر و یک یا سیاه سفید بودن دین و مخصوصا دین اسلام..

ولی میگم ژورنالهایی که در مورد منطق فازی دین اسلام و قرآن هست رو هم مطالعه کنید..

خواستم مطالبی در این مورد بنویسم دیدم هم تاپیک منحرف میشه هم اطلاعاتم کم و ناقص...

اگر لینک مقالات رو بهم بدین ممنون میشم.

و البته یادمون باشه دگماتیسم یک مفهومه و قضاوت خوبی و بدیش بستگی داره به ذهن و پیشینه ذهنی خواننده در مورد دگماتیسم.

اینکه ادیان افراد رو به تفکر صفر و یکی تشویق کرده اند یا خیر، رو میتونیم توی یه تاپیک دیگه پیگیری کنیم. که بحث هم منحرف نشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من به معمولی ومعتدل رای دادم؛:w16:

چون خیلی با این افراد آشنایی دارم؛ و تو اطرافیان حزب اللهی داریم؛ هیچ خشونتی ازشون تاحالا ندیدم:ws52: منزوی و گوشه گیر هم ندیدم:ws52:؛ این مورد تو همه گروه ها هستش؛ از طرفی اون غیر قابل انعطاف ! جالبه ؛ مگه آدمایی که حزب اللهی نیستن خیلی قابل انعطافن؟! :ws3:تا اینجا که من دیدم ربطی به حزب اللهی و نبودنش نداره و به شخصیت و ذات طرف بستگی داره که جنبه داشته باشه یا نه!!!:w16:

به هر حال؛ یک فرد حزب اللهی یک شخص عادیه و هیچ فرقی با دیگران نداره، به جز عده ای که به دلایل دیگری خودشون رو به حزب الله بودن میزنن:a030:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...