Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ فرمت جدید معرفی اعضا : لطفا تا حد امکان معرفی را با فرمت زیر انجام دهید : نام و نام خانوادگی : مقطع و گرایش تحصیل : محل تحصیل : محل سکونت : تاریخ فارغ التحصیلی : شماره عضویت نظام مهندسی : افتخارات و سوابق پژوهشی و یا آموزشی: تخصص هایتان : علاقمندی ها: نحوه ارائه همکاری شما با انجمن : نظرات و پیشنهادات در زمینه انجمن و تالار مهندسی عمران : راه های ارتباطی با شما : 7 لینک به دیدگاه
yousef ebrahimpour 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز . یوسف ابراهیم پور هستم . دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران ترم سوم دانشگاه بناب. قبلا دانشگاه اورمیه کاردانی ساختمان رو گرفتم و تعدادی از واحدهاشو تطبیق دادم . از مباحث مهندسی عمران خوشم میاد و هدفم کسب اطلاعات بشتر و یادگیریست. تو آموزش و پرورش کار میکنم. از آشنایی باتون خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ [RIGHT][COLOR=#0000CD] [/COLOR][/RIGHT]سلام دوستان ملیکا هستم [RIGHT][COLOR=#0000CD] [/COLOR][/RIGHT]رشته ی عمران عمران سمنان درس می خوانم اهل تهرانم ترم دومم :hanghead::hanghead:[RIGHT][COLOR=#0000CD] [/COLOR][/RIGHT] تخصص خاصی ندارم فقط زبانم قویه با مدرک برنامه نویسی دارم [RIGHT][COLOR=#0000CD]علاقمندی ها: [/COLOR][/RIGHT]رشتم خیلی دوست دارم [RIGHT][COLOR=#0000CD] [email]melibala@YAHOO.com[/email][/COLOR][/RIGHT] 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان ملیکا هستم رشته ی عمران عمران سمنان درس می خوانم اهل تهرانم ترم دومم :hanghead: تخصص خاصی ندارم فقط زبانم قویه با مدرک برنامه نویسی دارم علاقمندی ها: رشتم خیلی دوست دارم melibala@YAHOO.com خیلی خیلی خوش اومدید به انجمن امیدوارم بتونیم با کمک هم چیز های زیادی از هم یاد بگیریم 4 لینک به دیدگاه
homan60118 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سید حسن آقا سید مهدی ( هومن ) دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران - آب دانشگاه آزاد اسلامشهر محل سکونت تهران متخصص در متره و براورد و امور قراردادها و مسائل دفتر فنی:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستای گلم من پروشات هستم دانشجوی عمران البنه کاردانی تبریز ترم آخر نقشه کشی و کار با اتوکدو خیلی دوست دارم. 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامسید حسن آقا سید مهدی ( هومن ) دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران - آب دانشگاه آزاد اسلامشهر محل سکونت تهران متخصص در متره و براورد و امور قراردادها و مسائل دفتر فنی:icon_gol: سلام دوستای گلممن پروشات هستم دانشجوی عمران البنه کاردانی تبریز ترم آخر نقشه کشی و کار با اتوکدو خیلی دوست دارم. به هر دو دوست عزیز خوش آمد می گم و یقینا باعث خرسندی ما خواهد بود که بتونیم در خدمت دوستان باشیم و از هم چیز های زیادی یاد بگیریم شاد و سربلند باشید 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامسید حسن آقا سید مهدی ( هومن ) دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران - آب دانشگاه آزاد اسلامشهر محل سکونت تهران متخصص در متره و براورد و امور قراردادها و مسائل دفتر فنی:icon_gol: سلام دوستای گلممن پروشات هستم دانشجوی عمران البنه کاردانی تبریز ترم آخر نقشه کشی و کار با اتوکدو خیلی دوست دارم. خوش اومدید،منتظر حضور فعال شما دوستان عزیز در تالار عمران هستیم :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوش اومدید،منتظر حضور فعال شما دوستان عزیز در تالار عمران هستیم :4uboxsmiley: می خواستم بگم سلام دوستان عزیز مخصوصا ستاره که عمران نه ببخشید معماری میخونه خوش اومدید به تالارمون خوب اگه معماری بیاد مکانیک هم میتونه راستی مهندسین عزیز هنگام محاسبات برای ساختن ساختمون لطف کنین مصالحو طوری به کار ببرین که کارفرما کمرش نشکنه برا تایید شدن در نظام مهندسی ممنون دوستون دارم لینک به دیدگاه
arsi7 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امیر ارسلان میرکبیر هستم کاشناسی عمران - عمران ،دانشگاه زابل و ساکن مشهد-ترم دوم هستم-علاقه مند به کلیه ی مطالب و موضوعات مربوط به رشته م. و تا جایی که کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امیر ارسلان میرکبیر هستم کاشناسی عمران - عمران ،دانشگاه زابل و ساکن مشهد-ترم دوم هستم-علاقه مند به کلیه ی مطالب و موضوعات مربوط به رشته م. و تا جایی که کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد:icon_gol: خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امیر ارسلان میرکبیر هستم کاشناسی عمران - عمران ،دانشگاه زابل و ساکن مشهد-ترم دوم هستم-علاقه مند به کلیه ی مطالب و موضوعات مربوط به رشته م. و تا جایی که کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد:icon_gol: سلا به روی ماهت خوش اومدی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امیر ارسلان میرکبیر هستم کاشناسی عمران - عمران ،دانشگاه زابل و ساکن مشهد-ترم دوم هستم-علاقه مند به کلیه ی مطالب و موضوعات مربوط به رشته م. و تا جایی که کمکی از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد:icon_gol: سلام دوست عزیز خوش اومدی به تالار عمران امیدوارم بتونیم در کنار هم چیز های زیادی یاد بگیریم 2 لینک به دیدگاه
ss sadra 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان.سید صدرا عسکرپور،کارشناسی عمران-عمران، 90/9 از دانشگاه آزاد یاسوج فارغ التحصیل شدم.الان توی شهرداری یکی از شهرهای استان هرمزگان مشغول به کارم.خوشحال میشم از معلومات و تجربیات دوستان بهره ببرم ایمیل من:ss_askarpoor@yahoo.com 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان.سید صدرا عسکرپور،کارشناسی عمران-عمران، 90/9 از دانشگاه آزاد یاسوج فارغ التحصیل شدم.الان توی شهرداری یکی از شهرهای استان هرمزگان مشغول به کارم.خوشحال میشم از معلومات و تجربیات دوستان بهره ببرمایمیل من:ss_askarpoor@yahoo.com با سلام. خیلی خوشحالیم که در جمع ما هستید امیدواریم ساعات مفیدی رو با هم در تالار عمران داشته باشیم . 3 لینک به دیدگاه
Afshin Karbalai 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام افشين هستم مهندس رشته هاي عمران و نقشه برداري و استخراج معادن و علاقه مند بحث درمورد كشاورزي هستم. ودر دانشكاه امام صادق بابل و دانشگاه ازاد تربت حيدريه و منتظري مشهد فارغ التحصيل شدم. ودر كار ساخت و ساز و معدن زغال سنگ طبس مشغول به كار هستم. و ساكن تربت حيدريه هستم و در شغل أصليم نمايشگاه ماشين دارم و هدفم تبادل اطلاعات با مهندسين عزيز هستم و علاقه دارم دوستان مهندسي پيدا كنم و از علم و تجربياتشون استفاده كنم با سپاس 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام افشين هستم مهندس رشته هاي عمران و نقشه برداري و استخراج معادن و علاقه مند بحث درمورد كشاورزي هستم. ودر دانشكاه امام صادق بابل و دانشگاه ازاد تربت حيدريه و منتظري مشهد فارغ التحصيل شدم. ودر كار ساخت و ساز و معدن زغال سنگ طبس مشغول به كار هستم. و ساكن تربت حيدريه هستم و در شغل أصليم نمايشگاه ماشين دارم و هدفم تبادل اطلاعات با مهندسين عزيز هستم و علاقه دارم دوستان مهندسي پيدا كنم و از علم و تجربياتشون استفاده كنمبا سپاس درود خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سلام افشين هستم مهندس رشته هاي عمران و نقشه برداري و استخراج معادن و علاقه مند بحث درمورد كشاورزي هستم. ودر دانشكاه امام صادق بابل و دانشگاه ازاد تربت حيدريه و منتظري مشهد فارغ التحصيل شدم. ودر كار ساخت و ساز و معدن زغال سنگ طبس مشغول به كار هستم. و ساكن تربت حيدريه هستم و در شغل أصليم نمايشگاه ماشين دارم و هدفم تبادل اطلاعات با مهندسين عزيز هستم و علاقه دارم دوستان مهندسي پيدا كنم و از علم و تجربياتشون استفاده كنمبا سپاس خوش اومدید :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام افشين هستم مهندس رشته هاي عمران و نقشه برداري و استخراج معادن و علاقه مند بحث درمورد كشاورزي هستم. ودر دانشكاه امام صادق بابل و دانشگاه ازاد تربت حيدريه و منتظري مشهد فارغ التحصيل شدم. ودر كار ساخت و ساز و معدن زغال سنگ طبس مشغول به كار هستم. و ساكن تربت حيدريه هستم و در شغل أصليم نمايشگاه ماشين دارم و هدفم تبادل اطلاعات با مهندسين عزيز هستم و علاقه دارم دوستان مهندسي پيدا كنم و از علم و تجربياتشون استفاده كنمبا سپاس خیلی به انجمن خوش اومدید امیدوارم تبادل اطلاعات چشمگیری داشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده