شاران 768 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 درود بر دوستان نواندیشانی راستش من یه سوال فنی از بچه های تبریزی انجمن دارم که اگه لطف کنن و اسم این شیرینی رو که عکسش رو پایین می گذارم رو بهم بگن خیلی ممنونشون می شم متاسفم اگه عکس واضح نیست اما همین یه تیکه رو هم به زور و اجبار تونستم از چنگ یه مشت قحطی زده در بیارم :icon_razz: (ظاهرا تخته ای یا تیکه ای بوده که این جوری تیکه تیکه و نابود شده اش رسید دست من ) فقط می دونم از شیرینی های تبریزه :gnugghender:و از نظر شکل و فرم هم شبیه سوهانیه که از قم به عنوان سوغات میارن مثل سقز یا یه همچین چیزایی هم هست (منظورم اینه که ترد نیست و باید کاملا جویده بشه ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا این چیه ؟! 14
El Roman 31720 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 اولا آذری نه ترک، دوما این سوغات تبریز نیست سوغات اورمیه است، هلوای گردوی اورمیه هست، در کنار نقل و عرقیات گیاهی هلوا گردویی هم از سوغاتیای شهر ماست 11
soheiiil 24251 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 اولا آذری نه ترک، دوما این سوغات تبریز نیست سوغات اورمیه است، هلوای گردوی اورمیه هست، در کنار نقل و عرقیات گیاهی هلوا گردویی هم از سوغاتیای شهر ماست فاشیست من اینو دیدم اطراف عجبشیر درست میکنن 5
El Roman 31720 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 فاشیست من اینو دیدم اطراف عجبشیر درست میکنن بابا جوییز حالواسیدی دا نمنه دیسن؟ یکی از خوراکی های سنتی شب یلدا تو اورمیست این، حلوا گردویی اورمیست دیگه حرفی نباشه 4
vahid88 9651 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 حالا مهم نیست مال کجاست مهم اینه که مال خودمونه فقط تز دئین گوروم هانچیز قوناخ الیه سیز تبریز گلیم یا اورمیه؟؟؟؟؟؟ 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 بنده خدا یه سوال پرسید اینجا شد کلاس زبان ترکی... حالا بین تبریزیها و اورمیه یا ارومیه ها جنگ و دعوا میشه... 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 بنده خدا یه سوال پرسید اینجا شد کلاس زبان ترکی... حالا بین تبریزیها و اورمیه یا ارومیه ها جنگ و دعوا میشه... بیزم اتحادمیز چوخده هلم هلم بی بیرنن ساوشمک....... 3
vahid88 9651 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 ایندی کی بله الدو هم تبریزه گدرم هم اورمیه هم سهیل قوناخ اولام هم ال رومانا بیزلر اصلا ساواشماریخ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 و این وسط فقط یه سوال میمونه :.................. چرا؟ ..................... 2
El Roman 31720 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 اولان کتح ییجخسیزا!!!! من اوشاخلیخدان جویز حالواسینان بویوموشم زور دمیین ترجمه: اولان کتک میخورینا!!!! من از بچگی با حلوای گردو بزرگ شدم حرف زور نزنین 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 بیزم اتحادمیز چوخده هلم هلم بی بیرنن ساوشمک....... هان ؟ الان چی گفتی اینجا شما؟ 2
شاران 768 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2012 اولا آذری نه ترک، دوما این سوغات تبریز نیست سوغات اورمیه است، هلوای گردوی اورمیه هست، در کنار نقل و عرقیات گیاهی هلوا گردویی هم از سوغاتیای شهر ماست اولا که خیلی خیلی ممنون دوما که من بلاخره متوجه نشدم که کدوم رو باید بگم ؟ آذری یا ترک :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی می گم ترک می گن ترک چیه باید بگی آذری وقتی هم می گم آذری می گن آذری چیه باید بگی ترک ؛ خودم هم دیگه قاطی کردم سوما اونی که این رو برام فرستاده بود ترک تبریز بود من فکر کردم سوغات تبریزه حالا شما به خودت نگیر برای من به شخصه فقط مهم اینه که خیلــــــــــــــــــــــی خوشمزه بود بنده خدا یه سوال پرسید اینجا شد کلاس زبان ترکی... حالا بین تبریزیها و اورمیه یا ارومیه ها جنگ و دعوا میشه... حالا جنگ می شه هیچی این وسط امثال منی که ترکی بلد نیستن هم نیاز به یه مترجم پیدا می کنن ولی شبیه شیرینی قورابیای خودمون هم هست هاقورابیه نه از اون نوع شیرینی ها نیست من قورابی رو زیاد دیدم و خوردم :gnugghender: (آخ بد جور دلم به هوس افتاد ) و این وسط فقط یه سوال میمونه :.................. چرا؟ ..................... چی چرا ؟! _________________________________________________ مرسی از راهنمایی همگی :icon_gol::icon_gol: اما دو تا سوال با این همه بحثی که به ترکی شد و من یه کلمه اش رو هم متوجه نشدم بلاخره نتیجه همون شد که این "حلوا گردوییه " دیگه نه ؟ دوم هم این که کسی جایی رو توی تهران می شناسه که از این نوع سوغاتی ها رو بیارن ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 5 شهریور، 2012 هان ؟الان چی گفتی اینجا شما؟ مهندس من تركي حرف زدم فرانسوي نحرفيدم كه تعجب ميكني 1
mamane_anisa 13 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 شاران جان با اینکه من اهل آذربایجان شرقی ام اما با قاطعیت میگم که حلوای ارومیه هستش نقل و حلوای ارومیه خیلی معروفه حالا شاید تو تبریز هم تولید بشه ولی اصلش ماله ارومیه هست ما که هر سال از ارومیه میخریم 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 اولا که خیلی خیلی ممنون مرسی از راهنمایی همگی :icon_gol::icon_gol: اما دو تا سوال با این همه بحثی که به ترکی شد و من یه کلمه اش رو هم متوجه نشدم بلاخره نتیجه همون شد که این "حلوا گردوییه " دیگه نه ؟ دوم هم این که کسی جایی رو توی تهران می شناسه که از این نوع سوغاتی ها رو بیارن ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه اره عزیزم یه مغازه خوالی زرتشت هست فکر کنم که سوغاتی همه ی شهرا رو داره. ادرسه دقیقشو از بابام میپرسم میگم بهت 2
EOS 14528 ارسال شده در 15 تیر، 2013 اما دو تا سوال با این همه بحثی که به ترکی شد و من یه کلمه اش رو هم متوجه نشدم بلاخره نتیجه همون شد که این "حلوا گردوییه " دیگه نه ؟ دوم هم این که کسی جایی رو توی تهران می شناسه که از این نوع سوغاتی ها رو بیارن ؟ خواهشا اگه کسی می دونه بگه بعد کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که این سوغات حلوا گردوییه تبریزه اما ارومیه هم حلوا گردویی داره که البته برعکس این که حالت تکه ای و تخته ایه ؛ حالت نرم و کشسانی داره جنت آباد شمالی یه مغازه هست "آبتین ایرانیان" که سوغات چند تا شهر رو داره از جمله ارومیه رو که حلوا گردویی و حلوا پسته و حلوای هویج و .... داره اما سولدوش توی میدون هروی از همین حلوا گردویی تبریز داره برای فروش
ارسال های توصیه شده