رفتن به مطلب

دیدنی هایی از دو جنسه ها

رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. رفتارتون با دیدن و برخورد با این افراد چگونه است؟

• 25
    • 5
    • 0
    • 2

ارسال های توصیه شده

الان تو خودت رو جزو ما حساب کردی:w02:الان موضعت رو مشخص کن از قول دوجنسه ها که حرف نزدی:ws3:

آره یه چیزی تو مایه های فیلمheros:ws37:

زهر مار:ws28:

به تاپیک خودتم رحم نمیکنی :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلاملیکم .

من با یه همچین کسی برخورد داشتم چند روز .

خوابگاه یکی از دوستان . پسری که ظاهرا عمل کرده بود و دختر شده بود .

خیلی چیزا هست که باید در موردش بگم . سر فرصت البته .

همینقد بگم که متاسفانه ما شدیدا فقر فرهنگی در برخورد با هر چیز جدیدو به طور کل موضوع جدید داریم .

نحوه برخورد بچه ها رو و یادم نمیره . نهایتا اون دختر مجبور شد بره و آخرین حرفی که زد این بود :"از تنهایی خسته شدم"

جدا آدمهای تنهایی میشن در کل هرکسی بهشون میرسه تنها سو استفاده ازشون اولین فکریه که به نظرشون میاد

بماند که بعضیاشون تنها برای پول دست به این کار میزنن:banel_smiley_4: ولی در هر حال یه تناقضه که نیاز به قرهنگ سازی داره که از دولت های اسلامی بر نمیاد باید در کشورهای دیگر دنبال برخوردهای منطقی تر باشی:a030:

میلش اون دختر به پسرها چطور بود؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب قضیه همون کارست دیگه ؟؟؟ تو اگر ازت تقاضای رابطه از طرف این افراد بشه حاظری قبول کنی خودت به شخصه؟؟؟نگی آدمای زیادی هستن به من احتیاجی نیست فکر کن هیشکی نباشه تنخا تو باشی:w02:

من که گفتم نمیدونم اگر برخوردی داشته باشم باهاشون چ عکس العملی نشون میدم! فقط میدونم رفتارم معمولی نخواهد بود!!

بیشتر از اینکه اونا مشکل داشته باشن فکر کنم بیشتر ما مریضیم که نمیتونیم با این آدما کنار بیایم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من که گفتم نمیدونم اگر برخوردی داشته باشم باهاشون چ عکس العملی نشون میدم! فقط میدونم رفتارم معمولی نخواهد بود!!

بیشتر از اینکه اونا مشکل داشته باشن فکر کنم بیشتر ما مریضیم که نمیتونیم با این آدما کنار بیایم.

اتفاقا بر عکس. به نظر من رفتار عادی خواهی داشت ؟چرا نباید عادی باشه ؟

البته اگه اون هم رفتار خیلی unusually نداشته باشه .

ولی بذار اینو بگم این مساله و اون چیزایی که ما میدونیم اصلا اون چیزی نیست که در حقیقت هست .

• Like 7
لینک به دیدگاه
اتفاقا بر عکس. به نظر من رفتار عادی خواهی داشت ؟چرا نباید عادی باشه ؟

البته اگه اون هم رفتار خیلی unusually نداشته باشه .

ولی بذار اینو بگم این مساله و اون چیزایی که ما میدونیم اصلا اون چیزی نیست که در حقیقت هست .

والا نمیدونم اصلا! هیچ تصوری ندارم! خیلی کم دو جنسه تو زندگیم دیدم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوران دبیرستان که بودم بحث دو جنسه ها خیلی داغ بود نمی دونم چرا !

منم تو تئاتر شهر دیدم ولی عکس العمل خاصی نداشتم فقط برام عجیب و غم انگیز بود

اصلا مایل به دیدن این فیلم نیستم!

یکبار با یه دکتری که صبحت می کردم می گفت تو وجود همه تعدادی ژن از جنس مخالف وجود داره و میژان اون تو افراد مختلف متفاوته توی یه عده زیاد تره توی یه عده کم ولی این به این معنا نیست که اون شخص دو جنسه است

اگر این ژن ها از نظر رفتاری روی شخص تاثیر بذارن میشه با یکسری دوره های روان درمانی تعادل رو در شخص ایجاد کرد

از نظر فیزیکی هم تا از نظر جنسی تغییری با هم جنس ها نداشته باشه نمی شه گفت دو جنسه است

به نظر من توی ایران دوجنسه زیاد نیست بلکه مشکل روانی زیاده !

• Like 6
لینک به دیدگاه
من كه منظور از دو جنسي ها رو نمي دونم

كسي هست كه بگه چه ويژگي هايي دارن

منظورکسانی که دو جنس لباس میپوشن یه مدل لی یه مدل پارچه ای:w02:

ندیدی کسانی که تغییر جنسیت بدن از حالت مردونه به حالت زنونه تغییر کنن روندی مقل مایکل جکسون طی کنن ولی یکم بیشتر ازون خدا بیامرز آخه من چی جوری باید توضیح بدم :icon_pf (34):

شما فکر کن یه دختری تیریپ مردونه بزنه بعد بیوفته دنباله خانوما:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکرنکنم عکس العمل خاصی نشون بدم

بقول کهربا اگر مشکل روانی نداشته باشند و واقعا از نظر جسمی هم دوجنسه باشند خیلی سخته براشون سعی میکنم اگر برخورد داشتم خیلی غیرطبیعی نباشه..

دست خودشون نیست که

ولی از همجنس گراها بشدت پرهیز میکنم فرقی نداره جنسیتشون ... چون فکر میکنم بیشتر حالت روانی دارند تا مشکل ژنتیکی ...

به شدت ترسناکند .. و مریض مخصوصا توی ایران

فکرکنم با یه نمونهش برخورد داشتم خدا به دوستاشون صبر بده .. ( همجنس گرا منظورم هستها )

• Like 3
لینک به دیدگاه

من تا حالا با دوجنسه ها برخورد نداشتم ولی یه مستند در باره ترنس سکچوال ها دیدم که خیلی غم انگیز بود مخصوصا برخورد پلیش با این افراد خیلی وحشتناکه در ضمن بهد از عمل هم دیگه جایی بین خانواده هاشون نداشتن و مکانشون میشد کنار خیابون و کاسب حرفهای شده بودن

البته بعضی از اون ها مشکل هورمونی داشتم و بدن کاملا مرد بود ولی ذهنیت و دید زنانه داشتن این جور موارد واقعا راه حل دارن و میتونن با روان درمانی و بدون عمل جراحی به زندگی عادی برگردن ولی اونهایی که مشکل ژنتیک دارن باید هم جامعه و هم خانواده اون هارو درک کنن و از این بلاتکلیفی درشون بیارن یا جو جامعه جوری بشه که پذیرای این جور افراد هم باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه

البته من متوجه نشدم منظورت دقیقا دو جنسه ها بود و یا...

چون هستند اونهایی که از لحاظ جنسیتی مرد هستند ولی اصطلاحا بهشون میگن زنپوش! این نوعش بیشتر یه جور اختلال روانی هست که شخص با وجود اینکه جنسیتش مشخصه ولی تمایل داره ظاهرش مثل جنس مخالف باشه

راستش من تابحال برخورد نداشتم و امیدوارم نداشته باشم چون یه جورایی دلم میسوزه براشون.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اصلا برام مهم نیست!‌ خو یعنی چی فرضا من با یکی دوستم یا هر رابطه ای دارم چیکار به چیزش دارم! میخواد مذکر باشه یا مونث، البته 2جنسه ها 2 جورن، یکی با رفتار و احساسات زنانه و دوک با رفتار و احساسات مردانه، اگه زنانه باشه که اصلا تاثیری نداره، مردانه هم باشه یکم عجیب به نظر میاد فقط :ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بهترین آرایشگر اورمیه یه ترنس هست، اسمش فرشیده ملغب به گیز فرشید (فرشید دختره) حرکات و حرفاش کاملا زنانه هست، ولی هیچ تاثیری رو مشتریاش نذاشته:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوجنسه ها......... بهشون كه فكر ميكنم بشدت ناراحت ميشم

زماني كه واسه كنكور ميرفتم كتابخونه يه دختري بود كه ميگفتن پسره... طفلي هيچ كس سمتش نميرفت...همه ازش فاصله ميگرفتن:sigh:

برخورد ما هرچي باشه مطمئنا طبيعي نيست

ولي

فقط يكي بگه

گناه اونا چيه؟

قرباني طبيعت

قرباني اشتباه خدا(كه اسمشو ميذارن قدرت)

نميدونم

فقط متاثر ميشم

• Like 5
لینک به دیدگاه

من هرچی سرچ زدم عکسی غیر از اینا نیافتم حالا میشه فرق ترنس و دوجنسه رو بفرمایید:w02:

تا اونجایی که من میدونم افرادی که لباسهای جنس مخالف رو میپوشن میگن بهشون ترنس؟؟خب هدفشون از این کار چیه؟از لحاظ روانی دچار یه نوع بیگانگی جنسیتی هستن دیگه وگرنه چرا میل به زن نما شدن دارند ؟و ممکنه اشکال از همون ژن ها و هورمون ها باشه و نوعی دو جنسه محسوب میشن دیگه؟؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من هرچی سرچ زدم عکسی غیر از اینا نیافتم حالا میشه فرق ترنس و دوجنسه رو بفرمایید:w02:

تا اونجایی که من میدونم افرادی که لباسهای جنس مخالف رو میپوشن میگن بهشون ترنس؟؟خب هدفشون از این کار چیه؟از لحاظ روانی دچار یه نوع بیگانگی جنسیتی هستن دیگه وگرنه چرا میل به زن نما شدن دارند ؟و ممکنه اشکال از همون ژن ها و هورمون ها باشه و نوعی دو جنسه محسوب میشن دیگه؟؟:ws52:

دو جنسه ها __________________________________________________________:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...