golnar_14 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ معمولا صدا و سیما وقتی بخواهد یک فرد همه چیز تمام را در نقشی ظاهر کنند می بینیم که یک پایتخت نشین را برمی گزیند، وقتی بخواهند فردی از رده پایین جامعه را در نقشی ظاهر کنند لهجه ای ضمیمه اش می کنند. به فرض درست، که تمام سرایداران، راننده ها، آواره ها ... جنوبی و لر و ترک باشند، آیا با خود اندیشیده اید چرا چنین است؟ اینها به کنار، چرا همین قشر غیرپایتخت نشین فقط وقتی خوب و دوست داشتنی هستند که زندگی خویش را می بازند تا مرزهای وطن را حفظ کنند... خرمشهرهایی که فقط سوم خرداد خریدار دارند! خرمشهری که خرمی آن بدون آب است و اخیراً حتی هوایی پاک! سالهاست مردم غرب کشور حتی هوای پاک هم ندارند و هیچ اقدام عملی در این راستا ندیده ایم، چرا؟ روزهاست که مردم غیور و سلحشور و رزمنده !!! به سختی نفس می کشند! 21 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ کجا درسته؟ چی روحساب کتابه؟ بخوای یه فهرست از بی لیاقتی ها بنویسی تا کره ماه میره. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ عزیزم تا وقتی مردم مظلوم افریقا و فلسطین و لبنان هستند که دیگه نمیشه هزینه کرد برای جلوگیری از گردوغبار... شاه ملعون اونزمان یه مبلغی میداد به این عربهای پول پرست که نمیدونم چی میرختند روی این شهناشون که بلندشه بیاد مردم جاهای دیگه رو مخصوصا ایران و خفه کنه...فعلا واجب ترهاش هستند ... ماها هم از الرژی و هوای الوده همش مریضیم..اینها نه به روح اعتقاد دارند نه به هیچی... مدرکشونو از بقالی سرگذر خریدند کاش یه جو عقل داشتند... 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ خب مگه خبر نداری اینجا ایرانه دیگه...... 3 لینک به دیدگاه
golnar_14 71 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ کجا درسته؟چی روحساب کتابه؟ بخوای یه فهرست از بی لیاقتی ها بنویسی تا کره ماه میره. درست میگی. همه جا به نوبت، از مشکل فعلی می نویسم. 4 لینک به دیدگاه
golnar_14 71 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ عزیزم تا وقتی مردم مظلوم افریقا و فلسطین و لبنان هستند که دیگه نمیشه هزینه کرد برای جلوگیری از گردوغبار... شاه ملعون اونزمان یه مبلغی میداد به این عربهای پول پرست که نمیدونم چی میرختند روی این شهناشون که بلندشه بیاد مردم جاهای دیگه رو مخصوصا ایران و خفه کنه...فعلا واجب ترهاش هستند ... ماها هم از الرژی و هوای الوده همش مریضیم..اینها نه به روح اعتقاد دارند نه به هیچی... مدرکشونو از بقالی سرگذر خریدند کاش یه جو عقل داشتند... من تاپیک زدم اعتراضی کرده باشیم، تا به گوششان برسد. از شما میخواهم هرجا می توانید فریاد بزنید و اعتراض کنید، حتی تاپیکی در بین هزاران تاپیک دیگر یک انجمن. 4 لینک به دیدگاه
golnar_14 71 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ خب مگه خبر نداری اینجا ایرانه دیگه...... ربطی نداشت، فکر نمی کنی این تکیه کلام سبب شده ما تسلیم هر مشکلی شویم؟ 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ربطی نداشت، فکر نمی کنی این تکیه کلام سبب شده ما تسلیم هر مشکلی شویم؟ بله دقیقاً ولی بیخیال 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ همین گرد و خاک مشکل تنفسی برا خیلی ها ایجاد کرده من جمله خودم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ من تاپیک زدم اعتراضی کرده باشیم، تا به گوششان برسد.از شما میخواهم هرجا می توانید فریاد بزنید و اعتراض کنید، حتی تاپیکی در بین هزاران تاپیک دیگر یک انجمن. عزیزم میدونی مسئله چیه این وسط؟ به خواب رفته رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه به این راحتی بیدار کرد.. خیلی وقته کل این کشور رو دارند فدای اعراب میکنند حالا به هرشکل و صورتی همین که مردم ما هنوز خودشون در فقر و نداری هستند بعد میایند پولهاشونو میفرستند برای ساختن در و ضریح طلا در همین کشورهای همسایه و این راه سؤاستفاده مذهبی از مردمی هست دیگه اینها دست من و تو نیست دریاچه ارومیه رو بخاطر همین کارهاشون خشک کردند و صدها دریاچه دیگر و این کارو هم الان حدود 6 یا7 ساله به هربهونه ای از زیرش دررفتند که مثلا صرفه جویی کنند ولی نمیفهمند که دارند با این حرکتشون هزاران بیماری تنفسی و غیرقابل درمان رو به مردم و ملت ایران پیشکش میکنند.. خدا از سرشون نگذره 5 لینک به دیدگاه
coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سالهاست مردم غرب کشور حتی هوای پاک هم ندارند و هیچ اقدام عملی در این راستا ندیده ایم، چرا؟روزهاست که مردم غیور و سلحشور و رزمنده !!! به سختی نفس می کشند امیدوارم هر بلایی که قراره از اسمان یهویی بیاد اول سر این پایتخت نشینان شهید پرور بیاد شاید اونجوری ی راهی برای درمانش انجام بشه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا حق هرکی رو توی این مملکت میخورن بدو بی راهشو به پایتخت نشینها میگه ! :icon_razz: برو حق تو از همونی بگیر که خورده ! هوای پاک شهر تورو که نیاوردن بدن به مردم تهران ! :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم هر بلایی که قراره از اسمان یهویی بیاد اول سر این پایتخت نشینان شهید پرور بیاد شاید اونجوری ی راهی برای درمانش انجام بشه لصفا از متهم کردن و نفرین کردن خود داری کنید با این حرفها چیزی درست نمیشه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ همین گرد و خاک مشکل تنفسی برا خیلی ها ایجاد کرده من جمله خودم :vahidrk: امید جان شما حقته داداش....... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم هر بلایی که قراره از اسمان یهویی بیاد اول سر این پایتخت نشینان شهید پرور بیاد شاید اونجوری ی راهی برای درمانش انجام بشه مثلا من این وسط چیکارم؟!!!! به من چه کسی به فکر برخی مناطق کشور نیست؟!! بچه های بالا باید یه فکری بکنن که اونا اصلا فکر نمیکنن و خودشونو راحت کردن...... لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ یه روز بیرون رفتم یه هفتس گلو درد و سرفه گرفتم:icon_razz:وای به حال بچه ها و ادمای مسن دولت جمهوری اسلامی پول یا مفت نداره بده این و اون واسش قیر بپاشن.مسایل مهمتری روی میز هست! 1 لینک به دیدگاه
golnar_14 71 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم هر بلایی که قراره از اسمان یهویی بیاد اول سر این پایتخت نشینان شهید پرور بیاد شاید اونجوری ی راهی برای درمانش انجام بشه خواهش میکنم توهین نکنید، پایتخت نشین ها تقصیری ندارند. 1 لینک به دیدگاه
golnar_14 71 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا حق هرکی رو توی این مملکت میخورن بدو بی راهشو به پایتخت نشینها میگه ! :icon_razz: برو حق تو از همونی بگیر که خورده ! هوای پاک شهر تورو که نیاوردن بدن به مردم تهران ! :icon_razz: عزیزمن درد ما این است که بارها شاهد گرد و غبارهای وحشتناک بوده ایم، دهها برابر حد مجاز، ولی خم به ابرو نیاوردند، به محض رویت پدیده در تهران با دستپاچگی تمام جلسه و مصاحبه و راهکار پشت سر هم تراوش می کند. نه ، ولی نفتم را آوردند و دم نزدم، دم نزنم هوای پاکم را هم می مکند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده