lili joOon 68 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 سلااااااااااااام. من چندتا ايده واسه طراحي مبلمان شهري ميخوام حتما هم بايد تداخل حجم داشته باشن طرحها. كمككككككككككككم كنين لطفا. :cryingf:
0 lili joOon 68 سازنده ارسال شده در 28 مرداد، 2012 هيچ كس نميخواد به من كمك كنه؟ هفته ديگه تحويل پروژه دارم هنوز هيچ كاري ام نكردم. 1
0 Place.Maker 4554 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 هيچ كس نميخواد به من كمك كنه؟هفته ديگه تحويل پروژه دارم هنوز هيچ كاري ام نكردم. کتاب مناظر خیابانی شهر ترجمه امیر اعلا عدیلی رو یه نگا بندازین 1
0 Saba Heidari 14145 ارسال شده در 30 مهر، 2012 salam. bacheha man ye kare piade ro gereftam ba dostam, ham kaf sazi ham divar. vase divaresh k fkr konam kashi behtare ama vase kaf sazish goftam az dostane noandisham eide begiram. 2
0 Place.Maker 4554 ارسال شده در 30 مهر، 2012 salam. bacheha man ye kare piade ro gereftam ba dostam, ham kaf sazi ham divar. vase divaresh k fkr konam kashi behtare ama vase kaf sazish goftam az dostane noandisham eide begiram. سلام دیوار یا جداره خوب اینجوری که نمیشه نظر دارد یه عکسی یه نقشه ای ... 3
0 Saba Heidari 14145 ارسال شده در 30 مهر، 2012 اگه فردا برم سر کار, حتما عکس میندازم. اولین کار اجراییمه, شما که تجربه دارید راهنماییم کنید:ws37: 4
0 kavirsky25 3694 ارسال شده در 13 آبان، 2012 اگه فردا برم سر کار, حتما عکس میندازم. اولین کار اجراییمه, شما که تجربه دارید راهنماییم کنید:ws37: کجا میری سرکار نگفته بودیااااااااا:vahidrk: الان حال ندارم بعدا میزنگم میپرسم:icon_razz: 3
سوال
lili joOon 68
سلااااااااااااام.
من چندتا ايده واسه طراحي مبلمان شهري ميخوام حتما هم بايد تداخل حجم داشته باشن طرحها. كمككككككككككككم كنين لطفا. :cryingf:
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده