رفتن به مطلب

نظر شما چیه ؟

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان

سلاااام سلاااام، c9956132272703f489b964435b527661.gifخیلی دوست دارم نظرتون رو درباره سوالایی که در آخر میپرسم بدونم؛almirena_04.gif

راستش تو دنیای واقعی وقتی یه حرفیو میزنی ؛ با دیدن چهره طرف مقابلت میتونی حدس بزنی ناراحت شده یا نشده؛ یا اینقد خوب میشناسیش که میدونی که چه حرفی رو بزنی یا نزنی؛:ws37:

اما تو دنیای مجازی فهمیدن این موضوع خیلی سخته؛گاهی طرف ناراحت میشه شکلک خنده میذاره و به روی خودش نمیاره، گاهی ناراحت میشه اصلا دیگه پیداش نمیشه دلیلش هم نمیگه! 830219_sneakingsmiley.gif

گاهی یه حرفی رو منظورت چیز دیگست اما طرف بد برداشت میکنه .... بیشترین موردی هم که اتفاق میوفتهکنایه زدن تو پستاست ، که منم 2-3 بار قبلنا اینکارو کردم icon_pf (34).gif

تو این دنیای مجازی؛ آدما گاهی اینقدر راحت به هم توهین میکنن که شاید تو دنیای واقعی اصلا اینطور نباشن، شاید دلیلش اینه که خیالشون راحته همو نمیبنن... نمیدونم والا:ws38:

کلا دنیای مجازی به نظر من پیچیده تر از دنیای واقعیه:w02:

به نطر شما تو فضای مجازی چطور باید حرف بزنیم که به طرف مقابلمون بر نخوره ؟

چطور میشه انتقاد کرد که ناراحت نشه ؟

چطور بفهمیم ناراحت شده از دستمون یا نه ؟

------

شماها چه زمانی ناراحت میشین ؟

موقعی که ناراحت میشین چه برخوردی نشون میدین؟

( حالا که میاین تو تاپیک نظرتونو بگین دیگه؛ hem1xnfan634tza91jc8.gif)

لینک به دیدگاه

به نظر شما تو فضای مجازی چطور باید حرف بزنیم که به طرف مقابلمون بر نخوره ؟

به نظر من نباید دوپهلو صحبت کنیم چون در آخر اگر هم منظوری بدی نداشته باشیم باعث سوء تفاهم میشه . و هم اینکه قبل از زدن اون حرف در موردش فکر کنیم نه اینکه هر چیزی که به ذهنمون میرسه رو به زبون بیاریم .

به نظر من انتقاد نباید تهاجمی باشه باید جوری به طرف فهموند که خودش متوجه بشه اینطوری نه اون جلوی ما خجالت میکشه و نه از دستمون ناراحت میشه آخه بعضی ها انتقاد پذیر نیستن و سریع ناراحت میشن . اگر هم طرف مقابلمون متوجه نشد باید کاملا دوستانه باهاش مطرح کنیم .

ناراحتی چیزیه که حتی اگر بخوای هم نمیتونی پنهانش کنی و کاملا از روی حرفا و برخوردا مشخصه . من اگر یه نفر از دستم ناراحت بشه با تمام وجودم حسش میکنم حتی اگر بگه ناراحتم نشدم .

من از شوخی های نابجا و زیادی و حرفی که ناحق باشه خیلی ناراحت میشم .

بیشتر مواقع سکوت میکنم و تو خودم میریزم ولی گاهی اوقات هم نمیتونم و توی برخوردام مشخصه که ناراحتم .

• Like 20
لینک به دیدگاه

خب بنظرم باید طرز نوشتارمون دستوری نباشه و گاهی استفاده از شکلک هم بد نیست. تشکر کردن و عذرخواهی هم چیزی ازمون کم نمیکنه.

نباید از کسی که میخوای ازش انتقاد بکنی طلبکار باشیم! و با احترام و گاهی دادن پیشنهاد میشه انتقادی رو مطرح کرد ولی کسی که انتقاد پذیر نباشه در هر صورت ناراحت میشه.

خب این معمولا زود مشخص میشه... :ws3: هر چی طرف بیشتر بچه باشه زودتر مشخص میشه...

------

من معمولا خیلی کم ناراحت میشم... :w02: حتی تو همین سایت کسی بوده که بطور غیر مستقیم بهم فحش هم داده ولی ناراحت نشدم. در کل احترام گذاشتن برام خیلی اهمیت داره.

از آدمایی هم که طاقچه بالا میزارن خوشم نمیاد و اگه ناراحت بشم کلا کاری با اون شخص ندارم... :icon_razz:

• Like 18
لینک به دیدگاه

این حالتی که میگی خیلی برای من پیش میاد ، چون آدمی هستم که همیشه با دوستام شوخی میکنم و تیکه مین دازم ، توی دنیای واقعی طرف چون داره منو میبینه و متوجه میشه که هیچ اثری از شرارت توی صورتم نیس ( در هنگام شوخی کردن ) ، ناراحت نمیشه ، ینی تا حالا اتفاق نیوفتاده که کسی تو دنیای واقعی ازم ناراحت بشه ( حداقل تا جایی که خبر دارم ) . چون همه می دونن حرفایی که میزنم همش شوخیه ، من اهل نیش و کنایه نیستم، اگه حرفی رو بخوام بزنم تو لفافه نمیگم ، وا میستم تو صورت طرف خیلی جدی باهاش حرف میزنم ، واسه همین موقع شوخی همه می دونن از نیش و کنایه خبری نیست .

اما توی دنیای مجازی خیلی این اتفاق افتاده . :hanghead: خیلی هم بده ها ، ینی اصلا مسئله ی ساده ای نیست بنظرم :icon_pf (34):

با وجود همه ی اینایی که گفتم ، موافق تغییر رفتار نیستم ، نه موافقم نه می خوام و نه می تونم hanghead.gif ینی هرجوری هم که باشه ، دوس دارم تو دنیای مجازی هم عین همون حالتی باشم و حرف بزنم که تو دنیای واقعی هستم ، چون در غیر این صورت احساس راحتی نمیکنم و معذبم ، در نتیجه بهم خوش نمی گذره و سریعا و ترجیحا تمومش میکنم hanghead.gif

سعی میکنم وقتی با کسی دوست میشم یه جوری برخورد کنم که طرف از همون روز اول نحوه برخورد و حرف زدن و اینام دستش بیاد و بدونه روال کار چجوریه و در ادامه ناراحت نشه ، اما خب بازم هستن افرادی که ناراحت میشن ، من سعی میکنم براشون توضیح بدم و از دلشون در بیارم :hanghead:

من از بی احترامی متنفرم ! این که هرکس به خودش اجازه بده هر حرفی دوس داره بزنه و هر کاری میخواد بکنه خیلی بدم میاد ، متاسفانه نمونه ی بارزش توی این انجمن هم خیلی هست ، شوخی هم ندارم باهاشون ، خودشونم می دونن منظورم کیاس ، کلا هم سعی میکنم نزدیکشون نشم که اعصاب و روانم راحت باشه حداقل .

اما در کل( جز موارد معدودی ) سعی میکنم کم ناراحت بشم ، گاهی وقتا یه دلخوریایی پیش میاد ، که متاسفانه یا خوشبختانه ، بیشتر سعی میکنم وانمود نکنم ناراحتیمو ، مگه اینکه خیلی شدید باشه ، اونوقت برعکس میشه قضیه ، تو تک تک کلمات و حرفا و حتی شکلکام بروزش میدم :ws3:

توی دنیای واقعی هم اصولا وقتی ناراحت میشم دیگه با طرف شوخی نمی کنم و خیلی جدی حرف میزنم ، واسه همین طرف مقابل می فهمه که رفتارم عوض شده و ... .

توی اینجا و کلا دنیای مجازی هم همین کارو میکنم ، اما بروزش یه کم سخت تره ، چون طرف ناراحتی رو تو صورتم نمی بینه :ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه

والله هرجور حرف بزنیم به نظرم به یک عده برمیخوره .... ولی اگر با احترام باشه فکرکنم کمتر این مورد پیش بیاد ( مثل آقای سام عزیز:ws37:)

این هم مثل قبلیه کلا ما انسانهای انتقاد پذیری نیستیم ... اگر با احترام باشه و کمی شوخی البته بستگی به میزان صمیمت داره و درک طرف مقابل و حال روانیش ممکنه ناراحت نشه.

از عکس العملش دیگه.. نحوه برخوردش .. یا تند برخورد میکنه یا دیگه جوابتو نمیده ..یا هرکسی به هرشکلی و شیوه ای فرق فوکوله دیگه

------

من وقتی به شخصیتم توهین بشه خواه از سمت دوستام خواه غریبه ها ... به شخصیت و شعورم توهین بشه ناراحت میشم

اول سعی میکنم جواب دندون شکن بدم بعدم سکوت میکنم و رابطه امو با شخص مورد نظر به حداقل می رسونم.. فقط میدونم نمیخوام جواب نداده محل و ترک کنم ..خواه در خفا باشه خواه درجمع:banel_smiley_4:

• Like 13
لینک به دیدگاه

:ws3:

نمیدونم

نمیدونم

نمیدونم

نمیدونم

نمیدونم

• Like 12
لینک به دیدگاه

بستگی داره به کی میخوای چه حرفی رو بزنی.اگه تازه با هم آشنا شده باشید و هیچ شناختی نداشته باشید،تو این شرایط نباید هر چیزی که به ذهنمون میرسه رو بگیم.ولی اگه خیلی وقت باشه که با هم در ارتباط هستیم پس باید خصوصیات همو بدونیم،پس میتونیم بفهمیم که از چه نوع حرف زدنی بدش میاد،در نتیچه جوری حرف مینیم که بر نخوره...

به طرز گفتن شما بستگی نداره،به جنبه ی طرف ربط داره

فهمیدن این موضوع کار سختیه.بعضیا با تیکه انداختن میفهمونن،بعضیا به طور مستقیم میگن،بعضیا هم عین من میریزن تو خودشونو و چیزی نمیگن

------

معمولا ناراحت نمیشم

سکوت می کنم به سنگینی فریاد :ws3:.همونجوری که گفتم میریزم تو خودم

• Like 10
لینک به دیدگاه

------

به نظر من احساس هر کسی توو لحن نوشتارش هم مشخصه...آدمها احساس شادی و تنفرشون رو نمیتونن پنهان کنن...حتی توو نوشتار و از پشت مانیتور

وقتی رنجیده باشه ، به نحوی رنجشش رو نشون میده...حالا یا با شکلک یا به طور ظریفی توو نوشته هاش جاسازی میکنه....

خیلی خوویه که انتقاداتمون رو به طور ملایم و دوستانه مطرح کنیم و برای نشون دادنِ لحنِ کلاممون در اوون لحظه از شکلک استفاده کنیم که ملموس تر هست...

اینطوری احتمال اینککه به طرف مقابل هم بر بخوره کمتر هست و اوون متوجه و قانع میشه که کارش اشتباه بوده....

من زمانی که ببینم کسی داره بی احترامی یا داره به صورتی توهین میکنه که شاید کمتر کسی متوجه نکته مطلبش بشه مطمئنا ناراحت و عصبانی میشم...بعضی کلمات هستن که عمقِ نیش و کنایه رو به طرف مقابل میرسونن طوری که کسی متوجه اوون امر نمیشه....

یا اینکه توو جمع بهم توهین بشه و هیچکسی عکس العملی نشون نده

وقتی هم عصبانی بشم اول سعی میکنم منطقی و با آرامش با طرف مقابل و با قضیه کنار بیام و طرف مقابل رو از اشتباه در بیارم....

اما اگه ببینم داره حرف خودشو میزنه مسلما دیگه نمیتونم تحمل کنم....

• Like 15
لینک به دیدگاه

این مورد رو اصلا نمیشه نسخه واحدی براش پیچید هر کس بسته به جنسیت و سن و سال و خیلی شرایط دیگه تربیتی داره و ادبیاتی که باید در ابتدا اون ادبیات رو شناخت ، حد و حدودش رو فهمید و باهاش خودمونی شد

به نظر من باید این مسئله از اون طرف سوال دیده و حل بشه چون کسی که مارو مخاطب خودش قرار میده همیشه برای اولین بار و برخوردهای اولیه نمیتونه بفهمه ما چه شخصیت مجازی داریم من پیشنهاد میکنم ما بجای اینکه از صحبتهای طرف در نخستین برخورد ناراحت بشیم واسش حد ومرزهای خودمون رو تعیین کنیم و خودمون بهش بگیم از موضوعاتی ناراحت میشیم یا از چه موضوعاتی خوشحال، چون فضا مجازیه و به قول خودت طرف به راحتی احساس واقعی شو پنهان میکنه اما بعدش عوارض و ترکشهای اون رفتار ما بهمون اصابت میکنه مخصوصا درمورد خانومها این مسئله خیلی پیش میاد چون از خصوصیات ذاتی شون هست که ناراحتی شون رو مخفی کنند:banel_smiley_4:

یا اینکه قبل هرگونه برخورد خودمون از شخص مستقیم سوال کنیم مثلا اگه میخوایم شوخی های به قول معروف خرکی باهاش بکنیم قبلش ازش سوال کنیم که فلانی اگه چنین شوخی باهات بکنم ناراحت میشی یا نه؟کلا قبل هرگونه حرفی که غیرمعمول هست بیم افراد غریبه بهتره سوال بشه و طرف هم صادقانه جواب بده و تورودربایستی نمونه

کلا این قضیه جز گذرزمان و شناخت دوطرفه از روحیات هم و اندکی صبر و عدم قضاوت زودهنگام

به راحتی قابل حله:w16:

چطوریش رو باید از خودش پرسید یا از طرز صحبتهاش با دوستان صمیمی و قبل از خودمون و از پستهایی که ارسال میکنه و واکنشهایی که در مقابل پستهای دیگران و خیلی راه های دیگه میشه فهمید

اینکه اظهر من الشمس هست از طرزبرخورد و جوابهاش

معمولا وقتی از کسی دلخورهستند و نمیخوان باهاش حرف بزنند اولین کار اینه که یا جوابش رو نمیدن یا اونقدر دیر میدهند و به صورت تلگرافی که شخص کور هم باشه میفهمه از دستش ناراخت شده :ws3:

------

خوب این سوال طیف وسیعی از رفتارهارو شامل میشه چطور بیام یکی یکی بگم؟:ws52:

تو رفتار واقعی و دنیای واقعی از نق شنیدن واقعا ناراحت میشم از اینکه کسی تو کارم فضولی کنه ناراحت میشم اما اینجا از هیچی به اندازه بسته بودن پروفایل ناراحت نمیشم w000.gif

قضاوت زودهنگام درمورد صحبتهام هم موردی هست که عصبیم میکنه

چون اکثرما در شهرهای مختلف با فرهنگ و ادبیات گفتارزی مختلف و خانواده هایی با رفتارهخایی متفاوت بزرگ شده ام بهتره قبل از ناراحت شدن از حرف کسی از خودش بپرسیم آیا منظورت واقعا همینی بوده که فکر میکنم؟بعد اگه واقعا همون بوده بعد ناراحت بشیم

معمولا برخورد زیادخوبی ندارم

hanghead.gif

================================

یه نکته توی تمام جوابها مد نظرم هست و یه پیشنهاد دوستانه به تمام شما عزیزان ،خواهران و برادران خوبم

خواهش میکنم ، عاجزانه ، ملتمسانه ،قبل اینکه از چیزی مطمئن نشدید راجع بهش قضاوت نکنید

ممکنه اون چیزی که من میگم اونی که شما برداشت میکنید نباشه پس بهتره برای رفع این مشکل کمی زاویه دیدمون رو با فرد مخاطبمون یکی کنیم و به قول معروف

قبل ازاینکه راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنیم اندکی با کفشهای اون شخص راه بریم:a030:

اکثر دعواهای ما سوءتفاهم هست و واقعا مشکل نیست hanghead.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
[/color]یه نکته توی تمام جوابها مد نظرم هست و یه پیشنهاد دوستانه به تمام شما عزیزان ،خواهران و برادران خوبم

خواهش میکنم ، عاجزانه ، ملتمسانه ،قبل اینکه از چیزی مطمئن نشدید راجع بهش قضاوت نکنید

ممکنه اون چیزی که من میگم اونی که شما برداشت میکنید نباشه پس بهتره برای رفع این مشکل کمی زاویه دیدمون رو با فرد مخاطبمون یکی کنیم و به قول معروف

قبل ازاینکه راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنیم اندکی با کفشهای اون شخص راه بریم:a030:

اکثر دعواهای ما سوءتفاهم هست و واقعا مشکل نیست :hanghead:

[/b]

کاملاااااااااااااااااا باهاتون موافقم؛ به نکته خیلی خوبی اشاره کردینsigh.gif

لینک به دیدگاه

همیشه باید با طرف مقابل با احتـــرام صحبت کنیم.

هر نوع شوخی ای رو با هر کسی انجام ندیم.

وقتی خودمون رو جای طرف مقابل قرار بدیم، طرز برخورد راحت تر میشه.

با مهربانی و گفتار صحیح و محبت آمیز و البتــه در خلوت! ( پیام خصوصی)

من خودم وقتی حس کنم طرف مقابل از من ناراحت شده، ازش سوال می کنم.

------

وقتی بهم توهین بشه.

از کلمات و شوخی های نادرست استفاده کنند.

وقتی قضاوت نادرست از من می کنند.

پشت سر حرف بزنند و از رفتارهام برداشت اشتباهی کنند.

احترام نگذارند.

یــا به طرف مقابل میگم که ازش ناراحتم و یــا با سکوتم ناراحتی ام رو نشون میدم.

( حالا که میاین تو تاپیک نظرتونو بگین دیگه؛ hem1xnfan634tza91jc8.gif)

:ws37::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
سلاااام سلاااام، c9956132272703f489b964435b527661.gifخیلی دوست دارم نظرتون رو درباره سوالایی که در آخر میپرسم بدونم؛almirena_04.gif

راستش تو دنیای واقعی وقتی یه حرفیو میزنی ؛ با دیدن چهره طرف مقابلت میتونی حدس بزنی ناراحت شده یا نشده؛ یا اینقد خوب میشناسیش که میدونی که چه حرفی رو بزنی یا نزنی؛:ws37:

اما تو دنیای مجازی فهمیدن این موضوع خیلی سخته؛گاهی طرف ناراحت میشه شکلک خنده میذاره و به روی خودش نمیاره، گاهی ناراحت میشه اصلا دیگه پیداش نمیشه دلیلش هم نمیگه! 830219_sneakingsmiley.gif

گاهی یه حرفی رو منظورت چیز دیگست اما طرف بد برداشت میکنه .... بیشترین موردی هم که اتفاق میوفتهکنایه زدن تو پستاست ، که منم 2-3 بار قبلنا اینکارو کردم :icon_pf (34):

تو این دنیای مجازی؛ آدما گاهی اینقدر راحت به هم توهین میکنن که شاید تو دنیای واقعی اصلا اینطور نباشن، شاید دلیلش اینه که خیالشون راحته همو نمیبنن... نمیدونم والا:ws38:

کلا دنیای مجازی به نظر من پیچیده تر از دنیای واقعیه:w02:

به نطر من نه تو فضای مجازی بلکه تو همجا باید قبل از حرف زدن به حرفی که میحوایم بزنیم فکرکنیم و متناسب با شخصیتمون هم حرف بزنیم هم رفتار کنیم

غیر مستقیم که طرف مقابل ناراحت نشه

اینجاش یکم سخته چون همه یکی نیستند مثلا خوده من با طرز رفتارم نشون میدم یا کس دیگه یه جوره ........

------

از هر حرف نابجا البته بستگی به اون شحصی که حرف میزنه هم داره تو سطح من نباشن حرفشون واسم مهم نیست

قیافم تغییر میکنه کاملا مشخص میشه که ناراحتم

• Like 5
لینک به دیدگاه

کلن خصوصیت نوشته همین هست...این که هر کس میتونه یه برداشت ازش داشته باشه...

مخصوصن ما ایرانیها با این زبان پر زیر و بمون...:دی

اینقدر به کنایه و ایهام و بالا ؛پائین کردن نوشته ها عادت کردیم که سو تفاهم زیاد پیش میاد...

حتی این موضوع رو تو اس ام اس با آدمهای واقعی شاید بارها و بارها تجربه کرده باشید...که سو برداشت بوجود میاد یا....

اما در مورد مجازی...

یه مقدار عکس العمل آدمهایی که درست نمیشاسیم غیر قابل پیش بینی هست...پس بهتره همیشه حریمها رعایت بشه...

پیغام خصوصی رو برای انتقاد گذاشتن...وسط یه تاپیک و تو پروفایل جای گله و شکایت و انتقاد نیست...یه مقدار ناراحت کننده میشه...

ضمنن انتقاد هم حتمن نباید لحن کوبنده داشته باشه...اگر لحنمون خوب باشه کسی ناراحت نمیشه..(البته بعضیها خارق العاده هستن...:l کلن ناراحتن...:l)

اگر خودم از کسی انتقاد کنم ..همیشه حرفم رو با این جمله تموم میکنم که امیدوارم ناراحت نشی از حرفام... و دلیل انتقادم هم میگم...

مطمئنن اگر ناراحت شده باشه میگه و یا دلیلم قانع کننده نباشه در موردش حرف میزنه...

دیگه خود داند ...اگر نگه ناراحت شدم که کسی علم غیب نداره....:ws51:

بی احترامی های مجازی...

برخورد نادرست و ادبیات بد...

:164:

بستگی داره کی باشه...

اگر واسم مهم باشه و حسابش از مجازی جدا باشه و واقعی تر باشه یا کلن آدمی باشه که خیلی وقته میشناسمش و واسم مهم باشه ...بهش میگم...

اما اونایی که میدونم کلن برخوردشون همین شکلی هست یا ...اصلن دیگه کاری باهاشون ندارم...بستگی به نوع ناراحتی از شیفت و دلیت تا بیخیالی و تو دسته های مختلف قرار میگیرن...

ps:

من اینخدر از ادمینی ناراحتم مدال منو نمیده...

:45645::45645:

• Like 8
لینک به دیدگاه

درود...ممنونم از دعوت...:icon_gol::icon_redface:

من همیشه فک می کردم که اگر با احترام صحبت بشه راه بر قضاوت های منفی بسته می شه...با اینکه به تجربه ثابت شده که در بیشتر مواقع این روش کارساز هست..ولی 100 در صدی نیست...بعضی اوقات بد بینی و نیمه ی خالی لیوان بینی بعضی دوستانمون زیاد هست...

برای همین فکر کردم گاهی هم باید به جای اینکه ما فکر کنیم برای شرایط ..... مقداری هم این وظیفه رو بندازیم به دوش طرف مقابل که می تونه هر برداشتی داشته باشه...در این مواقع مهم این هست که وظیفه ی احترام رو رعایت کرده باشیم...و در نهایت ما مسول برداشت خودمون هستیم..نه دیگران....

برای اینکه زندگی و افکار توام با آرامشی داشته باشیم باید سعی کنیم از دشمن تراشی ها و برداشت های منفی جلوگیری کنیم...چون هم خودمون و هم دیگران رو آزار می دیم....:icon_redface:

روش های نقد گوناگون هست....به نظرم باز به فرد نقد کننده بستگی داره....از اونجا که آدم ها رو نمی شه شناخت...نمی شه گفت..چون می شناسمش ازش نقد می کنم و می دونم ناراحت نمی شه....بهم ثابت شده آدم..در هر شرایطی می تونه عملی خلاف اونچه ازش می شناسیم انجام بده....

در اصول نقد....این مهم هست..که همیشه با حس نیت و خوبی طرف آغاز کنیم...و با لطیف ترین جملات و اینکه تاکید بشه....یک نظر شخصی هست و اینکه نقد امری نباشه و او مختار باشه که آیا اون رفتار رو ادامه بده و یا با توصیه ی دوستانه ی ما اون رو تغییر بده....

در نهایت مثه اون مثال معروف..فرق بین بشین و بتمرگه.....

ولی من از نقد دیگران گریزانم....و از نقد خودم استقبال می کنم....:icon_redface:

در این موارد به نظرم اگر به اصول اخلاق پایبند بوده باشیم...نباید ذهنمون رو درگیر این افکار کنیم که ناراحت شده یا نه...می تونیم در آخر بپرسیم..ولی خوب ممکن واقعیت رو نگه....

این از همون عواقبی هست که در نقد باید براش آمادگی داشته باشیم...:icon_redface:

البته همیشه پیشگیری بهتر از درمان هست....و اگر درصد کمی هم به ناراحت شدن طرف مقابل می دیم...بهتر هست نقد نکنیم...

و یا نقد رو به عهده ی کسی بزاریم که به او نزدیک و یا از نظر سنی از او بزرگ تر باشه...

------

شاید باورش سخت باشه....این اعتقاد و باور من هست...که ناراحتی برای من توسط خودم و دیگران معنا نداره....:icon_redface:

اگر حتی به وسیله ی دیالوگ باشه.....بارها شده که صحبت هایی در مورد من شده خلاف واقع بوده...سعی کردم توضیح بدم حتی اگر ادبیات طرف مقابل ناراحت کننده باشه....و اگر قانع نشد باز خیال من راحت هست که من وظیفه ی خودم رو انجام دادم در پاسخ گویی....

و در نتیجه ذهن رو مشغول نمی کنم....چون اعتقاد دارم در این دنیایی که مشکلات زیاد هست...ما خودمون باید سعی کنیم مشکلات رو هر چی کمتر کنیم...و ذهن رو آزاد کنیم....

در نهایت من...این مسائل رو..یعنی ناراحت شدن...رو اونقدر کوچک و پیش افتاده می دونم...که جایی رو در ذهنم برای اشغال اون نمی زارم....:icon_redface:

اینجوری محیط و زندگی آروم تری رو دارم....البته می دونم سخت هست باورش....چون مدت زمان طولانی طی شد....و به راحتی به دست نیومد...:icon_redface:

البته این با بی خیالی فرق می کنه....آدم بی خیال دغدغه توضیح و شفاف سازی نداره......برعکس اون چیزی که من به اون اعتقاد دارم باید اول شفاف سازی بشه...

گفتم ناراحت نمی شم....ولی اگر اتفاقی برای دوستانم بیافته...و عمل ناراحتی فردی به غیر از خودم باشه.....فقط سکوت می کنم...و در ایجاد آرامش در کمترین زمان

تلاش می کنم...

اگر منظورتون این هست که در مقابل انتقاد یا بحثی که غلط باشه از طرف مقابلم چه عکس العملی نشون می دم...که گفتم اول سعی بر شفاف سازی می کنم....و اگر قانع نشد..بحث رو پی نمی گیرم....و سکوت می کنم....(البته رفتارم باهاش هیچ تغییری نسبت به قبل نمی کنه)در نتیجه من خیال خودم رو راحت می دونم....ولی طرف مقابل همچنان در همون محیط تشنج باقی می مونه و با این افکار خودش رو اذیت می کنه.....که فقط می تونم براش آرزوی آرامش داشته باشم...:icon_redface:

• Like 9
لینک به دیدگاه

خوب اول اینکه با هر فردی باید متناسب با میزان ،شدت،زمان و کیفیت صمیمی بودن صحبت کرد ...نمیشه گفت با همه یه جور باید حرف زد ... اما چیزی که واضحه ادب رو باید رعایت کرد.... در برخوردهای اولیه باید رسمیتر و مودبتر بود.... کلا هم به نظرم خیلی تو مجازی صمیمی نشیم:whistle:

انتقاد رو هم از کسی بکنیم که خودش میخواد این انتقادرو بشنوه و علاقمنده کسی که قراره ناراحت بشه از اون انتقاد خوب ما هم چیز نگیم بهتره مگه اینکه اون شخص دوست صمیمی و... باشه که قضیه فرق میکنه

خوب اگه ما چیزی گفتیم که ناراحت کننده بوده از نظرمون واین حدسو میزنیم متناسب با هر فردی که یه مدت باهاش رابطه داشتیم میتونیم بفهمیم که این رفتارش الان نشونه ناراحتیشه یا نه بازم برای ادمای مختلف فرق داره .... اگه نه که خیلی دلیل نداره دنبال این باشیم که فلانی از حرفمون آیا ناراحت شده یا نه

------

به شخصه از گوشه و کنایه زدن، فضولی تو کار خودم،سنگ اندازی بین من ودیگران و عدم اطمینان متقابل خوشم نمیاد ... ضمن اینکه باز این رفتارای برای افراد مختلف فرق داه شاید یه رفتاری رو یه نفر انجام بده اصلا برام مهم نباشه اما یه شخص دیگه دلیل بخوام برای این رفتار

اینم بسته به افراد مختلف فرق میکنه اما معمولا اهل بروز خیلی نیستم...

در کل بهتره خیلی به کار همدیگه کار نداشته باشیم و زود در مورد حرفای هم قضاوت نکنیم و سرمون به کار خودمون باشه .... و

حرف واس گفتن تو این موارد زیاده5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

بستگی داره با کی بخوای حرف بزنی اگه روابط صمیمی داشته باشی تو دنیای مجازیم باز آدم دستش میاد که چجوری میتونه با هر شخصی صحبت کنه ولی از نظر من معقولش اینه که تو اولین برخورد ها محترمانه و با رعایت جوانب احتیاط صحبت کنیم

واقعیت اینه که کلا انتقاد کردن هیچ کسی رو خوشحال نمی کنه وقتی می خوای از کسی انتقاد کنی بای دآمادگی هر عکس العملی رو داشته باشی

خیلی راحت ازش می پرسیم :ws3:

------

من معمولا حالا حالاها از کسی ناراحت نمیشم یا اگرهم ناراحت بشم دو دقیقس معمولا سعی میکنم بار غم و غصه با خودم حمل نکنم

:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگه با هرکس با احترام حرف زد نه به کسی بر میخوره نه ناراحت میشه....بالاخره هیچکس کامل اخلاق بقیه رو نمیدونه یا نمیدونه هرکس چقدر جنبه داره.

اگه کسی واقعا انتقاد پذیر باشه که اصولا ناراحت نمیشه اما اگر نباشه هر طوری انتقاد کنی ناراحت میشه.

به نظر من از طرز نوشتن یا برخورد میشه فهمید....سرد برخورد کردن کم محلی میشه فهمید..

البته از نظر من.

------

اصولا سعی میکنم تو دنیای مجازی ناراحت نشم....

اگه باهاش صمیمی باشم شاید یه جوری بهش بگم....اما اگه صمیمی نباشم کلا بیخیال میشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه با هرکس با احترام حرف زد نه به کسی بر میخوره نه ناراحت میشه....بالاخره هیچکس کامل اخلاق بقیه رو نمیدونه یا نمیدونه هرکس چقدر جنبه داره.

اگه کسی واقعا انتقاد پذیر باشه که اصولا ناراحت نمیشه اما اگر نباشه هر طوری انتقاد کنی ناراحت میشه.

به نظر من از طرز نوشتن یا برخورد میشه فهمید....سرد برخورد کردن کم محلی میشه فهمید..

البته از نظر من.

------

اصولا سعی میکنم تو دنیای مجازی ناراحت نشم....

اگه باهاش صمیمی باشم شاید یه جوری بهش بگم....اما اگه صمیمی نباشم کلا بیخیال میشم.

:a030: من نظرم شبیه نظر شماست

• Like 3
لینک به دیدگاه

پارسی :ws3:

در مورد (( دوستامون ))، اول باید ازش شناخت کافی داشته باشیم بعد انتقادی هم که میخوایم بکنیم طوری نباشه که طرف از خودش نا امید بشه ، آدما با هم فرق دارن جنبه ی انتقادشون هم فرق داره واسه همین شناخت داشتن از طرف خیلی مهمه

از تغییر رفتارش میشه فهمید دیگه ....بازم چون ازش شناخت داریم میتونیم متوجه تغییر رفتارش بشیم

من کلا توی نت تا حالا به جز یه مورد هیچ وقت نشده که از دوستام کسی رو ناراحت کنم و نتونم از دلش در بیارم اون یه بار هم چون خودم اون لحظه از دستش ناراحت بودم برخورد بدی باهاش کردم ولی بعدا پشیمون شدم که زیاد تند رفتم:hanghead:

------

نمیدونم والا ... نمیتونم یه چیز کلی بگم:ws52:

بستگی داره از کی ناراحت بشم و شدت ناراحتیم چقدر باشه اگه دوستم باشه ممکنه باهاش سرد بشم اگه خیلی ناراحت بشم ممکنه حتی دوستیمو بهم بزنم

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...