رفتن به مطلب

جُک دکتر شریعتی

eder

ارسال های توصیه شده

دکتر شریعتی و امثالهم باعث شدن که الان یه مخالف اسلام گرایی جرات جیک زدن نداشته باشه... راه گریزی ساخت برای ناکارآمدی دین در اداره درست جامعه، اینکه این اسلام حقیقی نیست. محبوبیت دکتر شریعتی به خاطر در زرورق زیبا پوشوندن حقایق نازیبای دینی هست و بس...

• Like 3
لینک به دیدگاه

[h=6]

خدايا !

رحمتي کن تا ايمان ، نان و نام برايم نياورد

،قوتم بخش تا نانم را و حتي نامم را در خطر ايمانم افکنم

تا از آنها باشم که پول دنيا را ميگيرند و براي دين کار ميکنند

،نه از آنان که پول دين را ميگيرند و براي دنيا کار مي کنند[/h]

• Like 3
لینک به دیدگاه
اخه من اصلا فلسفه این بالا بردنها رو نمیفهمم! انگار ایرانی جماعت نمیتونه قهرمان پروری نکنه!

عوض تکرار بی نهایت و خسته کننده حرفای یه نفر ( هرچقدر ادم حسابی یا به قول شما قهرمان) اگه کمی در عملکردش تحقیق و بررسی کنیم و البته با چاشنی نقد باور کن یه اتفاقی برامون میفته! حداقل یه کاری کردیم

این کار چه فایده داره اخه!

واژه ی قهرمان رو اول خودت بکار بردی (هر چند برای من یه قهرمان و یه الگو هست)

درباره ی تکرار

ما یه کتاب قلعه ی حیوانات خوندیم و هر چیزی میشه به اون استناد میکنیم (یا میخندیم و یا با تاسف سر تکون میدیم) و میگیم جورج اورال عجب مخی بوده و . ...

اما وقتی به یک فرد میهنی میرسیم میخوایم نقدش کنیم ....

از طرفی ... ما چند تا از کتاباش رو خووندیم ؟

یا چند تا از سخنرانیهاش رو گوش دادیم که حالا واسمون تکراری شده باشن؟

جز اینه که بعضی از حرفاش تو اینترنت و از طریق پیامک به دستمون رسیده و صرفا همونا رو خوندیم !؟

البته با نقد موافقم ... تا نقد نباشه نمیشه نکات مثبت و منفی رو از هم جدا کرد.

اما این کاری که داره تو سطح کشور انجام میشه نقده یا توهین؟

وقتی 29 خرداد سال 60 ریختن تویه خونش که مراسم بزرگداشتی اونجا برگذار بود و مردم و همسایه ها رو زدن مطمئنا قصدشون ترسوندن مردم از برگذار کردن چنین مراسم هایی بود

که البته موفق هم شدن

و امروز هم با این ترفند میخوان جلوی انتشار افکارش رو بگیرن

و ما هم داریم به این کار کمک میکنیم ....:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دکتر شریعتی و امثالهم باعث شدن که الان یه مخالف اسلام گرایی جرات جیک زدن نداشته باشه... راه گریزی ساخت برای ناکارآمدی دین در اداره درست جامعه، اینکه این اسلام حقیقی نیست. محبوبیت دکتر شریعتی به خاطر در زرورق زیبا پوشوندن حقایق نازیبای دینی هست و بس...

جالبه ... چون نظر من کاملا عکسه

شاید مطالعه ای نداشتی تو این زمینه (من هم نداشتم) ... اما در همون حدی که حرفاش رو دنبال کردم الان کلا با دین به این شکل مشکل دارم

همونطور هم که قبلا تو تاپیکی که زدی گفتم دین لازمه ی زندگی هست .... اما دین الهی یک بخش از ادیان محسوب میشه و همش نیست (که البته همونجا هم متوجه منظورم نشدی)

درباره ی راه گریزی که برای حضرات ساخته

باید بهت بگم که دکتر در زمان حیاتش دو دسته مخالف داشت

گروه اول افراد وابسته به رژیم

و گروه دوم روحانیون!!!

و البته بعد از انقلاب هم همون گروه دوم با برهم زدن مراسم بزرگداشتش و حمله به خانه و خانوادش دشمنیشون رو نشون دادن

دوست عزیز اگه انتقاداتی هم به دین وارده بشه باید با تفکر باشه ....

با شناختی کمی که از شما دارم میدونم که میخوای به یکباره دین رو نادیده بگیری و حذفش کنی

مخالفان افراطی دین مخالف دکتر هستن

و افرادی هم که دین گرای افراطی هستن مخالف دکتر

دکتر و اندیشه هاش واقعا مظلوم واقع شدن .....

اگه اهل اندیشیدن باشیم میتونیم حرفاش رو درک کنیم

با افراط گری به جایی نمیرسیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...