شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر دوستان نواندیشانی راستش من یه سوال فنی از بچه های تبریزی انجمن دارم که اگه لطف کنن و اسم این شیرینی رو که عکسش رو پایین می گذارم رو بهم بگن خیلی ممنونشون می شم متاسفم اگه عکس واضح نیست اما همین یه تیکه رو هم به زور و اجبار تونستم از چنگ یه مشت قحطی زده در بیارم :icon_razz: (ظاهرا تخته ای یا تیکه ای بوده که این جوری تیکه تیکه و نابود شده اش رسید دست من ) فقط می دونم از شیرینی های تبریزه :gnugghender:و از نظر شکل و فرم هم شبیه سوهانیه که از قم به عنوان سوغات میارن مثل سقز یا یه همچین چیزایی هم هست (منظورم اینه که ترد نیست و باید کاملا جویده بشه ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا این چیه ؟! 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ اولا آذری نه ترک، دوما این سوغات تبریز نیست سوغات اورمیه است، هلوای گردوی اورمیه هست، در کنار نقل و عرقیات گیاهی هلوا گردویی هم از سوغاتیای شهر ماست 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ اولا آذری نه ترک، دوما این سوغات تبریز نیست سوغات اورمیه است، هلوای گردوی اورمیه هست، در کنار نقل و عرقیات گیاهی هلوا گردویی هم از سوغاتیای شهر ماست فاشیست من اینو دیدم اطراف عجبشیر درست میکنن 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ فاشیست من اینو دیدم اطراف عجبشیر درست میکنن بابا جوییز حالواسیدی دا نمنه دیسن؟ یکی از خوراکی های سنتی شب یلدا تو اورمیست این، حلوا گردویی اورمیست دیگه حرفی نباشه 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ حالا مهم نیست مال کجاست مهم اینه که مال خودمونه فقط تز دئین گوروم هانچیز قوناخ الیه سیز تبریز گلیم یا اورمیه؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ من نظرمه جنابیز تشیف آپاین تیبزه....... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ هن گت تبریزده بدلین یه:icon_razz: اورجیناله اورمیه ده 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ بنده خدا یه سوال پرسید اینجا شد کلاس زبان ترکی... حالا بین تبریزیها و اورمیه یا ارومیه ها جنگ و دعوا میشه... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ بنده خدا یه سوال پرسید اینجا شد کلاس زبان ترکی... حالا بین تبریزیها و اورمیه یا ارومیه ها جنگ و دعوا میشه... بیزم اتحادمیز چوخده هلم هلم بی بیرنن ساوشمک....... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ولی شبیه شیرینی قورابیای خودمون هم هست ها قورابیه 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ایندی کی بله الدو هم تبریزه گدرم هم اورمیه هم سهیل قوناخ اولام هم ال رومانا بیزلر اصلا ساواشماریخ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ و این وسط فقط یه سوال میمونه :.................. چرا؟ ..................... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ اولان کتح ییجخسیزا!!!! من اوشاخلیخدان جویز حالواسینان بویوموشم زور دمیین ترجمه: اولان کتک میخورینا!!!! من از بچگی با حلوای گردو بزرگ شدم حرف زور نزنین 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ بیزم اتحادمیز چوخده هلم هلم بی بیرنن ساوشمک....... هان ؟ الان چی گفتی اینجا شما؟ 2 لینک به دیدگاه
شاران 768 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ اولا آذری نه ترک، دوما این سوغات تبریز نیست سوغات اورمیه است، هلوای گردوی اورمیه هست، در کنار نقل و عرقیات گیاهی هلوا گردویی هم از سوغاتیای شهر ماست اولا که خیلی خیلی ممنون دوما که من بلاخره متوجه نشدم که کدوم رو باید بگم ؟ آذری یا ترک :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی می گم ترک می گن ترک چیه باید بگی آذری وقتی هم می گم آذری می گن آذری چیه باید بگی ترک ؛ خودم هم دیگه قاطی کردم سوما اونی که این رو برام فرستاده بود ترک تبریز بود من فکر کردم سوغات تبریزه حالا شما به خودت نگیر برای من به شخصه فقط مهم اینه که خیلــــــــــــــــــــــی خوشمزه بود بنده خدا یه سوال پرسید اینجا شد کلاس زبان ترکی... حالا بین تبریزیها و اورمیه یا ارومیه ها جنگ و دعوا میشه... حالا جنگ می شه هیچی این وسط امثال منی که ترکی بلد نیستن هم نیاز به یه مترجم پیدا می کنن ولی شبیه شیرینی قورابیای خودمون هم هست هاقورابیه نه از اون نوع شیرینی ها نیست من قورابی رو زیاد دیدم و خوردم :gnugghender: (آخ بد جور دلم به هوس افتاد ) و این وسط فقط یه سوال میمونه :.................. چرا؟ ..................... چی چرا ؟! _________________________________________________ مرسی از راهنمایی همگی :icon_gol::icon_gol: اما دو تا سوال با این همه بحثی که به ترکی شد و من یه کلمه اش رو هم متوجه نشدم بلاخره نتیجه همون شد که این "حلوا گردوییه " دیگه نه ؟ دوم هم این که کسی جایی رو توی تهران می شناسه که از این نوع سوغاتی ها رو بیارن ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ هان ؟الان چی گفتی اینجا شما؟ مهندس من تركي حرف زدم فرانسوي نحرفيدم كه تعجب ميكني 1 لینک به دیدگاه
mamane_anisa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ شاران جان با اینکه من اهل آذربایجان شرقی ام اما با قاطعیت میگم که حلوای ارومیه هستش نقل و حلوای ارومیه خیلی معروفه حالا شاید تو تبریز هم تولید بشه ولی اصلش ماله ارومیه هست ما که هر سال از ارومیه میخریم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ برا ارومیه است حرفم نباشههویجم داره 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اولا که خیلی خیلی ممنون مرسی از راهنمایی همگی :icon_gol::icon_gol: اما دو تا سوال با این همه بحثی که به ترکی شد و من یه کلمه اش رو هم متوجه نشدم بلاخره نتیجه همون شد که این "حلوا گردوییه " دیگه نه ؟ دوم هم این که کسی جایی رو توی تهران می شناسه که از این نوع سوغاتی ها رو بیارن ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه اره عزیزم یه مغازه خوالی زرتشت هست فکر کنم که سوغاتی همه ی شهرا رو داره. ادرسه دقیقشو از بابام میپرسم میگم بهت 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اما دو تا سوال با این همه بحثی که به ترکی شد و من یه کلمه اش رو هم متوجه نشدم بلاخره نتیجه همون شد که این "حلوا گردوییه " دیگه نه ؟ دوم هم این که کسی جایی رو توی تهران می شناسه که از این نوع سوغاتی ها رو بیارن ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه بعد کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که این سوغات حلوا گردوییه تبریزه اما ارومیه هم حلوا گردویی داره که البته برعکس این که حالت تکه ای و تخته ایه ؛ حالت نرم و کشسانی داره جنت آباد شمالی یه مغازه هست "آبتین ایرانیان" که سوغات چند تا شهر رو داره از جمله ارومیه رو که حلوا گردویی و حلوا پسته و حلوای هویج و .... داره اما سولدوش توی میدون هروی از همین حلوا گردویی تبریز داره برای فروش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده