رفتن به مطلب

آیا با الحاق بحرین به ایران توسط مجلس موافقید ؟

saeed99

آیا با الحاق بحرین به ایران توسط مجلس موافقید ؟  

15 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با الحاق بحرین به ایران توسط مجلس موافقید ؟

ارسال های توصیه شده

.

درخواست تهیه و تصویب طرح فوریت الحاق بحرین به ایران توسط مجلس

از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست می شود نسبت به ابطال قانون دولت و مجلس دوران پهلوی و رژیم گذشته در مورد بحرین اقدام و با رای گیری مجدد نسبت به بازگشت آن به کشور مادری خود یعنی ایران عزیز اقدام نمایند.

اگر مجلس می خواهد کار قابل تحسینی از خود به یادگار بگذارد، طرح فوریت الحاق بحرین به ایران است.

ملت از خادمین خود می خواهد نسبت به تصویب این طرح لحظه ای درنگ ننمایند که ملت پشتیبان آن هاست.

از آنجا که در گذشته نه چندان دور بحرین جزء ایران و استان چهاردهم کشورمان بوده و با خیانت رژیم پهلوی از پیکره ایران جدا شد پیشنهاد می شود وزارت امور خارجه برای جلوگیری از الحاق بحرین به کشور عربستان موضوع الحاق خاک بحرین به ایران را در سطح سازمان ملل مطرح و پیگیری حقوقی کند.

پیشنهاد اولیه در پیام ­های تلفنی روزنامه کیهان

برگرفته از :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
با اندکی تغییر

• Like 9
لینک به دیدگاه

ترجیحا فعلا تمرکز داشته باشیم روی حفظ مرزهای فعلی کشور

در غیر اینصورت سی سال دیگه همین پیغام رو مجدد داریم با اندکی تغییر !

• Like 8
لینک به دیدگاه

بهتره یه طرح دیگه رو به جریان بندازن

" طرح تعویض استان قم با بحرین "

قول میدم تمام ملت قهرمان پرور ایران با حضور میلیونی خودشون به این طرح جواب مثبت داده و مشت محکمی به استکبار جهانی وارد اورند ...

• Like 8
لینک به دیدگاه

بابا از این حرفا نزنید که خیلیها بی جنبه ان

به گوششون برسه یهو دیدی جدی جدی رفتن مطرحش کردن و ی الم شنگم سر این درست شد

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:

اونا هم دادن :banel_smiley_4:

منظورتون کیه ؟

بحرینی ها ؟ یا سعودی ها ؟

ترجیحا فعلا تمرکز داشته باشیم روی حفظ مرزهای فعلی کشور

در غیر اینصورت سی سال دیگه همین پیغام رو مجدد داریم با اندکی تغییر !

بعضی مربیای فوتبال می گن حمله هم خودش یه نوع دفاعه :icon_gol:

بهتره یه طرح دیگه رو به جریان بندازن

" طرح تعویض استان قم با بحرین "

قول میدم تمام ملت قهرمان پرور ایران با حضور میلیونی خودشون به این طرح جواب مثبت داده و مشت محکمی به استکبار جهانی وارد اورند ...

عجب طرحی بشه ها ؛ ای ول ... :ws3:

به نظرم هر چه کشور بزرگتر باشه ادراه کشوره سختر/زد و بند بیشتر...

اینکه مسلمه ؛ ولی قبلا بحرین استان چهاردهم ایران بوده یعنی ایران تجربه اش رو داره.

• Like 5
لینک به دیدگاه
منظورتون کیه ؟

بحرینی ها ؟ یا سعودی ها ؟

ه.

بحرین گرامی :banel_smiley_4:

بیان مصوبه رو کنسل کنن

بحرین هم میگه بیا اینم کشور :w58:

حالا اومدیم و بحرین قبول کرد و بحرین اومد جز ایران شد :ws3:

اون وت مسابقات فرمولل یک رو کجا برگزار کنیم:ws3:

یه وقت میبینی

بعد 3 سال به خاطر سو مدیریت

کلا نابود شده پیست فرمول یک و داره یه تعداد گاو و گوسفند توش چرا میکنند :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

.

اول اینکه این طرح عربستانه نه بحرین :a030:

دوم راست میگی ؛ واقعا مساله خیلی خیلی خیلی مهمیه این مسابقات فرمول یک :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلی باید وقت صرف فرهنگ سازی بشه:ws37:

ما ها هیچ تناسبی با اونا نداریم اصلا :ws3:

هر چند بعضی از دوستای خود من عرب هستن ولی چون تو ایران بودن فرهنگشون به ما نزدیکتره:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بعضی مربیای فوتبال می گن حمله هم خودش یه نوع دفاعه :icon_gol:

بعضی از همون مربیای فوتبال چون به کفایت سوادشو ندارن، شور حسینی می گیرتشون، حمله می کنن، بعد پشت هم گل می خورن !

• Like 4
لینک به دیدگاه

خیلی زور داره بحرین الحاق عربستان بشه

بحرینی که یه زمان استان چهاردهم خونده میشد

من تاریخشو یخورده خوندم اونجوریم نبوده که اختیارش کاملا دست ایران بوده ولی بیشتر مردمش اصلیت ایرانی دارن.

انگلیس سوا کردش و شاه اون موقع با چنگ و دندون ابوموسی و تنب بزرگ و کوچیک نداد و اگه زورش میرسید بحرین رو نمیداد

و چند بار پادشاه اون موقع بحرین رو تحدید کرد ولی انگلیس و امریکا نمیخواستن بیفته دست ایران

حتی اگه مستقل باشن و مردمشم موافق الحاق شدن با ایران باشن امریکا حاضره 10 برابر هزینه جنگ عراق و افغانستان کنه تا صورت نگیره

چون اونجوری دیگه میشه گفت تماما اختیار خلیج فارس میوفته دستمون و امریکا و عربها اینو نمیخوان و ....

• Like 5
لینک به دیدگاه

من از اولی که این تیترو خوندم برام کلی سوال پیش امده ، نظر ما چه اهمیتی داره ؟

ساکن اون کشوریم ، جز ملتشیم ، دقیقا چه کاره ایم ؟

اصلا ملت و دولت ایران چرا باید صاحب حق نظر دادن در این زمینه باشه ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
من نظرم اینه که افغانستان/پاکستان/ترکیه/عراق.. هم جزء ایران بشن هرچی باشه زمانی جز ایران بودن:ws37:

متاسفانه حالا خوب یا بد تو اکثر جاهای دنیا تفکر غالب همینه. و اگه مردم یه کشوری با موقعیت جغرافیایی مثل ایران که هم نفت و گاز و معدن و ... داره

اینطوری فکر نکنن میشه دریای خزر.

منم تو موقعیت انتخاب موافق رو زدم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم شدیدا با نظر علی آقا موافقم ... اصلا باید ادامه ی میراث بحق کوروش خیلی بزرگ را پیگیری کنیم و مصر را هم ضمیمه ی خاک پرگهر ایران کنیم ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
من نظرم اینه که افغانستان/پاکستان/ترکیه/عراق.. هم جزء ایران بشن هرچی باشه زمانی جز ایران بودن:ws37:

آقای مکانیک شما نظر نده:banel_smiley_4:

افغانستان؟!!!:w58:

120 سال زمان واسه فرهنگ سازی نیاز داره که تازه برسن به سطح الان ما:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعضی از همون مربیای فوتبال چون به کفایت سوادشو ندارن، شور حسینی می گیرتشون، حمله می کنن، بعد پشت هم گل می خورن !

کاملا درسته ، پس باید بی گدار به آب نزد

خیلی زور داره بحرین الحاق عربستان بشه

بحرینی که یه زمان استان چهاردهم خونده میشد

من تاریخشو یخورده خوندم اونجوریم نبوده که اختیارش کاملا دست ایران بوده ولی بیشتر مردمش اصلیت ایرانی دارن.

انگلیس سوا کردش و شاه اون موقع با چنگ و دندون ابوموسی و تنب بزرگ و کوچیک نداد و اگه زورش میرسید بحرین رو نمیداد

و چند بار پادشاه اون موقع بحرین رو تحدید کرد ولی انگلیس و امریکا نمیخواستن بیفته دست ایران

حتی اگه مستقل باشن و مردمشم موافق الحاق شدن با ایران باشن امریکا حاضره 10 برابر هزینه جنگ عراق و افغانستان کنه تا صورت نگیره

چون اونجوری دیگه میشه گفت تماما اختیار خلیج فارس میوفته دستمون و امریکا و عربها اینو نمیخوان و ....

متشکرم ؛ کوتاه ، مختصر ، مفید :icon_gol:

من از اولی که این تیترو خوندم برام کلی سوال پیش امده ، نظر ما چه اهمیتی داره ؟

ساکن اون کشوریم ، جز ملتشیم ، دقیقا چه کاره ایم ؟

اصلا ملت و دولت ایران چرا باید صاحب حق نظر دادن در این زمینه باشه ؟

این یه بحث اجتماعیه و نظر من و شمای نوعی می تونه در کمترین سطح خودش یه تبادل نظر عادی تلقی بشه.

شما بگید ، حکومت و دولت عربستان دقیقا چکارند ؟ ساکن اونجان ؟

به همون دلیلی که عربستان میاد نظر میده و میخواد بحرین رو به خودش ملحق کنه.

مگه شما از اخباری که در این زمینه منتشر شده بی خبری !

ماهایی که بحرین یه زمانی جزو کشورمون بوده حق نداریم درموردش نظر بدیم اما عربستانی که یه پا اونطرف تره حق داره ؟

منم شدیدا با نظر علی آقا موافقم ... اصلا باید ادامه ی میراث بحق کوروش خیلی بزرگ را پیگیری کنیم و مصر را هم ضمیمه ی خاک پرگهر ایران کنیم ...

متوجه لحنتون شدم icon_gol.gif

اونم تو جای خودش قابل بحثه

آقای مکانیک شما نظر نده:banel_smiley_4:

افغانستان؟!!!:w58:

120 سال زمان واسه فرهنگ سازی نیاز داره که تازه برسن به سطح الان ما:icon_pf (34):

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این یه بحث اجتماعیه و نظر من و شمای نوعی می تونه در کمترین سطح خودش یه تبادل نظر عادی تلقی بشه.

شما بگید ، حکومت و دولت عربستان دقیقا چکارند ؟ ساکن اونجان ؟

به همون دلیلی که عربستان میاد نظر میده و میخواد بحرین رو به خودش ملحق کنه.

مگه شما از اخباری که در این زمینه منتشر شده بی خبری !

ماهایی که بحرین یه زمانی جزو کشورمون بوده حق نداریم درموردش نظر بدیم اما عربستانی که یه پا اونطرف تره حق داره ؟

نظر داریم تا نظر .

اینجا شما نیامدین بگین که طرح الحاق به عربستان بده .

دارین میگین حالا که داره حراج میشه به ایران بدین .

مثل این می مونه کسی قبلا داماد خانواده ی x بوده باشه ، یکی از اعضای خانواده x میبینه ایشون داره کتک میخوره ،جای اینکه بگه کتک بده ، بره کمک ،میگه این داماد ما بوده ، شما چرا دارین میزنین ، من باید بزنم . به نظرتون خنده دار نیس؟

در ضمن با یه زمانی فلان جا برای ما بوده ، زمانی ما قدرت اول دنیا بودیم ، زمانی زمانی کردن ، هیچ اتفاقی نمی افته .

جای این بحث های اجتماعی برون کشوری توسط دولت و ملت به معضلات اجتماعی داخلی پرداخته بشه خیلی بهتره . این جوری دیگه لازم نمیشه 40 ساله دیگه از لغاتی مثل یه زمانی استفاده بشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظر داریم تا نظر .

اینجا شما نیامدین بگین که طرح الحاق به عربستان بده .

دارین میگین حالا که داره حراج میشه به ایران بدین .

مثل این می مونه کسی قبلا داماد خانواده ی x بوده باشه ، یکی از اعضای خانواده x میبینه ایشون داره کتک میخوره ،جای اینکه بگه کتک بده ، بره کمک ،میگه این داماد ما بوده ، شما چرا دارین میزنین ، من باید بزنم . به نظرتون خنده دار نیس؟

در ضمن با یه زمانی فلان جا برای ما بوده ، زمانی ما قدرت اول دنیا بودیم ، زمانی زمانی کردن ، هیچ اتفاقی نمی افته .

جای این بحث های اجتماعی برون کشوری توسط دولت و ملت به معضلات اجتماعی داخلی پرداخته بشه خیلی بهتره . این جوری دیگه لازم نمیشه 40 ساله دیگه از لغاتی مثل یه زمانی استفاده بشه .

شما یه پرسشی کردید و من هم جواب پرسش شما رو دادم.

با احترام باید بگم متوجه ارتباط این مثال با موضوع نشدم.

امروزه جدل جای خودشوبه رایزنی داده یعنی من نظرموبگم و شمای نوعی هم نظرتو بگی و هر کسی آزاده برداشت خودشو از دیدگاه طرف مقابل داشته باشه.

کمتردیدم کسی بخواد به طرف مقابلش بگه اینطوری بنویس اونطوری ننویس ، به این بپرداز به اون توجه نکن و ...

اگه ازدید شما پرداختن به معضلات اجتماعی داخلی بهتره می تونید براش جستاری رو آماده کنید و به اون موضوع بپردازید.

اصلا وجود چنین انجمن هایی برای همینه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...