Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منطق دوستان صحيحه ولي فكر ميكنم بايد يه مقدار ديگه صبر كنن تا از اصل موضوع با خبر بشيم زود داريد قضاوت ميكنيد - خواهش ميكنم كمي صبر داشته باشيد من چندين بار با دكتر يوسف تلفني صحبت كردم اصلا شخصيت ايشون به گونه نيست كه بتونم قضاوت هاي دوستان رو بپذيرم و اينكه بازي باشه !! و اگه راست باشه واقعا باعث ناراحتي نامزدش و دختر خاله اش شديد هميشه يه مادر-خواهر يا همسر از پسر-برادر يا شوهر كه خيلي دوسش دارن تعريف ميكنن كاملا طبيعي و چيزي از شخصيت آقاي دكتر كم نميكنه كمااينكه آقاي دكتر هموطن ارزشمندي برايمون هستن 11 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان عزیز من هم فکر میکنم این داستان تصادف یوسف و شایعه فوت ایشون دروغی بسیار بزرگ باشه ما بهترین جراحان مغز و اعصاب رو در ایران داریم که واقعا نیازی به اعزام به آلمان نیست در ایران واقعا معجزه به دست پزشکان صورت میگیره خود من یه جراحی ساده انجام دادم که برای تکمیل پرونده 4 روز ما رو سردرگم کردند چجوری میشه پزشکان ظرف 24 ساعت حکم به اعزام بدهند من الان از یکی از آشنایان در شهرمون که پزشک مغز و اعصاب هستش سوال پرسیدم گفت که برای اعزام بیمار به یک کشور خارجی حتی اگر پسر رییس جمهور هم باشه در خوشبین ترین حالت 7 تا 12 روز طول میکشه ضمنا آزمایشات متععدی صورت میگیره تا پزشکان ظرف 10 روز درجه نهایی هوشیاری رو اعلام کنن و بگن که آیا لازم به اعزام بیمار هست یا نه؟ ضمنا ساعتی که برای فوت دکتر اعلام شده با ساعتهای حضور این کاربر محترم و ساعت کشور آلمان تفاوت از زمین تا آسمانه این رو از حرفهای استاد عزیزم پیمان که خودش توی اون کشور داره زندگی میکنه میشه نتیجه گرفت دکتر یوسف افتخار این کشور هستند ولی این شایعه واقعا شخصیت ایشون رو به سخره گرفته به نظر من باید شفاف سازی بشه دکتر با خیلیها اختلاف نظر داشت ولی این شایعه اصلا در خور شان و شخصیت ایشون نیست امیدوارم هرچه زودتر دروغ یا راست بودن این موضوع مشخص بشه تا حداقل ما تکلیف خودمون رو بدونیم با تشکر 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منطق دوستان صحيحه ولي فكر ميكنم بايد يه مقدار ديگه صبر كنن تا از اصل موضوع با خبر بشيم زود داريد قضاوت ميكنيد - خواهش ميكنم كمي صبر داشته باشيد من چندين بار با دكتر يوسف تلفني صحبت كردم اصلا شخصيت ايشون به گونه نيست كه بتونم قضاوت هاي دوستان رو بپذيرم و اينكه بازي باشه !! و اگه راست باشه واقعا باعث ناراحتي نامزدش و دختر خاله اش شديد هميشه يه مادر-خواهر يا همسر از پسر-برادر يا شوهر كه خيلي دوسش دارن تعريف ميكنن كاملا طبيعي و چيزي از شخصيت آقاي دكتر كم نميكنه كمااينكه آقاي دكتر هموطن ارزشمندي برايمون هستن ببینید خیلی راحت دختر خالشون! میتونن با جوابشون همه رو قانع کنند اول از همه با گفتن اسم بیمارستانی که بستری بودن و صد البته خودم بشخصه تحقیق میکنم دوم که الان که خبر فوت و اوردن ساعات و محل تشییع جنازه همانطور که یکی از بچه های انجمن فوت کردن و کاربر همیشه ماندگار اسم گرفتن و خیلی از دوستان در مراسم حضور داشتن ولی بشخصه از صمیم قلب ارزو دارم که این جریان یک شوخی باشه هر چند شوخی تلخی بود ولی ارزومه که یوسف در سلامت کامل باشن 12 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن .... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ نوشته اصلی توسط maryam ki نمایش پست هاسلام اگر اشتباه نکنم شما باید آقا جاوید باشید... چند روز پیش ناراحت بود و دقیقا به خاطر دارم که گفتند: دنیا این ارزش رو که بخوای با دوستت بد صحبت کنی و از خودت برنجونیش،خیلی ناراحت بود در مورد اتفاقات بین شما....،لطفا حلالش کنید. ممنون اگر مشیت اللهی بر نبود یوسف عزیزم هست از همه شما میخوام حلالش کنید،اگر جایی حرفی و ... زده بود حلالش کنید. ببینید در اولین پست جاوید جاوید رو شناختن و من که همش اینجا هستم بعد از تعویض نام کاربری جاوید نشناخته بودمش اینا همش برام عجیبه 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ الان یکی از دوستانی که در میتینگ دکتر یوسف رو دیدین،نمیتون ما رو از این وضعیت در بیارن؟یعنی اونقدر صمیمیت در میتینگ صورت نگرفته؟ چرا من دیدمشون اتفاقا سلام علیکم کردیم ولی خب شمارشو ندارم که!! سجاد خیلی باهاش صحبت میکرد شاید اون در جریان واقعیت موضوع باشه؟! 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ نميدونم ولي اينقدر تماس ميگيرم تا جواب بدن انشالله كه سلامت باشن تا مطمئن نشم پست نميزارم. 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ ببینید در اولین پست جاوید جاوید رو شناختن و من که همش اینجا هستم بعد از تعویض نام کاربری جاوید نشناخته بودمش اینا همش برام عجیبه عجیبه هاااااااااااا حسابی کاراگاه شدی خانوم مدیر بعد هم با این همه سابقه فعالیت و همکاری با هم تو منو نشناختی؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منم نظرم رو بگم وگرنه تو گلوم گیر میکنه :دی قضیه خیلی سادست: در واقع دو حالت داره: حالت اول: همه چیز دروغ بوده ------> در این حالت کس یا کسانی که پشت این بازی بودن یک انسان به معنی واقعی کلمه روانی ست که وجودش برای جامعه کاملا خطرناکه حتی از یک قاتل! و مطمئن باشه هیچ وقت خوب نمیشه! یعنی 100 درصد باید یه جایی بستری شه ! حالت دوم: قضیه درست بوده-------> که خیلی ناراحت کنندست همون طور که بچه ها توی چندین صفحه اینو و ابراز همدردیشونو نشون دادن. با وجود این که وجود افرادی که دچار عدم تعادل روحی روانی هستن واقعا خطرناکه، اما توی این مورد خاص واقعا ترجیح میدم همون حالت اول درست باشه تا بیماری ایشون و حالت دوم 19 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ منم نظرم رو بگم وگرنه تو گلوم گیر میکنه :دی قضیه خیلی سادست: در واقع دو حالت داره: حالت اول: همه چیز دروغ بوده ------> در این حالت کس یا کسانی که پشت این بازی بودن یک انسان به معنی واقعی کلمه روانی ست که وجودش برای جامعه کاملا خطرناکه حتی از یک قاتل! و مطمئن باشه هیچ وقت خوب نمیشه! یعنی 100 درصد باید یه جایی بستری شه ! حالت دوم: قضیه درست بوده-------> که خیلی ناراحت کنندست همون طور که بچه ها توی چندین صفحه اینو و ابراز همدردیشونو نشون دادن. با وجود این که وجود افرادی که دچار عدم تعادل روحی روانی هستن واقعا خطرناکه، اما توی این مورد خاص واقعا ترجیح میدم همون حالت اول درست باشه تا بیماری ایشون و حالت دوم خب تابلوئه دیگه از این دو حالت خارج نیست گفتن نداشت که!! 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چه خبر شده اینجا از صبح؟!! منم از ته دل امیدوارم که این قضیه فقط یه دروغ بزرگ باشه،واقعا امیدوارم. ولی اون تماسی که من گرفتم و اون صحبتی که من کردم با برادر آقایوسف واقعا منو قانع کرد که قضیه درسته. بازم امیدوارم یوسف سالم باشه و برگرده پیشمون. 11 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها من یه نظر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره از این به بعد هنگام دادن عناوین رسمی به کاربران براشون یه صفحه بزاریم و ازشون بخوایم ادرس منزل و شماره تلفن منزلشون رو هم بنویسند بعد محمد به آدرسها مراجعه کنه و استعلام بگیره تا مثل اینجور موقع ها مثل کلاف سردرگم نشیم 11 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها من یه نظر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهتره از این به بعد هنگام دادن عناوین رسمی به کاربران براشون یه صفحه بزاریم و ازشون بخوایم ادرس منزل و شماره تلفن منزلشون رو هم بنویسند بعد محمد به آدرسها مراجعه کنه و استعلام بگیره تا مثل اینجور موقع ها مثل کلاف سردرگم نشیم جاوید ان شالله آقای دکتر با ما شوخی کرده باشن ولی از حق نگذریم بزرگترین دستاورد این اتفاق برگشت شما به انجمن بود من واقعا خیلی خوشحال شدم دیدمت 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ نمیشه سریعتر شفاف سازی بشه؟ دوستانی که با یوسف تماس تلفنی دارن نمی تونن مجدد تماس بگیرن ؟ 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من هرچی گشتم اون پست رو پیدا نکردم که مگه یکی از بچه ها نگفته بود زنگ زده با برادرش صحبت کرده گفته قضیه صحت داره؟! EN-EZEL ، F|UID, MechJJ و شماهایی که ظاهراً باهاش در ارتباط بودین خب نمیتونین یه خبری چیزی بگیرین از خانوادش؟ موبایلشو مگه ندارین! اولین باره از صمیم قلب دوست دارم سرکاری باشه و یکی خواسته اذیتمون کنه. 9 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ جاوید ان شالله آقای دکتر با ما شوخی کرده باشن ولی از حق نگذریم بزرگترین دستاورد این اتفاق برگشت شما به انجمن بود من واقعا خیلی خوشحال شدم دیدمت خواهش میکنم سیندی جان من شاگرد همه دوستان هستم به هر حال هر رفتنی یه آمدی هم داره یوسف عزیز برای من یک الگو به شمار میاد ایشالا که شوخی باشه و خودش بیاد و بگه بچه ها شایعه بوده و ما هم یک تیم شناسایی تشکیل بدیم و عوامل بیگانه رو در انجمن دادگاهی کنیم و ببریم کهر...................... 8 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ راستش بنده هم بعد از خوندن اولین پست تاپیک مثل بقیه بچه ها برای ایشون اروزی سلامتی کردم اما وقتی نظرات خانوم شقایق رو خوندم به این قضیه مشکوک شدم به هر حال.... اگر این قضیه دروغ باشه به حال کسی که پشت این قضیه ست تاسف میخورم... 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ راست یا دروغ بودن قضیه رو فعلاً کاری ندارم. همونطور که به دوستانی هم که پیغام دادن و پرسیدن، گفتم خبر ندارم ولی زیاد جدی نگیرین، ایشالا هم که دروغه. فکر کنم نیازی به بازخواست نیست، نامزد یا دخترخالشم اگه اسم اون بیمارستان و اینا رو میدونن خصوصی هم می تونن بگن. تاپیک رو قفل میکنم. اما واقعاً کار انسان دوستانه ای نیست که با احساسات بقیه بازی بشه و نمیدونم چطور میتونن جواب اینکارو بدن و نکته دیگه اینکه ما هم یاد بگیریم از دوستامون غافل نشیم که قبل اینکه اتفاقی واسشون بیفته به فکرشون باشیم. نه اینکه تا وقتی هستن باهاشون برخورد خوبی نداشته باشیم و وقتی از کنارمون رفتن شروع به تعریف افراطی کنیم ازش. 21 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ راست یا دروغ بودن قضیه رو فعلاً کاری ندارم. همونطور که به دوستانی هم که پیغام دادن و پرسیدن، گفتم خبر ندارم ولی زیاد جدی نگیرین، ایشالا هم که دروغه. فکر کنم نیازی به بازخواست نیست، نامزد یا دخترخالشم اگه اسم اون بیمارستان و اینا رو میدونن خصوصی هم می تونن بگن. تاپیک رو قفل میکنم. اما واقعاً کار انسان دوستانه ای نیست که با احساسات بقیه بازی بشه و نمیدونم چطور میتونن جواب اینکارو بدن و نکته دیگه اینکه ما هم یاد بگیریم از دوستامون غافل نشیم که قبل اینکه اتفاقی واسشون بیفته به فکرشون باشیم. نه اینکه تا وقتی هستن باهاشون برخورد خوبی نداشته باشیم و وقتی از کنارمون رفتن شروع به تعریف افراطی کنیم ازش. دقیقا نکته اخلاقی این تاپیک همین بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده