Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ Kayson Company خو چیکار کنم چیزی که با k شروع شه پیدا نکردم 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خلاقیتت منو کشته yellow arches قوسهای زردرنگ با y چیزی به ذهنم نرسید 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ Kayson Company خو چیکار کنم چیزی که با k شروع شه پیدا نکردم جاااااااااااااااااااااااااااااااان؟کمپانی کیسون؟ منم حتما الان رو اصطلاح pme باید بگم SANATI PARS:ws28: SEWAGE SYSTEM سیستم اگوسازی 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ جاااااااااااااااااااااااااااااااان؟کمپانی کیسون؟ منم حتما الان رو اصطلاح pme باید بگم SANATI PARS:ws28: SEWAGE SYSTEM نخیرم فرقش تو اینه که تو داری تبلیغات میکنی ولی من نه!! بعدشم چیزی که با K شروع شه پیدا نکردم خو mixing machine expansion joint درز انبساط 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ حق با سیندیه thermoplastics مواد قابل ارتجاع 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ . half story نیم طبقه باز نوبت من که شد رسید به y:banel_smiley_4: مهندسین عزیز هر کس آخر کلمه انتخابیش y داشت لطفا یه حرف دیگه پیشنهاد بده...y معمولا حرف آخر ...خیلی کم پیش میاد به عنوان حرف اول بکار بره yard حیاط 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ DRIFT تغییر مکان جانبی نسبی طبقات 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ Dowel bar آرماتور ریشه یا انتظار 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ Rubble concrete بتن لاشه سنگی 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ engineer yea.its me.anthonio montana 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ engineer yea.its me.anthonio montana are you sure? oh yes dear engineer:ws3: reservoir مخزن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده