mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ کسی به ما هم خبر نداد . بالای صفحه اطلاع رسانی شده نخیرم همیشه زهرااا به من خبر می داد حتماا دوست نداشته من شرکت کنم مطمئنم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ نخیرم همیشه زهرااا به من خبر می داد حتماا دوست نداشته من شرکت کنم مطمئنم نه این چه حرفیه که میزنی دیگه آخرای ترم هست و همه سرشون شلوغه محمد جان 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ نه این چه حرفیه که میزنی دیگه آخرای ترم هست و همه سرشون شلوغه محمد جان خدا کنه .... ولی خودش باید ج بده من دلوم شکست 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ نخیرم همیشه زهرااا به من خبر می داد حتماا دوست نداشته من شرکت کنم مطمئنم آفرین. دقیقا همینه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ یکتا... تو چای و قهوه و نوشیدنیهای دیگه هم میشه ؟ چقدم آموزشش طولانیه من دو مرحلشو رفتم طرحم درست شد 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ یکتا...تو چای و قهوه و نوشیدنیهای دیگه هم میشه ؟ چقدم آموزشش طولانیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من دو مرحلشو رفتم طرحم درست شد:hapydancsmil: آره عزیزم چرا ک نه... الان طرحت رو لو دادی ها 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ یکتا چرا اعلام نمیکنی تا الان چند نفر شرکت کردن 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ من نمیدونم رو چی انعکاس بدم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ آره عزیزم چرا ک نه...الان طرحت رو لو دادی ها نه بابا.لو نمیره. من 1 مشکلی دارم.توآموزش کنار اون لایه هست که رنگ ؟آبی ریخت داخلش اون کادر مشکیه چیه؟چجوری ایجاد شده؟ هرچی از رو آموزش پیش میرم این درست نمیشه دکمه ی ماسک کدومه؟منظورش کلیک راست و ایجاد ماسکه؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ من نمیدونم رو چی انعکاس بدم توی دریاچه-اقیانوس-چای -قهوه و نوشیدنیهای مجاز دیگه 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ نه بابا.لو نمیره.من 1 مشکلی دارم.توآموزش کنار اون لایه هست که رنگ ؟آبی ریخت داخلش اون کادر مشکیه چیه؟چجوری ایجاد شده؟ هرچی از رو آموزش پیش میرم این درست نمیشه دکمه ی ماسک کدومه؟منظورش کلیک راست و ایجاد ماسکه؟ وقتی ابزار قلمو رو انتخاب میکنی q رو ک بزن بعد با براش بکش ی لایه قرمز رنگ ایجاد میکنه...بعد ک دوباره q رو بزنی و بعد دکمه های ctrl+shift+i رو ک باهم فشار بدی همون قسمتهایی ک قرمز شده رو سلکت میکنه و میتونی روش کار انجام 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ من دنبال سوژم ولی چیزی پیدا نمیکنم یه روز بیشتر وقت بدین من درست کنم 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ من دنبال سوژم ولی چیزی پیدا نمیکنم یه روز بیشتر وقت بدین من درست کنم احتمالن مهلت مسابقه تمدید میشه قبلش باید ی مشورتی کنم ولی نهایتا تا فردا شب باید بفرستید طرحاتونو..... تا الان 2 نفررررر طرحهاشونو فرستادن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سلوووم.... اگر ممکنه کمی صبر کنید ... میرسیم خدمتتون ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ نخیرم همیشه زهرااا به من خبر می داد حتماا دوست نداشته من شرکت کنم مطمئنم سلام خوبی؟ تو این سری متاسفانه نرسیدم کسی رو دعوا کنم ... دفعه آخرت باشه اینجوری برداشت میکنی ها ... آفرین.دقیقا همینه دقیقاً چی میگی هانی ؟ کسی به ما هم خبر نداد . بالای صفحه اطلاع رسانی شده آفرین ... خوشمان آمد ... احتمالن مهلت مسابقه تمدید میشه قبلش باید ی مشورتی کنم ولی نهایتا تا فردا شب باید بفرستید طرحاتونو..... تا الان 2 نفررررر طرحهاشونو فرستادن:hapydancsmil: باشه ... تا فردا شب میفرستیمممم ... 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها میشه من 2تا طرح بزنم بعد بفرستم الان 2طرح تو ذهنم اومده 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها میشه من 2تا طرح بزنم بعد بفرستم الان 2طرح تو ذهنم اومده 2 تا طرح بفرست ولی یکیش رو تو مسابقه میزاریم ... بچه ها ، طرحاتون رو واسه من بفرستید ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ 2 تا طرح بفرست ولی یکیش رو تو مسابقه میزاریم ... بچه ها ، طرحاتون رو واسه من بفرستید ... من طرحم امادس 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ امشب نظرسنجی رو میزنم ... کسی جا نموند؟ همه طرحاتون رو واسه من بفرستیدا ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ چه عجب منور فرمودی زهراجون از این طرفها راه گم کردی دختر؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده