رفتن به مطلب

دیدنی هایی از دو جنسه ها

رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟

• 25
    • 5
    • 0
    • 2

ارسال های توصیه شده

:ws3:

داوود جان یه ویرایش بزن پست رو فهمیدم منظورت رو دقیقا:a030: پس نمیشه عکس ها رو قرار داد بهمین اکتفا کنیم

یه سوال میخوام بدونم این افراد میتونن صاحب فرزند بشن یعنی قدرت باروری دارند؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

داوود جان یه ویرایش بزن پست رو فهمیدم منظورت رو دقیقا:a030: پس نمیشه عکس ها رو قرار داد بهمین اکتفا کنیم

یه سوال میخوام بدونم این افراد میتونن صاحب فرزند بشن یعنی قدرت باروری دارند؟

من ویرایش کردم

اگه میشه تو هم نقل قولتو بردار که متنش نیوفته

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسر همسایه ما دو جنسه بود بعد از 21 سال تغییر جنسیت داد الانم خیلی از این قضیه خوشحاله:w16:

چون تو اون دوران فقط زجر میکشید و به خاطر احساساتش مسخره میشد ولی الان خیلی موفق و خوشبخته

رفتارم باهاشون یکم متفاوته چون واقعا برام سخته مثل دیگران ببینمشون ولی سعی میکنم باهاشون رو به رو نشم تا متوجه تغییر رفتارم نشن

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود

نكته ي نخست:

تيتر را اصلا دوست ندارم

يعني چه ديدني هايي در مورد دو جنسه ها؟مگر موزه است؟يا شهر فرنگ؟

دوست داري يك نفر تيتر بزند :ديدني هايي در مورد آتروس؟

نكته ي دوم:

تعريف هاي شما از واژگان هموسكشوال/ترنسكشوال/دو جنسه داراي اختلاط شديد است و نياز هست ابتدا اين تعريف ها را در ذهن خود اصلاح كنيد:

هموسكشوال:هم جنس گرا :به فردي گفته مي شود كه از نظر جسمي و روحي داراي شخصيت جنسي يكساني است .اما از نظر وابستگي عاطفي به جنس موافق خود تمايل دارد (دقت كنيد كه س.ك.س مسله ي فرعي يك رابطه ي عاطفي محسوب مي شود )

ترنسكشوال:ترنس: به فردي گفته مي شود كه جنسيت جسمي او با جنسيت روحي و فكري او در تضاد است و همخواني ندارد.اين افراد همواره در نهان خود خود را فردي متعلق به جامعه ي جنسي مقابل مي دانند به همين دليل در مسايل روحي و جنسي به هم جنس خود(از نظر فيزيكي ) گرايش دارند

دوجنسه ها:به افرادي اطلاق مي شود كه بطور هم زمان داراي اندام هاي جنسي مردانه و زنانه هستند .برتري ظاهري در اين افراد بسته به ميزان برتري ژن هاي مردانه يا رنانه در ايشان دارد و مي توانند از ظاهري كاملا مردانه تا ظاهري كاملا زنانه داشته باشند.

با اين توضيحات مختصر مي بينيم كه شما در جاي جاي اين تاپيك به كرات اين سه قشر را به جاي هم فرض كرده ايد و لذا ارزش تاپيك را به صفر متمايل ساخته ايد

نكته ي سوم:

هموسكشوال ها و ترنسكوشال ها بيمار نيستند بلكه جوامع كوچكتر جنسي هستند كه در كنار بايسكشوال ها و استريت ها 4 جامعه ي جنسي را تشكيل مي دهند.

اما دوجنسه ها به علت عدم پذيرش جوامع و نيز در بسياري از موارد بروز حالاتي كه ماحصل تداخلات ژنتيكي ايشان است گرايش شديد به تبديل شدن به فردي تك جنسي دارند .البته اكثر اين افراد قدرت باروري ندارند.

در كشور هايي مانند ايران كه محدوديت هاي شديد رفتاري براي ترنسكشوال ها برقرار است و اين قشر نمي توانند آزادانه آنطور كه مي خواهند رفتار كنند و لباس بپوشند درخواست براي تغيير جنسيت در اين افراد نيز بالا هست.البته ذكر اين نكته بد نيست كه حتي در ايران نيز افرادي كه داراي كارت هاي ترنسكشوالي از مجامع پزشكي و نظامي هستند مي تواند تا حدودي خود را از تيغ حكومت دور نگه دارند .

در مورد هموسكشوالي يا همجنسگرايي و تفاوت آن با هم جنس بازي

هموسكشوال ها افرادي هستند كه ذاتا دارايگرايش به همجنس هستند و با جلسات رفتار درماني و حتي دارو درماني و يا روش هايي مانند اشعه درماني و پرتو درماني و... تغييري در اين گرايش ايجاد نمي شود.

اين افراد چون در ذات چنين هستند ايرادي بر ايشان وارد نيست.اما هم جنس بازي كه در بسياري از مكاتب از آن نهي شده در واقع ارتباط جنسي يك فرد دگرجنس گرا با همجنس خود و صرفا براي تخليه ي جنسي است.براي اين منظور معمولا از نوجوانان و جوانان با روي زيبا سو استفاده مي شود و معمولا با نوعي اعمال فشار و زور همراه است.اين عمل در تمام كشور هايي كه حتي همجنسگرايي به رسميت شناخته شده است نيز جرم محسوب مي شود .

نكته ي بعدي:

سلامت باشيد:icon_gol:

• Like 16
لینک به دیدگاه
درود

نكته ي نخست:

تيتر را اصلا دوست ندارم

نكته ي دوم:

تعريف هاي شما از واژگان هموسكشوال/ترنسكشوال/دو جنسه داراي اختلاط شديد است و نياز هست ابتدا اين تعريف ها را در ذهن خود اصلاح كنيد:

هموسكشوال:هم جنس گرا :به فردي گفته مي شود كه از نظر جسمي و روحي داراي شخصيت جنسي يكساني است .اما از نظر وابستگي عاطفي به جنس موافق خود تمايل دارد (دقت كنيد كه س.ك.س مسله ي فرعي يك رابطه ي عاطفي محسوب مي شود )

ترنسكشوال:ترنس: به فردي گفته مي شود كه جنسيت جسمي او با جنسيت روحي و فكري او در تضاد است و همخواني ندارد.اين افراد همواره در نهان خود خود را فردي متعلق به جامعه ي جنسي مقابل مي دانند به همين دليل در مسايل روحي و جنسي به هم جنس خود(از نظر فيزيكي ) گرايش دارند

دوجنسه ها:به افرادي اطلاق مي شود كه بطور هم زمان داراي اندام هاي جنسي مردانه و زنانه هستند .برتري ظاهري در اين افراد بسته به ميزان برتري ژن هاي مردانه يا رنانه در ايشان دارد و مي توانند از ظاهري كاملا مردانه تا ظاهري كاملا زنانه داشته باشند.

با اين توضيحات مختصر مي بينيم كه شما در جاي جاي اين تاپيك به كرات اين سه قشر را به جاي هم فرض كرده ايد و لذا ارزش تاپيك را به صفر متمايل ساخته ايد

نكته ي سوم:

هموسكشوال ها و ترنسكوشال ها بيمار نيستند بلكه جوامع كوچكتر جنسي هستند كه در كنار بايسكشوال ها و استريت ها 4 جامعه ي جنسي را تشكيل مي دهند.

اما دوجنسه ها به علت عدم پذيرش جوامع و نيز در بسياري از موارد بروز حالاتي كه ماحصل تداخلات ژنتيكي ايشان است گرايش شديد به تبديل شدن به فردي تك جنسي دارند .البته اكثر اين افراد قدرت باروري ندارند.

در كشور هايي مانند ايران كه محدوديت هاي شديد رفتاري براي ترنسكشوال ها برقرار است و اين قشر نمي توانند آزادانه آنطور كه مي خواهند رفتار كنند و لباس بپوشند درخواست براي تغيير جنسيت در اين افراد نيز بالا هست.البته ذكر اين نكته بد نيست كه حتي در ايران نيز افرادي كه داراي كارت هاي ترنسكشوالي از مجامع پزشكي و نظامي هستند مي تواند تا حدودي خود را از تيغ حكومت دور نگه دارند .

هموسكشوال ها افرادي هستند كه ذاتا دارايگرايش به همجنس هستند و با جلسات رفتار درماني و حتي دارو درماني و يا روش هايي مانند اشعه درماني و پرتو درماني و... تغييري در اين گرايش ايجاد نمي شود.

اين افراد چون در ذات چنين هستند ايرادي بر ايشان وارد نيست.اما هم جنس بازي كه در بسياري از مكاتب از آن نهي شده در واقع ارتباط جنسي يك فرد دگرجنس گرا با همجنس خود و صرفا براي تخليه ي جنسي است.براي اين منظور معمولا از نوجوانان و جوانان با روي زيبا سو استفاده مي شود و معمولا با نوعي اعمال فشار و زور همراه است.اين عمل در تمام كشور هايي كه حتي همجنسگرايي به رسميت شناخته شده است نيز جرم محسوب مي شود .

نكته ي بعدي:

درود

نكته ي نخست:

تيتر را اصلا دوست ندارم

نكته ي دوم:

نكته ي سوم:

نكته ي بعدي:

ممنون از اطلاعات مفیدی که دادی دمت گرم کامل و جامع بود

خب داداش چیزی نبوده که بخوام دربارش مطلبی بخونم یعنی تو صرافت یادگیریش نبودم ولی با بوجود آمدن ماجرا جالب شد این بحث برام...

این مطلب زیرم از نوشته های قبلی خودت در آوردم:a030:

و مورد اخر اينكه من در نوشتارم از 4 لفظ استفاده كردم:

هموسكشوال يا همجنس گرا

بايسكشوال يا دو جنس كرا

دگر جنس گرا

و ترنسكشوال

ترنسكشوال به فردي اطلاق مي شود كه شخصيت جنسي فيزيكي او با شخصيت جنسي روحي و رواني او در تضاد است.يعني اگر چه در ظاهر و جسم داراي اندام هاي جنسي مردانه(يا زنانه ) هست اما از نظر روحي و رواني داراي شخصيت زنانه(مردانه) است .امروزه در اكثر كشور ها (از جمله ايران) براي تغيير جنسيت اين افراد و يكسان سازي جسم و روحشان برنامه هاي درماني و حمايتي وجود دارد.

هموسكشوال به فردي گفته مي شود كه از جنسيت فيزيكي خود ناراضي نيست و خود را در غالب همان جنسيتي كه دارد پذيرفته اما از نظر گرايش جنسي تمايلي به برقراري ارتباط با جنس مخالف ندارد .

راستی اگه یه تاپیک بزنی با عنوان دانستنی های آتروس خیلی هم خوشحال میشم اصلا حال میکنم:ws3:بزن دادا غمت نباشه:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون از اطلاعات مفیدی که دادی دمت گرم کامل و جامع بود

خب داداش چیزی نبوده که بخوام دربارش مطلبی بخونم یعنی تو صرافت یادگیریش نبودم ولی با بوجود آمدن ماجرا جالب شد این بحث برام...

این مطلب زیرم از نوشته های قبلی خودت در آوردم:a030:

و مورد اخر اينكه من در نوشتارم از 4 لفظ استفاده كردم:

هموسكشوال يا همجنس گرا

بايسكشوال يا دو جنس كرا

دگر جنس گرا

و ترنسكشوال

ترنسكشوال به فردي اطلاق مي شود كه شخصيت جنسي فيزيكي او با شخصيت جنسي روحي و رواني او در تضاد است.يعني اگر چه در ظاهر و جسم داراي اندام هاي جنسي مردانه(يا زنانه ) هست اما از نظر روحي و رواني داراي شخصيت زنانه(مردانه) است .امروزه در اكثر كشور ها (از جمله ايران) براي تغيير جنسيت اين افراد و يكسان سازي جسم و روحشان برنامه هاي درماني و حمايتي وجود دارد.

هموسكشوال به فردي گفته مي شود كه از جنسيت فيزيكي خود ناراضي نيست و خود را در غالب همان جنسيتي كه دارد پذيرفته اما از نظر گرايش جنسي تمايلي به برقراري ارتباط با جنس مخالف ندارد .

راستی اگه یه تاپیک بزنی با عنوان دانستنی های آتروس خیلی هم خوشحال میشم اصلا حال میکنم:ws3:بزن دادا غمت نباشه:w02:

هميشه منابع در مورد مواردي كه به نوعي تابو محسوب ميشوند كم هست و اگر هم هست با محدوديت هايي مواجه هست.

اين نه تقصير من نوعي هست نه ديگري.ولي ميشه با كمي پرس و جو اطلاعات رو بالا برد .

نظر كاملا شخصي من اين هست:اين افراد حق حيات دارند دقيقا برابر با من و تو و ديگران و بايد اين حق را محترم بشمريم.

تنها راه رعايت حقوق اين افراد هم شناخت نياز ها و درك شرايط اين ها هست .اينجوري نه تنها اين افراد رو به سمت و سوي نامناسب (تن فروشي /پارك دانشجو/زير پل كريم خان/پل كالج/هفت حوض/تنديس/گلديس و....)سوق نمي دهيم بلكه جلوي سو استفاده ي ديگران از اين وضع هم گرفته ميشه.

اين يك واقعيت هست كه كسي كه تن فروشي مي كنه خيلي خيلي كمتر از فردي كه تن خري مي كند خطرناك است.چون اولي از سر نياز و استيصال هست و دومي از سر خوشي و بي نيازي.

:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

بيشتر دلم براشون مي سوزه...منظورم حس ترحم نيست...طفلكيا دست خودشون نبوده كه خلقتشون اينطوريه.

اگه همچين گزينه اي بود بهش راي ميدادم:چون نمي تونم دركشون كنم ازشون فاصله مي گيرم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب این افراد یک نوع بیماری دارند من که حالم به هم نمیخوره یعنی چه حال به هم خوردن داره مگه ؟ چه ربطی داره آخه ؟ مگه جرمه ؟ پس ما چه آدمهایی هستیم ؟ من 2 جنسی میشناسم که هم در کسوت یک زن هست و شغلش راننده تریلر ! والله در برخورد باهاش هم نه چندشم میشه نه حالم بد میشه ! مگه اینها بندگان خدا نیستند ؟ این مشکل میتونست برای هر کدوم از ماها باشه اما به لطف خداوند نبوده ! یک بیمار حال به هم خوردن نداره ! اصولا این لفظ این نظر سینجی زشت هست ! حساب کنید یک فرد دوجنسی این نظر سنجی رو بخونه ! میدونید چقدر ناراحت میشه ؟ چقدر دلش میشکنه ؟ مگه جرمش چیه ؟ جز یک اختلال ژنتیکی ؟ پس انصاف ما آدمها کجا رفته ؟ پس کو اون همه داعیه بشر دوستی ما ؟ برای یک فرد دوجنسی این تایپیک جز تحقیر و ناراحتی چیزی نداره ! دل شکسته خطرناکه ! :a030: دل دله دوجنسی و تک جنسی هم نداره ! به نظر من آدم سالمی که غرور داره خودخواهی داره نیش زبون داره تهوو آوره کریه هست ! صورت و ظاهر چندش آورتره یا سیرت پلید و پست ؟ یه کم به خودمون بیایم :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خوب این افراد یک نوع بیماری دارند من که حالم به هم نمیخوره یعنی چه حال به هم خوردن داره مگه ؟ چه ربطی داره آخه ؟ مگه جرمه ؟ پس ما چه آدمهایی هستیم ؟ من 2 جنسی میشناسم که هم در کسوت یک زن هست و شغلش راننده تریلر ! والله در برخورد باهاش هم نه چندشم میشه نه حالم بد میشه ! مگه اینها بندگان خدا نیستند ؟ این مشکل میتونست برای هر کدوم از ماها باشه اما به لطف خداوند نبوده ! یک بیمار حال به هم خوردن نداره ! اصولا این لفظ این نظر سینجی زشت هست ! حساب کنید یک فرد دوجنسی این نظر سنجی رو بخونه ! میدونید چقدر ناراحت میشه ؟ چقدر دلش میشکنه ؟ مگه جرمش چیه ؟ جز یک اختلال ژنتیکی ؟ پس انصاف ما آدمها کجا رفته ؟ پس کو اون همه داعیه بشر دوستی ما ؟ برای یک فرد دوجنسی این تایپیک جز تحقیر و ناراحتی چیزی نداره ! دل شکسته خطرناکه ! :a030: دل دله دوجنسی و تک جنسی هم نداره ! به نظر من آدم سالمی که غرور داره خودخواهی داره نیش زبون داره تهوو آوره کریه هست ! صورت و ظاهر چندش آورتره یا سیرت پلید و پست ؟ یه کم به خودمون بیایم :a030:

آفرين بر تو باد:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
وقتی کشتمتون میفهمید :icon_pf (95): نامحسوس میمیرید :scared9:

من دوس دارم محسوس بمیررررررررررررم:w02:

در خودت چه جراتی دیدی این حرفو میزنی:banel_smiley_4:

جرات نبود که................جو گیر شدن بود:ws28:

جو گرفتش یه چیزی گفت:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابا ادعای بشیرت ادعای انسان دوستی چه خوبه حرفامون شعار نباشه چه ربطی داره نظر سنجی به توهین این نوع نظر سنجی ها عامیانه است همانطور که تو گزینه هام نوشتم عادی و مانند بقیه شما چرا محتوای تاپیک رو از ظاهر کلمات برداشت کردی که گفتی اگه بیاد یه دوجنسه این تاپیک رو ببینه ناراحت میشه؟

نه من اون همه سوال پرسیدم یه کدومش رو جواب دادی عمرا اصلا خونده باشید :ws37:

ببین تو نظر سنجی چند نفری به اون گزینه رای دادن اگر حق رو برای این افراد قبول داری واسه افرادی هم باید قبول داشته باشی که از این جور افراد بدشون بیاد بعد محتوی کلی تاپیک کلی بود نه صرفا اون افرادی که به دلیل ژنتیکی این مشکل یا بیماری رو دارن وگرنه رو این قشر 100 در 100 همه توافق دارن که دست خودشون نیست

روی صبحت با اون دسته از افرادی بود که بدون هیچ مشکلی این کارو انجام میدن

به هر حال از همه نظرات دوستان تشکر میکنم:icon_gol: ولی خواهشا اسپم هاتون رو ور دارید:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نمیدونم ممکنِ چه عکس العملی نشون بدم....یکم چندش آورِ..اما خوب اوونا هم که از عمد نخواستن که اینطوری باشن:(

اولین بار که یه دوجنسه دیدم چندین سالِ پیش بود....تو یه مرکز خرید رفته بودیم....دیدم یه دختره بدون حجاب با یه پسر داره راه میره!!w58.gif

اول تعجب کردم به شدت...اما بعد که از کنارش عبور کردم دیدم نه....یکم سیبیل دارهw58.gif و صورتش کمی به پسرا میزنه....اما به شدت ظریف بود...عینِ دخترا...hanghead.gif

فکر میکنم تنها راهش اینه که مثه یه آدم عادی به اوونا نگاه کنیم...شاید با این کار ، چیزی که جلومون میبینیم یکم تحملش بیشتر شه

• Like 6
لینک به دیدگاه
دست خودم نیست، نمی تونم مثلاً مثل یه خانوم یا آقا باهاشون رفتار کنم. صد البته باعث اذیتشون نمیشم ولی ازشون فاصله میگیرم.:icon_gol: اگه تو گزینه دوم جمله حالم از شون بهم میخوره رو ملایم تر مینوشتی به گزینه 2 رای میدادم.:icon_gol:
منم این نظرو دارم
  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

ببخشید که حرف هام طولانی هستش، به همین دلیل در دو پست نوشته هام رو قرار میدم.

تا به حال با این افراد روبه رو شدم ، اما واکنشم تعجب دربر داشته..........

اغلب این افراد اگر از لحاظ جسمی مشکل داشته باشند بروز نمیدهند واکثر ماها از نظر ظاهر قضاوت میکنیم.

یکی از دوستان amirgb همیشه با اطلاعات علمی خوبشون در تاپیک ها شرکت میکنند، دسته بندی خوبی از افراد رو دراختیار ما قرار دادند.........

دسته بندی من براساس دانسته هایم به 3گروه هستند( این دانسته به صورت دقیق نیستند، براساس مطالعات ومشاهداتم هستند):

1.افرادی که از لحاظ جسمی مشکلی ندارند،ولی از لحاظ روحی جنسیت خود را نمی پذیرند،درصورت دختر بودن میل به پسر شدن وبالعکس.

2. افرادی که از لحاظ جسمی جنسیتشان مشخص نیست........

(منظور این هستش که این افراد ،آلت تناسلیشان نه زن است ونه مرد،که باعمل جراحی این مشکل رفع خواهد شد واین افراد تا عمل نکنند نمیتونن ازدواج کنند.)

3. شاید اشتباه باشه،این افراد رو در دسته افراد دوجنسه قرار داد ، اما برخی افراد جنسیتشان مشخص است،اما هم میل به ارتباط با جنس مخالف خود وهم میل به ارتباط با جنس موافق خود دارند.

(من از اینگونه افراد به شدت واهمه دارم،چون دسته اول ودوم ،تکلیفشون مشخص هستش،اما این گونه افراد خیر......خطر اینگونه افراد به مراتب بالا هستش،هرچند تعدادشان کم باشه،چون این افراد خیلی راحتر میتوانند ، اختلافات وجدایی در خانواده هارو بیشتر کنند.)

هرچند این حالت یک مشکل روحی محسوب میشه...

با دونفر از این افراد صحبتی داشتم، هردو دختر بودند ، وقتی که گفتند از این ارتباط لذت میبرند،بهشون گفتم: چطور شما میتونین هم با یک پسر و هم با یک دختر ارتباط جنسی داشته باشین؟!!! پاسخ هردونفر: امتحان کن ،لذت بخشه!!!!!!!!! w58.gif w58.gif

بعد این حرف دیگه چیزی نگفتم وخودم رو ازشون دور کردم،چون نمیتونستم تفکر این افراد که به نظر من مریض روحی هستند رو عوض کنم.

........................................................................

همسر یکی از دوستانم،دراداره ناجا کار میکنه، میگفت: اینگونه افراد هرچند وقت یک بار دستگیر وبه اداره آورده میشن و با گذاشتن روانشناس سعی در رفع مشکلاتشون دارند........

وحتی عنوان میکرد،یک فیلم آموزش به افرادشون داده شده تا با دیدن اون فیلم،برخوردشون رو با این افراد عوض کنند.

یکی از روانشناس هایی که با اینگونه افراد صحبت میکرد عنوان کرد:

یکی از همین افراد ،هیچ نوع مشکلی برای سایر افراد جامعه ایجاد نکرده بود،بلکه به دلیل اینکه از لحاظ جنسی یک دوجنسه بود( در دسته دوم گروه بندی من قرار داشته)مشکلات بسیاری داشت، حتی بارها سعی در خودکشی داشته،عنوان میکرد:

من زمانی که مدرسه میرفتم، از اونجا که رفتارم کاملا دخترانه بودهمیشه مورد تمسخرپسران همکلاسیم بودم،هیچگاه عنوان نکردم که من جنسیتم مشخص نیست،چون به شدت از این موضوع خجالت میکشیدم،دوست داشتم کنار دختران دیگر درس بخونم، اما از لحاظ ظاهری بیشتر شبیه یک پسر بودم ،با احساسات دخترانه ورفتارهای دخترانه، به همین دلیل مجبور به ترک تحصیل شدم، و تا اول دبیرستان درس خوندم.........19سال زجر کشیدم، کسی درکم نکرد،مخارج عمل هم به شدت برای خانواده ام بالا بود وقادر به پرداخت آن نبودن..........چیکار باید میکردم؟

روانشناس گفت: باید دولت ومردم به این گونه افراد کمک کنند تا بتوانند مثل سایر افراد جامعه زندگی کنند و به آرزوها واهدافشون برسند......

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک سال پیش ، یکی از فامیل های نزدیکم، یک کلیپ دیده بود.

دراین کلیپ یک دختر در یک پارتی در هنگام رقص، تمام لباس های بالا تنه رو در آورده وبا افتخار با یک شلوار می رقصه...!!!

تا مدت ها این فامیل ما در تعجب بود چرا باید یک دختر اینکارو انجام بده و کلیپ خودشو پخش کنه؟؟! اما من بهش گفتم: خیلی افراد دوست دارن اینجوری جلب توجه کنند.

فامیل بنده آرایشگره، حدود 4ماه پیش در یکی از آرایشگاههای تهران مشغول به کار شد،یک هفته از شروع کارش گذشته بود، همون فرد که درکلیپ دیده بود رو درکمال ناباوری در آرایشگاه

دید...

گفت: اینقدر اون لحظه ترسیده بودم که یک لحظه غش کردم!!hanghead.gifhanghead.gif

من با تعجب پرسیدم: چرا خوب؟ مگه دختر نبود؟ ترس نداره که!!!

توصیفش کرد گفت: وقتی وارد شد، صدایی کلفت مردونه ای روشنیدم، با قیافه زنانه ودرشت و قد 2متر ........!!!

خلاصه اون روز به خاطر فامیل ما ، طرف رفت تا چند روز بعد اومد آرایشگاه.......

گفته بود: اون روز شما ترسیده بودی ،منم معذرت میخوام از این بابت........

بعد برای فامیلمون تعریف کرد: من یک پسر بودم، چندین جراحی زیبایی انجام دادم، و جراحی تغییر جنسیت.........هنوز دید افراد به من عوض نشده،مخصوصا خانم ها ازم دوری میکنن......... شاید هم حق داشته باشن، صدایی به این کلفتی با قیافه زنانه..........

فامیلمون تعریف میکرد: ایشون با افتخار کلیپش رو به بقیه نشون میده ومیگه این من هستما!!!

هر هفته میره آرایشگاه تا زیباتر جلوه کنه..........!!!(البته شاید برای من و بقیه غیر طبیعی باشه، اما باید اینجور افراد رو قبول کرد)

در آخر امیدوارم چه دید من وچه دید سایر افراد جامعه به اینگونه افراد عوض بشه ، چون این افراد( بیشتر دسته دوم) حق زندگی دارند............

از صبر حوصلتون ممنونم............ :icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...