.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ متنی که در زیر میخونید مکالمه بین فریدون فرخزاد و خواننده مشهور "شهره" در یکی از برنامه های تلویزیونی قبل از انقلاب به اسم "میخک نقره ای" که توسط خود فریدون فرخزاد ساخته و اجرا میشد، هست! فریدون: اصلا تو تاحالا عاشق نشدی؟ شهره: نه فریدون: یعنی بچم که بودی، عاشق همسایه؟ پسر همسایه؟ کاغذای یواشکی...؟ شهره با خنده جواب میده: نه فریدون: هر آدم جوونی این کارو میکنه اصلا هر بچه ی 16 ساله ای عاشق بوده اصلا بچه ی سالم اون بچه ایه که عاشق بشه در 14 سالگی اگه نشه بیماره باید عاشق بشه آدمیزاد اول عاشق مادرشه آدمیزاد بعد عاشق دوستای مامانش میشه (خنده حضار) بعد عاشق همسایه ها میشه راس میگم! دختر بچه ها همه عاشق باباشونن بعد کفشای گنده ی مامانشونو میپوشن ادای زنای بزرگ و در میارن بعد به مردای بزرگ نگاه میکنن! این طبیعیه، غریزیه! ما نمیخواییم قبول بکنیم چون میگیم این حرفا بده! چرا بده؟ طبیعت که بد نمیتونه باشه! (رو به شهره) شما عاشق نبودین پس شما بیمارید خانوم (خنده حضار) الان عاشق نیستین؟ شهره: نه نیستم فریدون: برید خودتونو به دکتر نشون بدید (خنده حضار) شهره: چشم فریدون: نه جدی میگم آدم در سن تو اگه عاشق نباشه باید بره دارالمجانین! قسمت دوم فریدون: عشق، عشق به مردم، عشق به دنیا، عشق به صلح شهره: خب این عشقارو دارم! فریدون: شما عشق به مردم دارین؟ شهره:بله فریدون:عشق به دنیا دارین؟ شهره:بله فریدون: در دنیا چه خبره الان؟ شهره: چمیدونم! فریدون: ویتنام الان چجوریه؟ شهره:به من چه مربوطه؟! (خنده حضار) فریدون: عه! چطور به تو مربوط نیست؟ ویتنام چطوریه الان وضعش؟ شهره:من نمیدونم فریدون: نمیدونی اما عشق به دنیا داری؟! شهره: خواهش میکنم داخل سیاست نشو فریدون:ببخشید! راجع به نون سنگک باهم صحبت کنیم؟ چطوره؟ (خنده حضار و خود شهره) من نمیخوام تمام برنامه با معده و این چیزا بگذره ولی خب من از سیاست با شما صحبت نمیکنم من نمیدونستم تاحالا جغرافیا با سیاست ارتباط مستقیم داره! من گفتم وضع ویتنام الان چجوریه؟ شهره:من چمیدونم! فریدون:خیلی خب! شما گفتید که ....! باشه قبول میکنم. فریدون رو به حضار:آواز خونده به اسم ناجی! پس کسی که از مردم اطلاعی نداره، کسی که از جغرافیا، از سیاست اطلاعی نداره و میگه اصلا نمیخوام اطلاعی داشته باشم ، چطور یه آوازی میخونه به اسم ناجی؟! میدونی ناجی یعنی چی؟ شهره: ناجی یعنی نجات دهنده! فریدون: شما هستین؟ شهره با خنده: نه خیر! فریدون:ولی شما الان مردم رو از دست حرفای بی سر و ته من نجات میدید! (خنده حضار و شهره) از نظر خودم جالب بود گفتم اینجا هم بذارم 17 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چند سال پیش بود امیر قاسمی با شهره مصاحبه میکرد و اون به راحتی دروغ میگفت در مورد عملهایی که رو صورتش انجام داده بود میپرسید و به راحتی منکرش میشد نگو این طفلکی از قدیم اینطور بوده 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چند سال پیش بود امیر قاسمی با شهره مصاحبه میکرد و اون به راحتی دروغ میگفت در مورد عملهایی که رو صورتش انجام داده بود میپرسید و به راحتی منکرش میشدنگو این طفلکی از قدیم اینطور بوده از شهره و داداشش متنفرم شهره رو ول کنید بابا نظرتون در مورد کار فریدون چی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ اگه انقدر شجاعت بخرج نمیداد اون بلا سرش نمیومد... ولی انصافا حرفای قشنگی در مورد بعضیا میزد وقتی فهمیدم چجوری کشتنش اینجوری شدم... 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا تلخه ههمون امروز مثه شهره ی دیروزیم اه اه و وای وای نداره که فکر کنم این مصاحبه تو مستند شب بود هم پخش شد آفرین به این رک گویی! 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ فریدون رو به حضار:آواز خونده به اسم ناجی! پس کسی که از مردم اطلاعی نداره، کسی که از جغرافیا، از سیاست اطلاعی نداره و میگه اصلا نمیخوام اطلاعی داشته باشم ، چطور یه آوازی میخونه به اسم ناجی؟! میدونی ناجی یعنی چی؟ از نظر خودم جالب بود گفتم اینجا هم بذارم واقعا هم جالب بود دستت درد نکنه توی قالب طنز حرفای قشنگی میزد ، قشنگـــــ یکی از فیوریت های منه همیــشه 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ رفتی و آدمکارو جا گذاشتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده