seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخه گل مردی مقابل گل فروشی ایستاد. او می خواست دسته گلی برای مادرش که در شهر دیگری بود سفارش دهد تا برایش پست شود وقتی از گل فروشی خارج شد دختری را دید که در کنار درب نشسته بود و گریه می کرد. مرد نزدیک دختر رفت و از او پرسید : دختر خوب چرا گریه می کنی ؟ دختر گفت: می خواستم برای مادرم یک شاخه گل بخرم ولی پولم کم است. مرد لبخندی زد و گفت :با من بیا من برای تو یک دسته گل خیلی قشنگ می خرم تا آن را به مادرت بدهی وقتی از گل فروشی خارج می شدند دختر در حالی که دسته گل را در دستش گرفته بود لبخندی حاکی از خوشحالی و رضایت بر لب داشت. مرد به دختر گفت : می خواهی تو را برسانم؟ دختر گفت نه ، تا قبر مادرم راهی نیست! مرد دیگر حرفی نداشت بگوید بغض گلویش را گرفت و دلش شکست. طاقت نیاورد، به گل فروشی برگشت، دسته گل را پس گرفت و دویست کیلومتر رانندگی کرد تا خودش آن را به دست مادرش هدیه بدهد شکسپیر می گوید: به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همین امروز به من هدیه کن! :icon_gol: شاخه گلی تقدیم به همه ی نو اندیشان عزیز... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :icon_gol: منم گل دوست دارم پس چرا هیچ کسی بهم نمیده گل؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گل گرفتن از دیگران به آدم یه حس قشنگی میده واقعا یه شاخه گل به این باور میرسونتت که طرف واقعا دوست داره.... لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :icon_gol:منم گل دوست دارم پس چرا هیچ کسی بهم نمیده گل؟ گل گرفتن از دیگران به آدم یه حس قشنگی میده واقعا یه شاخه گل به این باور میرسونتت که طرف واقعا دوست داره.... منم تا حالا گل گرفتنو تجربه نکردم واسه همین نمیدونم چه حسی داره ولی به خیلیا گل دادم،خیلی قشنگ،خیلی حال میده... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم تا حالا گل گرفتنو تجربه نکردم واسه همین نمیدونم چه حسی داره ولی به خیلیا گل دادم،خیلی قشنگ،خیلی حال میده... :hapydancsmil: آخیییی اینم تقدیم به داداش مهدی گل یادت باشه من اولین نفری بودم که بهت گل دادم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخیییی اینم تقدیم به داداش مهدی گل یادت باشه من اولین نفری بودم که بهت گل دادم دست گلت درد نکنه... حتما یادم میمونه... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده