سارا-افشار 36437 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 این حقوق تمامی شهرستانها و مناطق هس یا فرق می کنه ؟ برای برنامه نویسی کام اطلاع ندارین درچه حدوداست ؟ 3
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2012 این حقوق تمامی شهرستانها و مناطق هس یا فرق می کنه ؟برای برنامه نویسی کام اطلاع ندارین درچه حدوداست ؟ نمیدونم اگه چیز دیگه ای پیدا کردم حتما اینجا پست میکنم 3
just work 12354 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 نمیدونم اگه چیز دیگه ای پیدا کردم حتما اینجا پست میکنم خب باید بگم که جدول شما کاملا ناقصه اصلا ضرایب ناقص هستند اسماعیل جان مرجع این جدول رو ارائه فرمایید تا در صورت درخواست دوستان : دستور العمل نحوه ی انتخاب عوامل و تعیین حق الزحمه رو براتون بزارم که یه فایل پی دی اف حدود 60 صفحه ای هست که در تاریخ 19 تیر ماه 90 از طرف معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ابلاغ شده رو بزارم تا بدونید چه کلاهی سر مهندسان داره میره و خبر ندارند ... موفق باشید 1
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2012 خب باید بگم که جدول شما کاملا ناقصه اصلا ضرایب ناقص هستند اسماعیل جان مرجع این جدول رو ارائه فرمایید تا در صورت درخواست دوستان : دستور العمل نحوه ی انتخاب عوامل و تعیین حق الزحمه رو براتون بزارم که یه فایل پی دی اف حدود 60 صفحه ای هست که در تاریخ 19 تیر ماه 90 از طرف معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ابلاغ شده رو بزارم تا بدونید چه کلاهی سر مهندسان داره میره و خبر ندارند ... موفق باشید من اینو یه جایی دیدم که اونجا هم منبع ذکر نشده بود شما اون فایل رو بذار 2
just work 12354 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 یا نفقط ضرایبه ببینین چه خبره !! بقیشو یه روز دیگه میزارم 1
ارسال های توصیه شده