shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ >> فالوده شیرازی /// مواد لازم /// آب: ۲ لیوان /// لیوان : ۲ شکر/// گلاب : ۱/۴ لیوان /// نودل برنجی ( چینی ) : ۱۵۰گرم /// ( طرز تهیه ) /// مواد ( شکر ؛ گلاب و آب ) را با هم مخلوط کنید . برای اینکه اینکار راحت تر انجام شود از آب جوش استفاده کنید بعد بذارید این محلول سرد شود بعد از سرد شدن این شربت رو در فریزر بذارید تا کاملا ببند/// البته باید به حد یخ در بهشت برسد نه اینکه مثل سنگ شود چون قاطی کردن رشته ها در آن سخت می شود /// برای رشته از نودلهای برنجی چینی می توانید استفاده کنید/// برای این مقدارشربت از ۱۵۰ گرم نودل استفاده می کنیم /// نودل ها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید/// بعد آبکشی کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا کاملا سرد شود سپس با یخ در بهشت مخلوط کنید /// اگر که یخ در بهشت شما خیلی آبکی شد ,دوباره بذارید تو فریزر .و سپس به هم بزنید .وقتی به غلظت مورد نظر رسید با آبلیمو و در صورت در دسترس بودن شربت آلبالو نوش جان کنید //// بعد از اضافه کردن نودل به شربت برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید ۱ ساعت یا تا زمان به طبع بودن آن در فریزر نگهداری کنید //// من با بستنی زعفرانی خانگی سرو کردم /// نکات: ۱ // به زمان ذ کر شده برای پخت نودل روی پلاستیک یا جلد آن توجه نکنید و نودل را حتما ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید //// ۲ //// حتما از نودل تهیه شده از برنج استفاده کنید زیرا در بازار( نودل لوبیا ) هم است //// ۳ /// این نودل در تمام سوپر مارکت ها موجود است //// ۴ /// نودل در زمان جوشیدن بوی نامطبوعی دارد شما می توانید در این مرحله چند قطره لیمو ترش یا آبلیمو اضافه کنید /// نوش جان /// 8 نقل قول لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدا خفه ات نکنه شهدخت !!! نمیگی یه همچین تاپیکی میزنی چه بر سر بعضی ها میاد تو این گرما و شرجی اینجا داغ دلمون رو تازه کردی !!!!! مشغول ذمه هستی اگه به نیابت من یه نیم کیلو پالوده نخوری 2 نقل قول لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من پالوده دوس نداروم ولی بجاش کل شیرازمو عاشقوم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شهدخت تو که شیرازی هستی واسمون درست کن 2 نقل قول لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقاً الان میخوام برم فالوده ای رو که دیشب از فالوده فروشی پشت زندان ارگ کریمخانی خریدم رو بخورم! فکر کن!!!!!!! 3 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ خدا خفه ات نکنه شهدخت !!!نمیگی یه همچین تاپیکی میزنی چه بر سر بعضی ها میاد تو این گرما و شرجی اینجا داغ دلمون رو تازه کردی !!!!! مشغول ذمه هستی اگه به نیابت من یه نیم کیلو پالوده نخوری نه نکن اینکارو با من اشتباه کردمبچگی کردم من نمیتونم بیشتراز چندتا قاشق بخورم... تشریف بیارید میخرم براتون 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .