lili joOon 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلااااااااااااام. من چندتا ايده واسه طراحي مبلمان شهري ميخوام حتما هم بايد تداخل حجم داشته باشن طرحها. كمككككككككككككم كنين لطفا. :cryingf: لینک به دیدگاه
0 lili joOon 68 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ هيچ كس نميخواد به من كمك كنه؟ هفته ديگه تحويل پروژه دارم هنوز هيچ كاري ام نكردم. 1 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ هيچ كس نميخواد به من كمك كنه؟هفته ديگه تحويل پروژه دارم هنوز هيچ كاري ام نكردم. کتاب مناظر خیابانی شهر ترجمه امیر اعلا عدیلی رو یه نگا بندازین 1 لینک به دیدگاه
0 lili joOon 68 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ باشه مرسي كه راهنمايي كردي. :w72: 1 لینک به دیدگاه
0 Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ salam. bacheha man ye kare piade ro gereftam ba dostam, ham kaf sazi ham divar. vase divaresh k fkr konam kashi behtare ama vase kaf sazish goftam az dostane noandisham eide begiram. 2 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ salam. bacheha man ye kare piade ro gereftam ba dostam, ham kaf sazi ham divar. vase divaresh k fkr konam kashi behtare ama vase kaf sazish goftam az dostane noandisham eide begiram. سلام دیوار یا جداره خوب اینجوری که نمیشه نظر دارد یه عکسی یه نقشه ای ... 3 لینک به دیدگاه
0 Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اگه فردا برم سر کار, حتما عکس میندازم. اولین کار اجراییمه, شما که تجربه دارید راهنماییم کنید:ws37: 4 لینک به دیدگاه
0 kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اگه فردا برم سر کار, حتما عکس میندازم. اولین کار اجراییمه, شما که تجربه دارید راهنماییم کنید:ws37: کجا میری سرکار نگفته بودیااااااااا:vahidrk: الان حال ندارم بعدا میزنگم میپرسم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
سوال
lili joOon 68
سلااااااااااااام.
من چندتا ايده واسه طراحي مبلمان شهري ميخوام حتما هم بايد تداخل حجم داشته باشن طرحها. كمككككككككككككم كنين لطفا. :cryingf:
لینک به دیدگاه
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده