رفتن به مطلب

دیدنی هایی از دو جنسه ها

رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟

• 25
    • 5
    • 0
    • 2

ارسال های توصیه شده

البته درسته حق زندگی کردن دارن ولی همین حرکات زننده باعث میشه دید جامعه به این افراد عوض بشه من که جای فامیلتون بودم عذر خواهی میکردم با اجازه صاحب آرایشگاه پرتش میکردم بیرون نه به خاطر دو جنسه بودنش به خاطر رفتار ناشایستش تو جامعه

حالا یه داستانی واسه یکی از دوستام پیش اومده بود طرف پسر بوده از قیافه دوستم خوشش اومده بهش پیشنهاد داده بیاد روزانه باهاش رابطه برقرار کنه هر روزم 100 تومن بریزه به حسابش

با رفیقم حساب کردیم اگه 6 ماه پیش رفته بوده الان یه پژویی چیزی داشت البته تعطیلاتم اگه میرفت:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

البته درسته حق زندگی کردن دارن ولی همین حرکات زننده باعث میشه دید جامعه به این افراد عوض بشه من که جای فامیلتون بودم عذر خواهی میکردم با اجازه صاحب آرایشگاه پرتش میکردم بیرون نه به خاطر دو جنسه بودنش به خاطر رفتار ناشایستش تو جامعه

حالا یه داستانی واسه یکی از دوستام پیش اومده بود طرف پسر بوده از قیافه دوستم خوشش اومده بهش پیشنهاد داده بیاد روزانه باهاش رابطه برقرار کنه هر روزم 100 تومن بریزه به حسابش

با رفیقم حساب کردیم اگه 6 ماه پیش رفته بوده الان یه پژویی چیزی داشت البته تعطیلاتم اگه میرفت:ws3:

میدونستی اگه یک سری قواعد رو رعایت نکنن، ایدز میگیرن؟hanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

به هیچ وجه کسی حق نداره به همجنس خواه ها بگه مریض! این حتی ناهنجاری جنسی هم دیگه حساب نمیشه! بیماری هم نیست که با روانپزک درمان بشه! باید قبول کنید همچین سلیقه ای هم هست! این که ازشون میترسمو بدم میاد و اینا توهینه کاملا! یکی سس کچاپ دوس داره یکی مایونز یکی فرانسه! به خاطره سلیقه آدما نمیشه بهشون توهین کرد!‌ چون شما کچاپ دوس داری دلیل نمیشه کسی که فرانسه دوس داره رو خطر تلقی کنی! اگه به سلیقه این آدما احترام قائل بشن و بتونن زندگی نرمالشون رو داشته باشن هیچ اتفاق عجیبی رخ نخواهد داد!

و هر کسی هم اختیار خودش رو داره؛ یکی میخواد لخت شه همه ببینن شما دوس نداری نبین نمیتونی از جایی پرتش کنی بیرون :banel_smiley_4:

:icon_razz:

در نهایت من خودم کاملا جنس مونث خواه هستم جهت اطلاع :banel_smiley_4::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مطمئنی نظرات بچه هارو کامل خوندی؟:ws37:

هرکسی یه نظری داره.......... ونظرات شما هم کاملا متین..........

اما شرمنده اینو میگم، فرض کن دوست شما (که پسره) هم بخواد باشما وهم با خواهر شما رابطه برقرار کنه.........

چه حسی بهت دست میده؟ آیا بازهم تائیدش میکنی؟

من اینجوری دسته بندی کردم، و با گروه سوم به شدت مخالفم................، دلیلم هم تو نقل قولم نوشتم...........:ws37:

1.فرادی که از لحاظ جسمی مشکلی ندارند،ولی از لحاظ روحی جنسیت خود را نمی پذیرند،درصورت دختر بودن میل به پسر شدن وبالعکس.

2. افرادی که از لحاظ جسمی جنسیتشان مشخص نیست........

(منظور این هستش که این افراد ،آلت تناسلیشان نه زن است ونه مرد،که باعمل جراحی این مشکل رفع خواهد شد واین افراد تا عمل نکنند نمیتونن ازدواج کنند.)

3. شاید اشتباه باشه،این افراد رو در دسته افراد دوجنسه قرار داد ، اما برخی افراد جنسیتشان مشخص است،اما هم میل به ارتباط با جنس مخالف خود وهم میل به ارتباط با جنس موافق خود دارند.

(من از اینگونه افراد به شدت واهمه دارم،چون دسته اول ودوم ،تکلیفشون مشخص هستش،اما این گونه افراد خیر......خطر اینگونه افراد به مراتب بالا هستش،هرچند تعدادشان کم باشه،چون این افراد خیلی راحتر میتوانند ، اختلافات وجدایی در خانواده هارو بیشتر کنند.)

هرچند این حالت یک مشکل روحی محسوب میشه...

با دونفر از این افراد صحبتی داشتم، هردو دختر بودند ، وقتی که گفتند از این ارتباط لذت میبرند،بهشون گفتم: چطور شما میتونین هم با یک پسر و هم با یک دختر ارتباط جنسی داشته باشین؟!!! پاسخ هردونفر: امتحان کن ،لذت بخشه!!!!!!!!! w58.gif w58.gif

بعد این حرف دیگه چیزی نگفتم وخودم رو ازشون دور کردم،چون نمیتونستم تفکر این افراد که به نظر من مریض روحی هستند رو عوض کنم.

و هر کسی هم اختیار خودش رو داره؛ یکی میخواد لخت شه همه ببینن شما دوس نداری نبین نمیتونی از جایی پرتش کنی بیرون :banel_smiley_4:

درمورد این نوشتتون هم بگم، دقیقا این موضوع رو نوشتم که بگم باید قبولشون کنیم، اما چه بخوایم چه نخوایم یه سری از این مسائل کم کم با این گونه رفتارها در جامعه عادی ، و بلکه یک کار طبیعی تلقی میشه..............

ارزش ها با هم متفاوته..............:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مطمئنی نظرات بچه هارو کامل خوندی؟:ws37:

هرکسی یه نظری داره.......... ونظرات شما هم کاملا متین..........

اما شرمنده اینو میگم، فرض کن دوست شما (که پسره) هم بخواد باشما وهم با خواهر شما رابطه برقرار کنه.........

چه حسی بهت دست میده؟ آیا بازهم تائیدش میکنی؟

من اینجوری دسته بندی کردم، و با گروه سوم به شدت مخالفم................، دلیلم هم تو نقل قولم نوشتم...........:ws37:

درمورد این نوشتتون هم بگم، دقیقا این موضوع رو نوشتم که بگم باید قبولشون کنیم، اما چه بخوایم چه نخوایم یه سری از این مسائل کم کم با این گونه رفتارها در جامعه عادی ، و بلکه یک کار طبیعی تلقی میشه..............

ارزش ها با هم متفاوته..............:ws37:

الان بیشتر شبیه اینه که فحش داده باشین تا اینکه بحث کنین! چه ربطی به خواهر من داره؟!! چه ربطی به خود من داره؟!! مگه با هرکسی دوست شی باید جنبه س.کسی داشته باشه حتما؟!!‌ مگه دو جنس خواه ها وحشین که هرکی نزدیکشون بود زن و مرد بخوان س.کس کنن باهاش؟!! مگه وقتی من با یه گی دوست باشم یعنی من و اون آره؟!!

ببینید سلیقه جنسی به خودی خود نمیتونه بد باشه! یکی چه مرد چه زن با زن ها ارضا میشه یکی با مردا یکی با هردو! اگه اینها رو درک بکنیم که این فقط سلیقه هست و بیماری نیست دست خودشون هم نیست، مسخرشون نکنیم، ازشون بدمون نیاد، تردشون نکنیم، سلیقه جنسیشون تبدیل به عقده جنسی نمیشه و اون خطراتی که شما فکر میکنین به وجود نخواهد اومد.

اینکه شما میگید با گروه سوم مخالفی انگار میگی با سیاه پوستا مخالفم! همونطور که رنگ پوست دست خود آدم نیست فانتزی های س.کسی آدما هم حاصل سالها تاثیر پذیری از محیط و سبک زندگی شخصیت آدما هست و انقدر هم قوی هست که از اعتقادات آدما جلو میزنه که با وجود اغتقاد قلبی به اینکه میبرنش جهنم و الانم تو این دنیا اعدامش میکنن دست به این کار میزنه! و س.کس دقیقا مثل غذا خوردن انقدر حق هر آدمی هست که نتونیم ازش بخوایم چون ما از این نوع بدمون میاد سرکوبش بکنه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه هم اتاقی داشتم تو خوابگاه که دوجنسی بود.

اون موقع فقط صداش کلفت بود،

زیاد شبیه پسرا نبود.

سال بعد که من از خوابگاه اومدم بیرون، دیگه خبری ازش نداشتم تا 4ماه پیش (قبل تابستون)...:icon_pf (34):

رفتم خونه ی یکی از دوستام دیدم اونجاست.

دیگه دختر نبود:banel_smiley_52:

اسمشم عوض کرده بود حتی...:icon_redface:

اومد جلو دست داد ،منم مجبور شدم...:icon_pf (34):

ولی خیلی از وضعیتی که داشت ناراحت بود.

میگفت همه یجوری نیگام میکنن.

دلم واسش سوخت:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من باید با این افراد تا حد توان طبیعی برخورد بشه چراکه خلقت این چنین اونا دسته خودشون نبوده و خودشون این شرایط رو برای خوشون به وجود نیاوردن.....اونا اینجوری آفریده شدن......:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه ربطی به خواهر من داره؟!! چه ربطی به خود من داره؟!! مگه با هرکسی دوست شی باید جنبه س.کسی داشته باشه حتما؟!!‌ مگه دو جنس خواه ها وحشین که هرکی نزدیکشون بود زن و مرد بخوان س.کس کنن باهاش؟!! مگه وقتی من با یه گی دوست باشم یعنی من و اون آره؟!!

من کی گفتم وحشین!!!!!!!!!!! یا نه فحش دادم!!!!! عجب!!!w58.gif

همونطور که گفتم ارزشها با هم متفاوته............

از نظر شما این افراد مشکلی ندارن، اما از نظر من دارند.............:ws37:

بینید سلیقه جنسی به خودی خود نمیتونه بد باشه! یکی چه مرد چه زن با زن ها ارضا میشه یکی با مردا یکی با هردو! اگه اینها رو درک بکنیم که این فقط سلیقه هست و بیماری نیست دست خودشون هم نیست، مسخرشون نکنیم، ازشون بدمون نیاد، تردشون نکنیم، سلیقه جنسیشون تبدیل به عقده جنسی نمیشه و اون خطراتی که شما فکر میکنین به وجود نخواهد اومد.

اینکه شما میگید با گروه سوم مخالفی انگار میگی با سیاه پوستا مخالفم! همونطور که رنگ پوست دست خود آدم نیست فانتزی های س.کسی آدما هم حاصل سالها تاثیر پذیری از محیط و سبک زندگی شخصیت آدما هست و انقدر هم قوی هست که از اعتقادات آدما جلو میزنه که با وجود اغتقاد قلبی به اینکه میبرنش جهنم و الانم تو این دنیا اعدامش میکنن دست به این کار میزنه! و س.کس دقیقا مثل غذا خوردن انقدر حق هر آدمی هست که نتونیم ازش بخوایم چون ما از این نوع بدمون میاد سرکوبش بکنه!

من دلیل خودم رو دارم شما هم همینطور ...........، سوال پرسیدم که جواب بدین،دلیلم نمیشه من قانع بشم یا شما قانع بشی......

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان دوستان من توجه کنید

اینجا داریم منطقی بحث میکنیم حامد جان ممکن من بعضی وقتا نظرات شخصی مو بگم وای اصلا قصد توهین به هیچ کسی رو نداریم

ببینید این مسئله که میگی مثل سس مایونزه یه مثال بیربط بود

اگر این نظرته یکی سس هزار جزیره مهرام رو دوست داره میخواد با محارم خودشم س ک س کنه به نظرت بازم بهش باید این حق رو بدیم که بخواد سس مورد علاقه اش رو انتخاب کنه؟؟

نه ببین یه سری از این انتخاب ها از زیاده خواهی زیاده

یه سری از دسترسی نداشتن به جنس مخالف در زمان نیاز و کشیده شدن طرف به همجنس خود به دلیل در دسترس بودن و محدودیت کمتره

من بارها گفتم اگر دو جنسه ای دچار این رفتارها بشه کسی نمیتونه بهش ایراد بگیره اما اینکه بیاد عریانی کنه چون آزاد این یه چیز مسخره ایه این فرد دیگه نیازشو تنها میخواد از طریق س ک سبرطرف کنه اصلا فرقی هم نداره چه زن کامل بود چه مرد کامل این حرکت ناپسنده از اول بشر ناپسند بوده تا آخرشم باید باشه یه سری چیزها حریم داره وگرنه مریض نبودن که برگ ببندن به خودشون:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان دوستان من توجه کنید

اینجا داریم منطقی بحث میکنیم حامد جان ممکن من بعضی وقتا نظرات شخصی مو بگم وای اصلا قصد توهین به هیچ کسی رو نداریم

ببینید این مسئله که میگی مثل سس مایونزه یه مثال بیربط بود

اگر این نظرته یکی سس هزار جزیره مهرام رو دوست داره میخواد با محارم خودشم س ک س کنه به نظرت بازم بهش باید این حق رو بدیم که بخواد سس مورد علاقه اش رو انتخاب کنه؟؟

نه ببین یه سری از این انتخاب ها از زیاده خواهی زیاده

یه سری از دسترسی نداشتن به جنس مخالف در زمان نیاز و کشیده شدن طرف به همجنس خود به دلیل در دسترس بودن و محدودیت کمتره

من بارها گفتم اگر دو جنسه ای دچار این رفتارها بشه کسی نمیتونه بهش ایراد بگیره اما اینکه بیاد عریانی کنه چون آزاد این یه چیز مسخره ایه این فرد دیگه نیازشو تنها میخواد از طریق س ک سبرطرف کنه اصلا فرقی هم نداره چه زن کامل بود چه مرد کامل این حرکت ناپسنده از اول بشر ناپسند بوده تا آخرشم باید باشه یه سری چیزها حریم داره وگرنه مریض نبودن که برگ ببندن به خودشون:banel_smiley_4:

دعوا نکردیم که داداش بحث میکنیم دیگه :ws3:

ولی من اعتقاد دارم یه چیزی به اسم حریم خصوصی دارم، الان تو بفهمی همسایتون با محارم خودش رابطه داره (رابطه دو طرفه ها نه زوری!) میگیری میزنیش یا شیشه های خونش رو میشکنی؟ شاید من و تو از یه چیزی خوشمون نیاد و تا حد مرگ ازش نفرت داشته باشیم ولی نمیتونیم تو زندگی خصوصی افراد دخالت کنیم، نمیتونیم به کسی بگیم تو خونت چرا این کار رو میکنی یا چرا فانتزی س.کسیت خوردن مدفوع هست! یا چرا تو یه مجلس خصوصی لخت شدی یا چون فیلم خصوصیش رو دادی بیرون هرجایی دیدیمش بزنیمش که! منم دید خوبی نسبت به کسی که خودش رو لخت میکنه فیلمش رو با افتخار نشون همه میده ندارم ولی بیشترین کاری که میتونم بکنم اینه که باهاش دوست نشم، دیگه بیشتر از این کاری نمیتونم بکنم، خیلی از این کارای عجیب غریب هست که اکثر آدما از این کارا بدشون میاد ولی باید به آداما این آزادی رو داد تا جایی که موجب سلب آزادی دیگران نشن از زندگی خودشون لذت ببرن:icon_redface:

البته الان ما داریم در مورد ایده آل ها و باور هامون حرف میزنیم از حرف تا عمل خیلی راهه:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ما یکی از اشنامون اولش مرد بود عمل کرد زن شد:hanghead:من مشکلی ندارم باهاش حرف میزنم اما تو دلم ازش میترسم (نمیدونم چرا)

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

ما یه رئیس داشتیم گِی بود....

اینقدر این پسر خوبی بود که حد نداشت و همه هم دوسش داشتن. نه دلسوی بود نه چیز دیگه ...فقط یه انسان بود همین. خب ذاتش اینجوریه...خودش که نخواسته...ژنتیکشه.

یعنی عین پسرای معمولی با آدم برخورد می کرد.... ما تو 4-5 ماهی که باهاش کار کردیم کوچکترین برخورد زننده ای ازش ندیدیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...