رفتن به مطلب

شما رعیت هستید یا شهروند؟

saeed99

شما رعیت هستید یا شهروند ؟  

6 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما رعیت هستید یا شهروند ؟

ارسال های توصیه شده

.

شما رعیت هستید یا شهروند ؟

دوست دارید ؛ کدام باشید ؟

آیا قبول دارید ؛ افراد شاغل در پست های حکومتی مثل ریاست جمهوری،استاندار،نماینده مجلس و... درواقع با پول مردم استخدام می‌شوند و ازمردم مزد می‌گیرند ؟

اینها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند ومردم بتوانند ازآنها بازخواست کنند و وقتی هم که مردم ازعملکردشان رضایت نداشتند، حق دارند فسخ قرارداد کنند ودیگری را استخدام کنند ؟

پرواضح است که امروزه چنین نیست و حتی برخی افراد در تئوری هم این موارد را قبول ندارند.

بنظرشما چه موانعی باعث جلوگیری از اجرا و یا حتی پذیرش آن بصورت فکری می شود؟

فقدان تئوریسین دلیل خوبی نیست چون ازنظروجود تئوریسین هایی که راهنمای فکری جامعه و مردم عادی باشند که مشکلی نبوده .

برای نمونه سعدی بعنوان یکی ازنخبگان کشورقرن ها پیش لزوم رعایت حقوق شهروندی را درغالب شعرزیربیان کرده و دیگران نیز شرح های زیبایی درمورد مفهوم این دو بیت آن نوشته اند.

در اینجا بخوبی می بینیم که ایرانیان درگذشته نسبت مفاهیم قدرت، رعیت ، حقوق و ... چه می‌اندیشیدند، انتظارشان از حکومت و ریاست چه بوده وخودشان را نسبت به حاکم درچه جایگاهی می‌دیدند، ازاو چه انتظاری داشتند.

شهی که پاس رعیت نگاه می‌دارد

حلال باد خراجش که مزد چوپانیست

وگرنه راعی خلق است زهرمارش باد

که هرچه می‌خورد او جزیت مسلمانیست

سعدی :icon_gol:

پس مشکل کجاست ؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
الان من ارتباط عنوان رو با موضوع درک نمیکنیم :ws52:

یعنی اینقدر پرت نوشتم ؟ :ws38:

عنوان جستار می خواد بگه :

اولا ، شما درحال حاضر جزو کدام یکی از دو دسته تعریف شده هستید.

ثانیا، با علاقه قلبیتون می خواین جزو کدوم باشید.

و درادامه ازافرادی که مایلند شهروند باشند پرسیده چه عواملی باعث شده تا به حقوق شهروندی خودشان دست پیدا نکنند.

اگه بازم ابهام داره بگید تا یه فکر دیگه بکنم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا این عضوجامعه جهانی خودشو رعیت می دونه یا شهروند ؟

سوالتون واقعا بجا هست ...

ببینید این بستگی به نوع دیدگاه هر شخص نسبت به جامعه ی خودش داره

مثلا من نوعی به مثابه عضو از جامعه ی سوسیالیسم جهانی خودم رو نه رعیت میدونم و نه شهروند بلکه عضوی میدونم که قسمتی از یک بدنه ی واحد هست.

مانند یک خودرو ( در مثل جای هیچ مناقشه نیست )

در یک خودرو ایا میتوان گفت مثلا گیربکس جداگانه کار میکنه ؟

یا ایکه ایا گیربکس در دسته بندی رعیت و شهروند جایی داره ؟

انسان در جامعه ی جهانی عضویست از یک بدنه ی واحد

• Like 3
لینک به دیدگاه

دلیل اصلی اینکه این موضوع اجرا نمیشه کمبود اطلاعات عامه مردم از حقوق خودشون هست و اینکه خیلی جا ها از بند پ برای پیچوندن قانون استفاده میشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
چرا پست من حذف شده ؟

من امروز در حال پاک کردن پستهای اسپم بودم که 99 در صدش مال شما بود اشتباها این یهدونه پست شما هم چوب بقیه اسپم هاتون رو خورد

• Like 3
لینک به دیدگاه
من امروز در حال پاک کردن پستهای اسپم بودم که 99 در صدش مال شما بود اشتباها این یهدونه پست شما هم چوب بقیه اسپم هاتون رو خورد

ممنون از بزرگواری شما

شما اول پست ها رو بخون بعد حذف کن عزیز دل

ممنون بابت برگردوندن پست

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی اینقدر پرت نوشتم ؟ :ws38:

عنوان جستار می خواد بگه :

اولا ، شما درحال حاضر جزو کدام یکی از دو دسته تعریف شده هستید.

ثانیا، با علاقه قلبیتون می خواین جزو کدوم باشید.

و درادامه ازافرادی که مایلند شهروند باشند پرسیده چه عواملی باعث شده تا به حقوق شهروندی خودشان دست پیدا نکنند.

