رفتن به مطلب

دعا برای یوسف

maryam ki

ارسال های توصیه شده

دوستانی که شماره تماسی از یوسف دارن، لطفاً باهاش تماس نگیرن.

پیگیر هستیم و اگه مسئله ای باشه تو همین تاپیک میگیم.

فقط این اطلاع رو بدم که ایشون فوت نکردن. طبق گفته برادرشون تصادف کردن و حالشون خوب نیست.

اینکه حالا با حرفی که نامزد یا دخترخالش زده تناقض داره و کلاً راست و دروغ بودنش هم همونطور که گفتم فعلاً کاری ندارم.

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 161
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و درود خدمت یکایک شما دوستان عزیز و محترم

در ابتدای عرایضم باید عرض کنم من بنیامین هستم برادر بزرگتر یوسف،داستان از زمانی شروع شد که یوسف در روز شنبه 6 خرداد تا خودرویی تصادف کردند و پس از انتقال به یکی از بیمارستانهای تهران متاسفانه به کما رفتند،تلفنهایی از طرف دوستان نواندیشانای که در کانتک های موبایل یوسف با نام نواندیشان بود شروع شد که من در اون روز وضعیت روحی درستی نداشتم و به همه عزیزان ماجرای تصادف رو توضیح دادم اولین نفر آقایی با نام سعید بودند که شاید بشناسیدشون.

من به تمامی تلفنها پاسخ می دادم و به همه همین قضیه رو توضیح میدادم،و از دیشب تا به امروز تلفنهایی مبنی بر فوت برادرم یوسف و انتقال آن به آلمان بود که من رو شوکه کرد و همین امروز صبح آگهی ترحیم برادرم رو در جلوی درب منزل چسبانده بودند،باید خدمت شما عرض کنم که ما از مجاری قانونی پیگیر این افراد هستیم و خواهیم بود که در این شرایط روحی و روانی خانواده ما برایمان ایجاد مزاحمت کردند.

در مورد مطلبی که برای یوسف نوشته شده در ابتدا از همدردی شما کمال تشکر را دارم و دست تک تک شما عزیزان را می بوسم که برای شفای برادرم دعا می کنید،در مورد نامزد یوسف هم باید بگم که نامزد یوسف دیروز به ایران مراجعت کردند و دختر خاله ی من تنها 7 سال دارد!!

در مورد تصادف هم باید بگم که به نظر پلیس مشکوک به نظر می رسد و شاید تصادف عمدی بوده برای اینکه آخرین پروژه یوسف برادرم با سازمان انرژی اتمی ایران بود که مجبور هستم برای رفع شبهات در اینجا بیان کنم که علت های فراوانی در پی این داستان ها باشد،این مسائل هم در اینجا و هم در محافل دیگر به همین صورت بیان شده است که از صبح تلفنهایی به منزل مان میشود و مرگ برادرم یوسف را تسلیت می گویند...

یوسف هم اکنون در کماست در یکی از بیمارستانهای تهران که به علت برخی مسائل سیاسی نمیتوانم نام بیمارستان را ذکر کنم به محض برداشته شدن فشارهای سیاسی حتما پذیرای شما عزیزان در بیمارستان خواهیم بود.

در مورد عکس هم باید بیان کنم که بسیار گیج کننده بود اولا اون عکس بوده و نه نقاشی عکس مربوط به عالی قاپو اصفهان هست که یوسف با حدود 20 نفر از دوستانش رفته بودند و اینکه عکس در دست سایرین هست رو قضیه ی گیج کننده ای نمی بینم چ.ن حدود 7 سال پیش باید این عکس را گرفته باشند و شاید یوسف آنرا در اختیار سایرین قرار داده است.

ما هیچ وقت تصمیم به انتقال یوسف به خارج از کشور را نداریم چون اینجا دکترهای توانایی هستند و نیازی به انتقال نیست.

تنها خواهشم از شما دوستان عزیز اینست که لطفا تمامی مطالب مربوطه به آن مطلب در مورد یوسف پاک شود و من خودم شخصا مراتب احوال یوسف رو تلفنی به فردی به نام سعید در این انجمن خواهم رساند.

فقط دعا کنید تا یوسف عزیز به جمع ما برگردد... دعاهای شما حتما برای حال ما و یوسف موثر است.

من با اکانت یوسف اومدم که روی لپ تاپش سیو هست و در روزهای قبلی هم شاید بنده به اشتباه به اینجا آمدم که دوستان تلفنی با من در میانا گذاشتند من هیچ فعالیتی در نت ندارم و کار من آزاد هست و فقط در این روزها در کنار خانواده هستم تا مایه ی دلگرمی باشم.

بازهم از همدردی شما عزیزان کمال قدردانی را دارم و دعا کنید تا یوسف از کما خارج بشه و ما کماکان پیگیر این ماجراها از مجاری قانونی نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات هستیم.

بنده برای رفع شبهات شما عزیزان که احساساتتان جریحه دار شده است پاسخ گو هستم.

ممنون و متشکر

بنیامین برادر بزرگ یوسف

• Like 31
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...