رفتن به مطلب

دعا برای یوسف

maryam ki

ارسال های توصیه شده

بچه ها من تماس گرفتم با شماره اش ولی کسی جواب نداد.

بازم زنگ میزنم،خبری شد اطلاع میدم.

• Like 14
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 161
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها من تماس گرفتم با شماره اش ولی کسی جواب نداد.

بازم زنگ میزنم،خبری شد اطلاع میدم.

داداش سعید مارو بی خبر نزار

مرتب پیگیر باش

سالاری:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

منکه اصلا باورم نمیشه!!

واقعا خیلی ناراحت شدم من آقای دکترو تو نمایشگاه کتاب دیدم واقعا راسته که میگن هیچکس از دو روز دیگه اش خبر نداره...

مریم خانم بهتره به خدا توکل کنید و آرامش خودتونو حفظ کنید ان شالله که هرچی به صلاح همون پیش بیاد...:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام دوستان خوبم

ممنون از همدردیتون

یوسف اصلا حالش خوب نیست و داره میره مرکز مغز و اعصاب آلمان با اولین پرواز...

تو رو به خدا دعا کنید تو رو به امام رضا دعا کنید....دعا کنید دوستان

خواهش می کنم

• Like 20
لینک به دیدگاه

اوایل ورودم به انجمن بحث هایی باهم داشتیم که باعث شد خودم از ایشون دور نگهدارم

ولی الان واقعا حالم گرفته شده

امیدوارم زودتر خوب بشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوستان خوب

داریم از ایران میبریمش آلمان

من دیگه نیستم اما به کسی س\ردم تا اخبار رو براتون بفرسته...

اصلا شرایط خوب نیست و دعا کنید تا یوسف به سلامت برگرده...

دوستان خوب ممنون از همدردیتون....

فعلا خدانگهدار.

با صحبت هاتون امیدوار شدم...

• Like 14
لینک به دیدگاه
دوستان خوب

فعلا خدانگهدار.

امیدتون به خدا باشه

منتظر برگشت هر دوتون هستیم:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوستان خوب

فعلا خدانگهدار.

:icon_gol:

انشاللله صحیح و سالم با پای خودش به ایران برگرده

• Like 5
لینک به دیدگاه

من نمیشناختمشون

اما از شنیدنش تنم به لرزه افتاد

ایشالله که زودتر خوب بشه

امیدوارم خیلی زود تاپیک بزنینو بگین که حالش خوب شده:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خدای من ...

همین چند روز پیش بود که تولدشون رو تبریک گفتیم

مسافر تهران مونیخ قرار نبود مسافرتش اینجوری باشه ...

دستم داره میلرزه و فقط دارم اشک میریزم

خدایا ، به جوونی ش رحم کن ... :icon_gol:

من یک جزء کامل قرآن نذر میکنم به نیت سلامتی تون ، به این امید که سالم تر از روز اول برگردین :icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

مگه میشه :4564:

باورم نمیشه - چرا آخه اینجوری شد -

منم براش نذر میکنم

کدوم بیمارستان هست ؟

من ساکن تهرانم - هر کاری از دستم بربیاد در خدمت هستم - هر کاری باشه ...که دکتر سلامتیشو به دست بیاره

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام دوستان خوبم

من هلیا دختر خاله دکتر یوسف هستم

نمیدونم از کجا باید بگم... یوزر و پسورد یوسف اینجا سیو هست اما نمیخوام با یوزر اون بیام چون میدونم خودش برمیگرده،مریم نامزدش اطلاعاتو به من دادند و رفتند فرانکفورت،خبر دارم که به سلامتی به اونجا رسیدن و الان تو آسمون آلمان هستند که برن مونیخ...

نمیدونم چرا یوسف اینقد به شما انس گرفته و دوستون داره،و مریم در حالی که نامزدش و زندگیش در کما بود اولین کار اطلاع دادن به شما دوستان مجازیش بود،لابد خیلی خیلی دوستون داره و اینو نامزدش هم میدونسته

اما باید بگم همیشه خدا آدمهای خوب رو سریع میبره پیش خودش... یوسفم یکی از اونهاست،برای من دردناکترین خبر هستش...

اما ادم نباید نا امید بشه همه دوستان و فک و فامیل مثل شما دوستان گلش دست به دعا برداشتند... با اونیکه اشکم بند نمیاد میخوام چندتا نکته در مورد یوسف بگم که اغراق نباشه...

قبل عیدی از طرف وزارت علوم سفر مکه به خودش دادند ولی یوسف در اخرین لحظات سفرشو کنسل کرد و تنها یک جمله تو خانواده گفت: من خدا رو در وجود خودم میبینم نیازی نیست به این همه راه...

و جالبترین مسئله ای که خانواده رو غرق در ماتم کرد پیدا شدن وصیت نامه یوسف توی گاوصندوقش هست که پاسپورت و ... نگهداری می کنه،نمیدونم شاید خودش خبر داشته... ولی هیچکس تا الان اونو باز نکرده...

نمیدونم دوستان چرا اینجا دارم این حرف ها رو میزنم اما میدونم یوسف دوستان مجازیش رو خیلی دوست داشته که شما ها اینطوری دنبال می کنید اوضاع رو... واقعا ممنونم.

به شخصه یوسف برای من پسر خاله نبود،الگو بود ، من خیلی دوسش دارم ، مثل شما...

هیچ وقت خودش رو نمی گرفت... همیشه به همه کمک کرد،با کسی با لحن بد حرف نزد... و الان تو کماست... این دنیا خیلی کثیفه خیلی...

منم دلم گرفته و اومدم اینجا تا درد دل کنم شاید کمی سبک شم...نمیتونم به یوسف فکر نکنم...

اون روز میتینگ که تو نمایشگاه داشتین رو با یک شوق و ذوقی برامون تعریف کرد... می گفت : صداقت مهم ترین ویژگی دوستان جدیدمه...

2 خرداد تولدش بود و 6 خرداد ....:4564::4564::4564::4564::4564::4564:

زبونم بند اوومده فقط میخوام ازتون دعا کنید تا یوسفمون دوباره برگرده، تو فامیل ما یوسف رو همه یه جور دیگه دوست دارن...خدایا کمکش کن.

یوسف عاشق امام رضا بود و خواهش می کنم کسانی که مشهد هستند برن و واسش دعا کنند

تو دنیایی که قوتبالیست ها و خواننده ها و ... با ارزشت ترینند جایی برای نوابغ علمی نیست و نخواهد بود! اگر یک خواننده الان اینطور شده بود همه جا پر از خبرش بود اما...

ممنونم از همتون از شماهایی که برای یوسف دعا می کنید...

یوسف برای همیشه جاودان می مونه.

فردا آزمایشات اولیه روی یوسف انجام می شه و به احتمال زیاد پروفسور سمیعی هم باشه البته این رو به صورت قطع نمیدونم چون یک مقام وزارت علوم که نمیتونم اسمشونو بگم از پروفسور سمیعی درخواست کردند تا برای انجام آزمایشات روی یوسف یک تیم تشکیل بدن،امیدوار هستیم که اینطور بشه.

من تمامی خبرها رو برای شما به صورت کامل میذارم...

منتظر باشید و من هم منتظر خبرهای خوب از آلمان هستم.

• Like 16
لینک به دیدگاه
سلام دوستان خوبم

نمیدونم از کجا باید بگم... یوزر و پسورد یوسف اینجا سیو هست اما نمیخوام با یوزر اون بیام چون میدونم خودش برمیگرده،مریم نامزدش اطلاعاتو به من دادند و رفتند فرانکفورت،خبر دارم که به سلامتی به اونجا رسیدن و الان تو آسمون آلمان هستند که برن مونیخ...

نمیدونم چرا یوسف اینقد به شما انس گرفته و دوستون داره،و مریم در حالی که نامزدش و زندگیش در کما بود اولین کار اطلاع دادن به شما دوستان مجازیش بود،لابد خیلی خیلی دوستون داره و اینو نامزدش هم میدونسته

اما باید بگم همیشه خدا آدمهای خوب رو سریع میبره پیش خودش... یوسفم یکی از اونهاست،برای من دردناکترین خبر هستش...

اما ادم نباید نا امید بشه همه دوستان و فک و فامیل مثل شما دوستان گلش دست به دعا برداشتند... با اونیکه اشکم بند نمیاد میخوام چندتا نکته در مورد یوسف بگم که اغراق نباشه...

قبل عیدی از طرف وزارت علوم سفر مکه به خودش دادند ولی یوسف در اخرین لحظات سفرشو کنسل کرد و تنها یک جمله تو خانواده گفت: من خدا رو در وجود خودم میبینم نیازی نیست به این همه راه...

و جالبترین مسئله ای که خانواده رو غرق در ماتم کرد پیدا شدن وصیت نامه یوسف توی گاوصندوقش هست که پاسپورت و ... نگهداری می کنه،نمیدونم شاید خودش خبر داشته... ولی هیچکس تا الان اونو باز نکرده...

نمیدونم دوستان چرا اینجا دارم این حرف ها رو میزنم اما میدونم یوسف دوستان مجازیش رو خیلی دوست داشته که شما ها اینطوری دنبال می کنید اوضاع رو... واقعا ممنونم.

هیچ وقت خودش رو نمی گرفت... همیشه به همه کمک کرد،با کسی با لحن بد حرف نزد... و الان تو کماست... این دنیا خیلی کثیفه خیلی...

منم دلم گرفته و اومدم اینجا تا درد دل کنم شاید کمی سبک شم...نمیتونم به یوسف فکر نکنم...

اون روز میتینگ که تو نمایشگاه داشتین رو با یک شوق و ذوقی برامون تعریف کرد... می گفت : صداقت مهم ترین ویژگی دوستان جدیدمه...

زبونم بند اوومده فقط میخوام ازتون دعا کنید تا یوسفمون دوباره برگرده، تو فامیل ما یوسف رو همه یه جور دیگه دوست دارن...خدایا کمکش کن.

تو دنیایی که قوتبالیست ها و خواننده ها و ... با ارزشت ترینند جایی برای نوابغ علمی نیست و نخواهد بود! اگر یک خواننده الان اینطور شده بود همه جا پر از خبرش بود اما...

فردا آزمایشات اولیه روی یوسف انجام می شه و به احتمال زیاد پروفسور سمیعی هم باشه البته این رو به صورت قطع نمیدونم چون یک مقام وزارت علوم که نمیتونم اسمشونو بگم از پروفسور سمیعی درخواست کردند تا برای انجام آزمایشات روی یوسف یک تیم تشکیل بدن،امیدوار هستیم که اینطور بشه.

ممنون خانوم هلیا

خیلــــــــی ممنونیم که علی رغم اینکه شرایط روحی خوبی ندارید ولی مارو بی خبر نمیذارید.

تنها راه ارتباطی ما شماره تلفن خود آقا یوسف بود که امروز کسی جواب نمیداد بهش.

بازم میگم،اینارو دیدم،خودم حس کردم.واسه دل خوش کنی نیست.

خیلی اتفاق میفته که یه نفر تا نزدیکای آخر خط میره ولی برمیگرده.

دوست خودم 2-3 سال پیش توی کما بود نزدیکای 1 ماه ، شرایط خوبی هم نداشت ولی برگشت.الان سالم و سرحاله.

این رو هم بدونیم که هرچقد مثبت تر باشیم نتیجه بهتری میگیریم.

نمیدونم چرا،ولی واقعا دلم روشنه که یوسف برمیگرده به جمعمون.:w16:

• Like 14
لینک به دیدگاه

با تشکر از هلیا خانم

من به شخصه امیدوارم که امپراتور مکانیک ایران با سلامت به وطن برمیگرده

همین دوستان با دعاههای خودشون من رو برگردوندند یادم نمیره تیرماه 89 رو!

با تمام وجود برای دکتر دعا میکنیم

همه امیدوار هستیم

من خدا را به دستان بریده قمر بنی هاشم قسم میدم همونطور که این علمدار کربلا من رو برگردوند از مشک پاره خودش جرعه ای آب حیات به یوسف عزیز ارزانی دارد و استاد همه ما دوباره به آغوش خانواده و دوستانش برگرده

از اینجا میخوام همه ذکر امن یجیب رو با شور و عشق تلاوت کنند

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام دوستان خوبم

با تشکر از شما بابت اطلاع رسانی

در شرایط کنونی میتونم حالتون رو درک کنم چون برای من هم مشابهش پیش اومده

امیدتون رو از دست ندید

توکل بر خدا

ما هم دعا میکنیم و امیدواریم که یوسف باز هم برگرده...

یوسف هم از بهترین دوستهای من هست و برام عزیزه...

• Like 9
لینک به دیدگاه

امروز آنقدر خسته ام

که احساس می کنم

بیش از هر زمان دیگر

به سایبان محبت تو احتیاج دارم

با تو بودن را باید احساس کنم

و بیهوده نفس کشیدن را

محکوم به نیستی کنم

قلب من در اشتیاق جاده می تپد

و باد پشت پنجره اطاقم بی تابی می کند

امروز آنقدر بی تابم که باران را

اشکهای شادی می پندارم

بیا تا با آمدنت

خستگی را از تن بدر کنم

• Like 7
لینک به دیدگاه

امروز آنقدر خسته ام

که احساس می کنم

بیش از هر زمان دیگر

به سایبان محبت تو احتیاج دارم

با تو بودن را باید احساس کنم

و بیهوده نفس کشیدن را

محکوم به نیستی کنم

قلب من در اشتیاق جاده می تپد

و باد پشت پنجره اطاقم بی تابی می کند

امروز آنقدر بی تابم که باران را

اشکهای شادی می پندارم

بیا تا با آمدنت

خستگی را از تن بدر کنم

فقط بی خبر نذارید مارو.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...