رفتن به مطلب

آدما !!!

ارسال های توصیه شده

من از بچگی دوست داشتم آدما رو خوب بشناسم!! اما الان هر چی جلوتر میرم احساس می کنم که خیلی پیچیدن و کمتر میشناسمشون تا جایی که الان گاهی فکر می کنم حتی خودم رو هم کم میشناسم!!!

تا این جای قضیه اصلا مهم نیست!

دوست داشتم یه جایی باشه که ما آدما شناخت کلی که از بقیه آدما رو داریم، از نگاه خودمون بگیم!

شناخت کلی اما تفکیک شده (مثلا هر ویژگی توی یه پست یا یه چیزی شبیه این!)

همین !

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بعضی آدما ظاهرشون خیلی سادست اما باطنشون پیچیده خیلی باید طول بکشه تا بتونی به دنیاشون نفوذ کنی و تازه هم وارد دنیاشون شدی، اصلا نمیفهمی چه خبره و کلی گیج میزنی............ترجیح میدی فاصله رو حفظ کنی و فقط از دور براشون احترام قایل باشی

بعضیا ظاهرشون و حرفاشون و کاراشون خیلی پیچیدست .......علت حرفا و کارا رو درک نمی کنی.........دنیای به ظاهر متفاوتی دارن، اما کافیه از این سد دفاعیشون بتونی رد شی....اون موقع ست که می فهمی اتفاقا دنیاشون خیلی خیلی سادست و هیچ چیز مبهمی براشون و تو زندگیشون وجود نداره

بعضیا ظاهر و باطن یکین که البته کم تره تعدادشون

• Like 23
لینک به دیدگاه

بعضیا تلخن، بد دهن بد رفتار...........اما عجیب مهربون......کار خوب میکنن برا بقیه اما با تشر زدن ( نه از عمد بلکه به خاطر این که این طوری از اول بار اومدن، بزرگ شدن) اما همیشه چوب این گوشت تلخیشونو می خورن و طرد میشن

بعضیا مار خوش خط و خالن! خیلی باهات مهربونن، خیلی بیان می کنن که دوست دارن اما به وقتش.........اینا معمولا آدمای به شدت موفقی تو جامعه میشن

هر کدوم از این دو دسته بالا خودش کم و زیاد و شدت داره!!

بعضیا اما همونین که هستن...!!!

• Like 22
لینک به دیدگاه
جالب بود.

میشه هر کسی که خواست خیلی رک تحلیلش کنی؟؟ :whistle: مثلا من میخوام بدونم... :hanghead:

واقعیتش تو این تاپیک منظورم بیشتر اینه که آدما تو این عمر بیست و اندی، یا سی و اندی که دارن و با توجه به چیزایی که فهمیدن بیان آدمای دیگه رو (کلی نه فردی) بگن که چه طوری شناختن.:hanghead:

در واقع هدفم سوال بود بیشتر......چون خودمم این قضیه گاهی این قدر برام پیچیده میشه که به بن بست می رسم :دی

حالا شما چون خیلی اصرار می کنی بیا خصوصی SEVeyesC08_th.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

به احترام و درخواست مریم گل ویرایش میشود

بعضی ادما بچه ان , دست خودشون نیس یهویی از بچگی پرت شدن (شایدم کردن ) به بزرگسالی , اینارو خیلیا جدی نمیگیرن , آخه بچه ان

• Like 12
لینک به دیدگاه

بعضی آدم ها خوبند!!!! سرشار از خوبی.......دست خودشون نیست، حتی اگه نخوان هم، باز خوبند.......اگر حرفی میزنن یا کاری یا لبخندی نه از سر وعده بهشت و نه از سر تایید و رضایت دیگران هست............خوبند چون خوبند............این ها همان هایی هستن که حضورشون و فقط حضورشون آدم رو آروم و خوشحال می کنن........نه تو اون ها رو میشناسی نه اون ها تو رو.............اما فقط بودنشون در یک مقطع کوتاه هم برایت کافیست............صف اتوبوس، فروشنده مغازه، رهگذر خیابون یا.......هرکس دیگه

اما هستن کسانی هم که حتی حضور چن لحظه ایشان در اتمسفر محیط هم تو را آزار میدهد..!!

• Like 18
لینک به دیدگاه

بعضی آدما ساده لوح هستن. حتی شیوه محبت کردنم نمیدونن چطوریه. ذات خوب و پاکی دارن اما راه عملی زندگی و ارتباطات اجتماعی رو پیدا نمیکنن. اینها خیلی بدبختن. باطن و قلب پاکی دارن. اما مورد انزجار قرار میگیرن.

• Like 16
لینک به دیدگاه

من از افراد دور و برم مثال میزنم. مثال های ملموس. از همکار و خانواده و بزرگتر و کوچیکتر. البته فکر میکنم هدف تاپیک هم همین باشه.

بعضی از آدما جوگیرن. تحت شرایط جو ممکنه از سر سوزن رد بشن اما یه وقتایی از در دروازه هم رد نمیشن. اینها هم به نظر من دارای ذات پلیدی نیستن. صرفا سردرگم هستن. هیچ کاریشونم نمیشه کرد. به نظرم فقط باید شرایط جوی رو طوری بچینیم که نتیجه حاصله اونی باشه که ما میخوایم. در معنای دیگر باید این آدمها رو مدیریت کرد.

• Like 15
لینک به دیدگاه

بعضی آدمها از زیر کار در میرن. در انجام امور محوله تنبلن اما در پیچوندن زرنگ. در قدم اول باید این آدمها رو شرمنده کرد.

• Like 11
لینک به دیدگاه

بعضی آدما از دور خیلی باحال و مشتی هستن ولی وقتی کم کم بهشون نزدیک میشی میبینی خیلی با چیزی که نشون میدن فاصله دارن و در نتیجه حالت ازشون بهم میخوره...

• Like 14
لینک به دیدگاه

بعضی ادما رو تو اولین برخورد حالت بهم میخوره ازشون ولی وقتی توشون دقیق میشی و کم کم جلو میری به چیزای جالبی میرسی و کم کم مجذوبشون میشی...

• Like 14
لینک به دیدگاه

بعضی ادما فکر میکنن بخاطر پول ، سواد ، موقعیت اجتماعی و... که دارن همه باید جلوشون خم و راست بشن و به همه از بالا نگا میکنن ولی در حقیقت هیچی نیستن...

• Like 13
لینک به دیدگاه

بعضی آدما زیاد محبت میکنن به اطرافیانشون و همین باعث میشه که دیگران نسبت بهشون بی اهمیت بشن و فکر کنن آدم ضعیف و بی اعتماد بنفسی هست و اگر گاهی رفتاری بغیر از محبتی که انتظار دارن ازش ببینن باز قضاوت بیمورد دیگری میکنن

• Like 14
لینک به دیدگاه

بعضی از آدمها را باید چند بار خواند تا معنی آنها را فهمید و

بعضی از آدمها را باید نخوانده دور انداخت.....

بعضی از آدمها نمایشنامه اند و در چند پرده نوشته و اجرا می شوند.

بعضی از آدمها فقط جدول سرگرمی اند !

بعضی آدمها تر جمه شده اند و بعضی تفسیر می شوند.

بعضی از آدمها تجدید چاپ می شوند و بعضی از آدمها فتو کپی آدمهای دیگرند.

بعضی از آدمها دارای صفحات سیاه و سفیداند و بعضی از آدمها صفحات رنگی و جذاب دارند.

بعضی از آدمها خط خوردگی و خط زدگی دارند و بعضی از آدمها غلط های چاپی فراوان ...

ازروی بعضی از آدمها باید مشق نوشت و

از روی بعضی آدمها باید جریمه نوشت...

(قیصر امین پور)

• Like 10
لینک به دیدگاه

بعضی آدما اکثر واکنش هاشون شدت داره.

شدید دوست دارن ، شدید منتفر میشن ، شدید طرفداری میکنن ، شدید تخریب میکنن ، مسخره میکنن ، بلند میخندن ،بلند گریه میکنن ، هوار هوار حرف میزنن ، توی همه چیز زیاده روی میکنن دوستی و دشمنی و همیشه همه ی حق با اونهاست.

تعادل و میانه روی برای این ادما بی معناست.

• Like 11
لینک به دیدگاه

می گویند روزی انیشتین به چارلی چاپلین گفت، می دانی آن چه که باعث شهرت تو شده چیست؟

این است که تو حرفی نمی زنی و همه حرف تو را می فهمند!چارلی هم با خنده می گوید و آن چه باعث شهرت تو شده، این است که تو با این که حرف می زنی، هیچ کس حرفهایت را نمی فهمد!

فهمیدن و نفهمیدن حرف های دیگران مسئله این است !

بعضی آدم ها اکثرا یا شاید هم گاهی به اشتباه در حال اشتباه فهمیدن حرف های دیگرانند بدون اینکه فرصت توضیح دادن را به ان ها بدهند.

اشتباه می فهمند، می رنجند و ......

فهمشان بر اساس انتظار قبلی خودشان از طرف مقابل است و نه منظور حقیقی حرف گفته شده.....

سوءتفاهمات زندگی این افراد را خاکستری میکند :(

• Like 14
لینک به دیدگاه

به بعضی آدما باید کم محلی کنی تا بیان سمتت.....

در مورد این آدما هرچی بیشتر تلاش کنی بری طرفشون بیشتر ازت فاصله میگیرن مثل قطب های شبیه به هم آهنربا.....

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...