اگه بازم ابهام داره بگید تا یه فکر دیگه بکنم :icon_gol:

نمیدونم شاید من بد میگیرم :ws52:

یه خورده رعیت و شهروند رو تعریف کن از دید خودت و اینکه در حال حاضر چه چیزیش مد نظرته

• Like 4
لینک به دیدگاه
سوالتون واقعا بجا هست ...

ببینید این بستگی به نوع دیدگاه هر شخص نسبت به جامعه ی خودش داره

مثلا من نوعی به مثابه عضو از جامعه ی سوسیالیسم جهانی خودم رو نه رعیت میدونم و نه شهروند بلکه عضوی میدونم که قسمتی از یک بدنه ی واحد هست.

مانند یک خودرو ( در مثل جای هیچ مناقشه نیست )

در یک خودرو ایا میتوان گفت مثلا گیربکس جداگانه کار میکنه ؟

یا ایکه ایا گیربکس در دسته بندی رعیت و شهروند جایی داره ؟

انسان در جامعه ی جهانی عضویست از یک بدنه ی واحد

پس شما اعتقاد دارید که حالت سومی هم وجود داره و شما اون حالت رو انتخاب کردید.

بسیار خوب برای آشنایی بیشتر با این مورد لطفا به این پرسش ها پاسخ بدید.

بر می گردم به مثال خودتون ؛ این اجرایی که از یه بدنه واحد هستند چطوری هماهنگ میشن ؟

گفتید گیربکس دردسته بندی رعیت و شهروند جایی نداره.

بالاخره نباید یکی تعیین کنه که من گیربکس باشم و شما موتور ؟

آیا اینی که من تعیین کننده محل و چگونگی کار اجزا باشم یا شما ؛ باعث نمیشه یکی بالاترازاون یکی قراربگیره ؟

لینک به دیدگاه
دلیل اصلی اینکه این موضوع اجرا نمیشه کمبود اطلاعات عامه مردم از حقوق خودشون هست و اینکه خیلی جا ها از بند پ برای پیچوندن قانون استفاده میشه

دقیقا ، آگاهی ازحقوق فردی واجتماعی افراد مستقیما باعث افزایش سطح رفاه جامعه می شود.

نمیدونم شاید من بد میگیرم :ws52:

یه خورده رعیت و شهروند رو تعریف کن از دید خودت و اینکه در حال حاضر چه چیزیش مد نظرته

رعیت :

می تواند درشهریا روستا زندگی کند ،فرمانبردارمطلق و بی چون وچرای حاکم است ، قانون را می شناسد ولی فقط درصورتی که فرمانروا آنرا تایید کند ، قبولش دارد.

هرگز باورندارد اشتباه یاخطایی از حاکم سربزند و هرچه هست حاصل کج فهمی های خودش است.

رعیت فکرنمی کنه یا اگه فکرمیکنه دامنه فکرش بسیارمحدوده و حداکثرتا جایی پیش میره که براش تعیین کردن.

رعیت هرگزاحساس دارا بودن حق نمی کنه ؛ همیشه گوش بفرمانه تا ازدستورات اطاعت کنه.

شهروند :

یه تعریفش اینه : به کسی می گویند که محل سکونتش درشهراست ، اما این بعد قضیه مد نظرم نیست.

منظورم كسیه كه حقوق فردی و جمعی خود را می شناسد ، قانون را می شناسد و به آن عمل می كند و درمواقع لزوم ازطریق قانون حقوق خود را مطالبه می كند.

هیچ حاکمی را عاری ازخطا نمی داند واعتقاد دارد هرکسی درقبال مسولیتش باید پاسخگو باشد.

اینا دیدگاه و تعریف من هستند ؛ حالا پرسش اینه که شمای نوعی جزو کدام دسته هستید و یا شایدم مثل just work عزیز تعریف دیگه ای ارایه می کنید.

در حال حاضر چه چیزیش مد نظرته

بررسی و علل عدم تحقق حقوق شهروندی

یکی ازدلایل ناکامی برای برخورداری از حقوق شهروندی همونطوریکه Avenger بخوبی اشاره کردند کمبود اطلاعات عامه مردم از حقوق خودشون هست :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من جزیک سرباز کوچیک ولایت چیزی نیستم TAEL_SmileyCenter_Misc (305).gif

غصه نخور، الان همه مان کوچیکیم :ws3:

خب با این تفاسیر

ما شهروندانی هستیم با توانایی یک رعیت در احقاق حقوقش

اینطوری به نظرمی رسه :a030:

هر چی آغا بگه:ws37:

فکرکنم آشنا می زنی ، چقدرشیبه خودمی :w02:

فک کن من رعیت تعریف شدم الان میخوام ارباب بشم

باید به کجا مراجعه کنم اون بگو عزیز؟؟؟

رعیت سخت بتونه ارباب بشه :ws38:

آدرس ونشانی مراکزدرخواستی که تابلوه کجاهاس ، بیشترباید بفکرمقدمات کارباشی ،باید بتونی یه سری حرکات خاص انجام بدی و پشت بندش وجدان درد هم نگیری.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
  • اضافه کردن...