amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ درود يك مشكل هست از جانب كاربر هاو آن هم اين هست كه همه ما فكر مي كنيم در طي روز فقط ما گزارش داده ايم و انتظار داريم به محض حضور يك مدير به گزارش ما رسيدگي شود .د ر طي روز افراد متعددي نسبت به پست هايي كه بعضا مخالف ايشات و ديدگاه ايشان هست گزارش رد مي كنند و هر كدام از اين گزارش ها نياز به بررسي و رسيدگي دارد و اين زمان بر است و با توجه به سرعت اينترنت ايران نبايد انتظار داشت كه همه چيز خيلي سريع اتفاق بيافتد.ا از طرفي الزاما ديدگاه ما نسبت به يك پست يا تاپيك با ديدگاه مديريا يكسان نيست و اگر مي بينيم تغييري صورت نمي گيرد به معني عدم رسيدگي نيست. بهتر است كمي و تنها كمي صبر و حوصله به خرج دهيم . 8 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ دروديك مشكل هست از جانب كاربر هاو آن هم اين هست كه همه ما فكر مي كنيم در طي روز فقط ما گزارش داده ايم و انتظار داريم به محض حضور يك مدير به گزارش ما رسيدگي شود .د ر طي روز افراد متعددي نسبت به پست هايي كه بعضا مخالف ايشات و ديدگاه ايشان هست گزارش رد مي كنند و هر كدام از اين گزارش ها نياز به بررسي و رسيدگي دارد و اين زمان بر است و با توجه به سرعت اينترنت ايران نبايد انتظار داشت كه همه چيز خيلي سريع اتفاق بيافتد.ا از طرفي الزاما ديدگاه ما نسبت به يك پست يا تاپيك با ديدگاه مديريا يكسان نيست و اگر مي بينيم تغييري صورت نمي گيرد به معني عدم رسيدگي نيست. بهتر است كمي و تنها كمي صبر و حوصله به خرج دهيم . اگر منظورتون به پست و اعتراض من هست نظر مدیر ارشد این بود که گزارش دیده نشده وگرنه رسیدگی میشد و نه به دلیل مشغله زیاد مدیریت در رسیدگی به گزارشات بنابراین لازمه بگم چون از موضوع خبر ندارین لطفا در اینباره نظر ندین. و اگر منظورتون کلی بود که هیچ 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ اگر منظورتون به پست و اعتراض من هست نظر مدیر ارشد این بود که گزارش دیده نشده وگرنه رسیدگی میشد و نه به دلیل مشغله زیاد مدیریت در رسیدگی به گزارشات بنابراین لازمه بگم چون از موضوع خبر ندارین لطفا در اینباره نظر ندین. و اگر منظورتون کلی بود که هیچ من دیروز هم خدمت شما عذض کردم که پست های اسپم تو اون تاپیک رو پاک کردم ولی مثل اینکه تو اخرین تایید برای پاک کردن پستها تایید روز یادم رفته وگرنه هیچگونه تبعیضی برای پاک کردن پستهای خلاف نمیزارم چه ماله کاربر چه ماله مدیر ارشد 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ سکرت جان اگر به موردی اعتراض دارید در این تاپیک بنویسید: دفتر مدیرارشد انجمن ضمن اینکه طبق قانون شماره 25 انجمن: قانون شماره 25) در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آن را براي آن مدير ارسال نمائيد، یا در دفاتر مدیریتی به صورت محترمانه مطرح نمایید، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مدیریت سایت، ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود. متشکرم. 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ دوست عزیز کسی که جنبه انتقاد نداره تاپیک نمیزنه در ضمن تعداد انتقادهای شما تیکه پرانی های خود شماست که باعث شده دوستان هم این روش رو در مقابل شما داشته باشن من خودم به شخصه هزاران بار دیدم که تو تاپیک دوستان رفتی و نوشتی که این تاپیک ارزش بحث نداره و این توهین مستقیم به کاربر هست خب چه توقعی میشه از بقیه دوستان و رفتارشون نسبت به خودت داشته باشه اگه میشه یه مثال روشن از رعایت نشدن شایسته سالاری برای من بزن تا منم روشن شم اگه طرف شما رو نگرفته بودن تا حلا سه سه بار شیش بار اخراج شده بودی جواب : یکی از قواعد آسیب شناسی نقد بیطرفانه موضوع و یا قواعد مرتبط هست . جمع بندی این موارد میتونه کمک کنه که شخص مسئول سایت بتونه مشکلات رو از دید کاربران و نقادان ببینه و بعد براشون برنامه ریزی بکنه. با این شرح فکر نمیکنم که جواب شما به نظرات من اونم با این ادبیات و با این لحن صحیح بوده باشه.طرف صحبت من شما نیستید عزیز. لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. خوبین مدیران عزیز؟ حال خونواده ی محترم خوبه؟ با اجازه ی یک چوبی بزنیم تو این کندوی زنبورامیدوارم از نیش آقایان و خانوم های مدیر در امان بمانیم خدمت شما عرض کنم،من حس می کنم در بعضی از بازه های زمانی،حکایت مدیران ما مثه داستان زیر میشه در تالارها. البته از نظر اینکه نگاه از بالا به کاربراست و اندازه ی واقعی شون رو ندارن و در کارها دخیل نمی شن.(وگرنه نگرش کلی این داستان یک نگرش مدیریتی سازمانی هست) کاربر جماعت مثال کاربر معدن یا آبدارچی اداره یا قشر زحمت کش بارکش یا عزیزان دوست داشتنی برگ چغندر هستند که صرفا باید سرویس بدن خوب من از حق نمی گذرم که هستن دوستانی مدیری که خودشون میشن عزیزان شریف سوپور شهرداری و مشغول حذف ضایعات کاربران در طول روز ولی خوب نقد..نقد مدیران هست دیگه گلم،سنبلم اگه ندیدی یک نظری کن به این حقیقت تلخ يه روز يه تيم قايقرانی ايرانی تصميم می گيرد كه با يك تيم ژاپنی در يك مسابقه سرعت شركت كنند. هر دو تيم توافق می كنند كه سالی يك بار با هم رقابت كنند .... هر تيم شامل 8 نفر بود ... در روزهای قبل از اولين مسابقه هر دو تيم خيلی خيلی زياد تلاش می كردند كه برای مسابقه به بيشترين آمادگی برسند . روز مسابقه فرا می رسد و رقابت آغاز می شود . هر دو تيم شانه به شانه هم به پيش می رفتند و درحالی كه قايقها خيلی نزديك به هم بودند ، تيم ژاپنی با يك مايل اختلاف زودتر از خط پايان می گذرد و برنده مسابقه می شود. بازيكن های تيم ايران از اين شكست حسابی ناراحت مي شوند و با حالتی افسرده از مسابقه بر مي گردند ... مسوولان تيم ايران تصميم مي گيرند كاری كنند كه در رقابت سال آينده حتما پيروز بشند ؛ براي همين يك تيم آناليزور استخدام مي كنند برای بررسی علل شكست و پيشنهاد دادن راه كارها و روشهای جديد براي پيروزی ... بعد از تحقيقات گسترده ، تيم تحقيق متوجه اين نكته مهم شدند كه در تيم ژاپن ، 7 نفر پارو زن بوده اند و يك نفر كاپيتان ... و خب البته در تيم ايران 7 نفر كاپيتان بوده اند و يك نفر پارو زن ...!!! اين نتايج مديريت تيم را به فكر فرو برد ؛ مديران تيم تصميم گرفتند كه مشاورانی را استخدام كنند كه يك ساختار جديد را برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طراحی كنند ..بعد از چندين ماه مشاوران به اين نتيجه رسيدند كه تيم ايران به اين دليل كه كاپيتان های خيلی زياد و پارو زن های خيلی كمی داشته شكست خورده ، درپايان بررسی ها مشاوران يك پيشنهاد مشخص داشتند : ساختار تيم ايران بايد تغيير كند ! از آن روز به بعد با ارائه راه كار مشاورين تيم ايران چنين تركيبی پيدا كرد : 4 نفر به عنوان كاپيتان ، 2 نفر يه عنوان مدير ، 1 نفر به عنوان مدير ارشد و 1 نفر به عنوان پارو زن (!!!!) علاوه بر اين مشاورين پيشنهاد كردند برای بهبود كاركرد پارو زن ، حتما يايد پاروزنی با صلاحيت و توانايی بهتر در تيم به كارگرفته شود ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ................و در مسابقه سال بعد تيم ژاپن با دو مايل اختلاف پيروز مي شود ...! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از شكست در دومين مسابقه ، مديران تيم كه خيلی ناراحت بودند در اولين گام خيلی سريع پارو زن را از تيم اخراج مي كنند ، زيرا به اين نتيجه رسيدند كه پارو زن كارايی لازم را در تيم نداشته است . اما در مقابل از مدير ارشد و 2 نفر مدير تيم خود قدردانی مي كنند و جوايزی را به آنها مي دهند ، براي اينكه اعتقاد داشتند كه آنها انگيزه خيلی خوبی را در تيم ايجاد كردند و در مرحله آماده سازی زحمات زيادی كشيده اند ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مديران تيم ايران در پايان به اين نتيجه رسيدند كه تيم آناليز كه به خوبی به بررسی دلايل شكست پرداخته بودند ، تيم مشاوران هم كه استراتژی و ساختار خيلی خوبی برای تيم طراحی كرده بودند و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تيم هم كه به خوبی انگيزه لازم را در تيم ايجاد ايجاد كرده بودند ، پس حتما يكي از دلايل اين شكست ها ، ناكارامدی ابزار و وسايل استفاده شده بوده است (!!!!) و برای بهبود كار و گرفتن نتيجه در مسابقه سال آينده بايد وسايل استفاده شده در مسابقه را تغيير دهند ، در نتيجه : تيم ايران اين روزها در حال طراحي يك " قايق " جديد است .... !!! پ.ن: !مدیر عزیز حس برتری جوی در همه ی انسان ها هست ولی در تو باید کمتر باشه،تا کاربر حس نکنه همیشه در همه ی نقاط باید و باید از شما کمتر باشه. !گلم کمی در استفاده از ابزار مدیریتیت دقت کن! تا بوی استسمار از انجام کارات بلند نشه. !بزرگوار سعی کن هر تاپیکی که توسط یک کاربر زده می شه تو اولین نفری باشی که تاپیک رو ببینی...نه برای اینکه ببینی تکراری هست سریع حذفش کنی و خلاص!(که اینم وظیفه ی به حقته)که بدون شخص اول تالار واسه کارش اهمین می ده !مدیر عزیز هر اتفاقی که در زیر مجموعه ات می افته،مسول مستقیمش خودتی،پس با انداختن رو دوش کاربر اونو سیبل نکن. !مدیر عزیز اندازه ی دسترسی هایی که داری بازده داشته باش.اندازه اون صبر داشته باش.اندازه ی اون بزرگ باش. !کاربر عزیز،قانون واسه اجرا کردن هست،مدیر وظیفه نداره راه به راه یک موضوع رو برای تک تک کاربرا توضیح بده. !قربون چشمات برم،مدیر باید 100 جا رو ببینه،پس صبر پیشه کن،به تو هم توجه می کنه. !سوال های تکراری نکن کاربر عزیز،کمی خودت بگرد اگه جوابت رو پیدا نکردی بعد بیا سراغ مدیر،اونم هزار تا کار مهم دیگه داره تو تالار. !کاربر عزیز باری از روی دوش مدیر تو تالار بردار،نه اینکه راه به راه واسش دغدغه ی بی مورد ایجاد کنی دوستان خوبم،اگه پستم مربوط به اینجا نیست.عذرخواهی می کنم. دوستان این یک حرف کلی و نظر شخصی من هست در باب مدیر و کاربر.....پس اسم اشخاص رو در کنار مدیر و کاربر نچسبونین و برای من کمترین داستان درست نکنین. این نوشته ها یک نقد کلی هست 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا عالی....خیلی به جا...:icon_gol: پیشنهاد میکنم همه پست بالا رو بخونن ببخشید نمیتونستم پست ندم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده